Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny server RaiderZ

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prywatny serwer RaiderZ? o_O Toś mnie zaskoczył. Nie wiem, ile tam Polaków gra? Mogę clerem grać xD Nie grałem nim jeszcze w sumie, ale przekonuje mnie on do siebie :P Zaraz zacznę ściąganie.

Opublikowano

Tego to się nie spodziewałem, wielkie zaskoczenie. Ja mogę zagrać elementalistą, jak coś pisz na prywatnej wiadomości.

Opublikowano

Ile zajmuje instalka?

I czy pobiera jakies patche po zainstalowaniu? (mam transfer danych wiec pytam)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Instalka 3,8 gb a pacz raczjen ei bo jest w rarze mi sie net ofnol w nocy wlasnie zalaczylem ponownie Sunea bedem ila nick na defie pw w razie co jak ktos predzej wjedzie do gry neich da znac jak tam to wyglada i po ile chodza Beycjum, platki, sinthea na aukcji to ceny ogarniemy ^^ a i prrokseny zwykle 8 sily

Opublikowano

Niewiem co widzicie w privie, tym bardziej ze global jest latwy Pzdr. Grajcie na globalu lepszy jest niz priv

Opublikowano

Niewiem co widzicie w privie, tym bardziej ze global jest latwy Pzdr. Grajcie na globalu lepszy jest niz priv

Na globalu nei mam co robic mam full eq a kolczykow z helhandown ie oplaca sie robic moin zdaniem za drogie sa

Opublikowano

Jezel macie problem z nie ladujacym sie HS do konca usuncie go w folderze z gra i wklejcietego z globala;D ServerChodzi jak wbije 20lvl dam znac co i jak!

Opublikowano

Server NIEZIEMSKI!
super lot super exp super gold zaquesty na aukcji tanizna (elementale po 15g a na plu po 80-100)

MAX LVL TO 50!

I oczywiscie legendarne fioletowe eq ;D CHCE juz maxa zeby sie pobawicn a istancjach
Polecam leciec tylko watkiem fabularnym bo przestoju w lvlachnie bedzie a glownymszybciej sie expi poboczne was zanudza xD no chyba, ze chcecie wiecej kasy ;d

Opublikowano

Latwo sie do +5 plusuje beycjum dropi na potege na gardenie wciagu 10 min tym na 18 lvl wydropilem z 40 ;d prawie z kazdego moba po 2 leca. Akrtualnei 25 lvl wbijajcie kaatakumby trzeba zrobic potem epiki czekam!

Opublikowano

Hm z 3 godzinypaczowalemtak ten ostatni pacz masakrycznie dlugo sie sciagal. Podmienilem HSA i oodpalilem jakoadmin i mi poszedl <3

Opublikowano

Chcesz powiedziec że 5/5 tez się strasznie długo pobiera ?

@edit:
Jakiego masz neta ? Mógł byś wrzucic na jakiś hosting te pache ?
jak narazie pobrało mi 60 MB przez 4h -,- wiec było by duzo szybciej
gdyby ktos wrzucił te pache na jakiś hosting

Opublikowano

by się spolszczenie przydało bo słabo znam angielski i mam niski lv na globalu

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...