Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pies bojowy,obronny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki pies jest ŁADNY i obronny? np. Chodze sobie na ulicy i mnie ktoś zacznie bić, żeby ten pies zaczął go atakować (obraniać mnie) Nie chcę psów co wyglądają jak buldogi, bo to brzydkie. Dajcie przykłady takich psów

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Owczarki Niemieckie

A obroniłby mnie jakby np. ktoś mnie napadł czy tylko stał i patrzył? I takiego psa trzeba wytresować, żeby obraniał? Oddać do tresury?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak kupisz smycz to daj znać na PW. Wyprowadzisz mnie na spacer, nikt Cię nie będzie bił.

Amstafa sobie kup.

Opublikowano

amstaff jest brzydki. Myślę, że jednak wynajem ciebie jako pieska może być korzystne ;d

A dobermana opłaca się?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To jaki jest ładny i obronny? Nie dawajcie mi tego typu amstaffy, bullterierry, pit bule bo są brzydkie. Jakiś ładny i obronny tak, żeby umiał zabić w mojej obronie ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po co Ci pies , kup od razu Konia Bojowego :)

No nie wiem , Owczarek niemiecki może ?

no nw. ładny to za bardzo nie jest, ale czy ma w sobie powera, żeby mógł obronić mnie i zabić np takiego kibola ? :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no nw. ładny to za bardzo nie jest, ale czy ma w sobie powera, żeby mógł obronić mnie i zabić np takiego kibola ? :D

Po co zabijać wystarczy że kończyny odgryzie.

u6pv.jpg

Opublikowano

Albo dużego kundla jakiegoś. Kundelki się najlepiej tresuje, jeżeli znajdziesz stosunkowo dużego to nie masz się o co bać.

Opublikowano

Czo, w Krk się mieszka? xD

Owczarek niemiecki, albo Buldog i reszta. Albo kup sobie ładnego York'a który gówno zrobi jak z maczetami na Ciebie wyskoczą ;d

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Każdy większy pies Cie obroni, nie ważne czy owczarek czy husky i tak obydwa dadzą rade, ważne jest wyszkolenie psa :P ja mam " max " czy tak " mix " nie pamiętam jak mu napisał weterynarz podczas szczepienia, po protu kundel i gdy tłuczemy sie dla jaj z kumplem to on szczeka i chyta go za nogi :D

UP, domyśl się jak obronił -/- czy ty taki tępy jesteś czy udajesz ?

chyba nie włączył swoich magi albo nie poprosił napastnika oto żeby nie bił swojego pana -/- tylko użył swoich głównych atutów, masy i ryja.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

A obroniłby mnie jakby np. ktoś mnie napadł czy tylko stał i patrzył? I takiego psa trzeba wytresować, żeby obraniał? Oddać do tresury?

Jak wytresujesz dobrze to oczywiście. Najlepiej szkolić samemu, szkoda pieniędzy wydawać na tresury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...