Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sensu opłacać czegoś, co już upadło i nie ma z tego jakichkolwiek korzyści. Ludzie nie potrafili mi pomagać tylko niszczyli to co się dało. Dziękuję wszystkim za grę i mam nadzieję, że społeczność po tym serwerze nauczy się, że wszystko zależy od niej. To gracze doprowadzili do takiego stanu wykorzystując wszystkie możliwe błędy czy bugi w modach, a zanim się o nich dowiedziałem już serwer był na bliskim dnie. Dziękuję za te dni spędzone na serwerze i liczę, że znajdziecie drugi serwer, na którym będziecie grali dniami i nocami, cześć.

Jeżeli ktoś chce kupić pliki, pisać na PW.

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi Hultaju, a dlaczego dowiedziałeś się o tym tak późno, na forum pisałem na ten temat jako jedna z pierwszych ofiar bugów. Widać nawet tego nie przeczytałeś, a o tym, że byłeś na serwerze rzadko słyszałem, więc nie miej pretensji do graczy, tylko do siebie, gdyż moim zdaniem lekko olałeś serwer w chwili, kiedy dało się go jeszcze uratować.

Pozdrawiam: Alchemik

bipsMal.png

Opublikowano

Drogi Hultaju, a dlaczego dowiedziałeś się o tym tak późno, na forum pisałem na ten temat jako jedna z pierwszych ofiar bugów. Widać nawet tego nie przeczytałeś, a o tym, że byłeś na serwerze rzadko słyszałem, więc nie miej pretensji do graczy, tylko do siebie, gdyż moim zdaniem lekko olałeś serwer w chwili, kiedy dało się go jeszcze uratować.

Pozdrawiam: Alchemik

Tego modu już nie mogłem usunąć, bo to by się równało z resetem mapy, liczba graczy już była żałosna więc postanowiłem zakończyć to wszystko i nie mam zamiaru do tego wracać.
Opublikowano

serw padl bo nikt sie nim nie zajmowal,

sam musialem wyrabac pol spawna zeby bylo nachwile cicho

hultaj moglbys zrobic serwer taki jak kiedys

za czasow onyxu gralo sie fajnie a na tej edycji?

musiales walczyc na spawnie zeby przezyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...