Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS 1.6.2

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam CCleaner a po za tym racja to wina bugów w 1.6 konie strasznie laguja

Nie nabijaj postów, Już pisałem o tym wyżej

Opublikowano

dla mnie 40 fps to dużo na polskim,paweł ma racje od jakiegoś czasu gramy z bratem po angielsku,bo z ustawionym polskim mieliśmy lagi niemiłosierne(30 fps max na serwerach z zajebistą maszyną)

Opublikowano

Nie wprowadzaj osoby w błąd. Lagi a spadki fps to są dwie różne sprawy... Lagi występują przy problemie komunikacyjnym między jednym komputerem a drugim (np serwery, słabe łącze) i przykładowo może nas cofać, a spadki fps nie maja prawa cofać nas w czasie tylko obraz jest wolniejszy i oglądamy nie raz slajdy zamiast płynnego obrazu (około 38fps dla oka ludzkiego).

Ps i tak nie rozumiem dlaczego mojang zrobił taki błąd... nie powinien mieć tekst wpływu na wytwarzany obraz :/

Opublikowano

dla mnie 40 fps to dużo na polskim,paweł ma racje od jakiegoś czasu gramy z bratem po angielsku,bo z ustawionym polskim mieliśmy lagi niemiłosierne(30 fps max na serwerach z zajebistą maszyną)

Gram na angielskim nie na polskim bo zrobili beznadziejne tłumaczenie i czcionkę, Tak jak @up lagi a spadki fps'ów to wielka różnica. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odkryłem czego to jest problem jest to problem Launchera!!
gdy klikamy PLAY launcher sięnie zamyka chociaż się nam wydaje! launchera nadal jest uruchomiony w procesach!
1.wystarczy że gdy uruchomimy launcher
2. przejdziemy do menadżera zadań->procesy
3. wyszukujemy proces javaw.exe i klikamy zakończ proces

4. wyskakuje nam okienko czy na pewno chcemy zakończyć proces i przesuwamy okienko
5.klikamy PLAY i czekamy aż będzię napis Mojang i wciskamy zakończ proces
Plusy:

-wzrost FPS

Minusy:

-trzeba ten proces powtarzać przy kaźdym włączaniu gry ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...