Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stracone przedmioty,kasa i GC

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

na ki uj ty to odświeżasz ??

Powiem to prosto ...

Zostałeś wydymany za ściąganie syfu na kompa i prawdopodobnie był tam keylogger i to ci ukradło konto.

Jak pójdziesz na policje to cie wyśmieją , bo co przyjdzie 13 latek na komisariat i powie

-Ukradli mi "piniondze" w grze warZ i macie ich znaleźć bo mnie okradli bo ściągałem "gówno" na komputer :c

policja

nie zajmuje się kradzieżami przedmiotów/waluty wirtualnej , bo to nie

ma ŻADNEGO sensu , że zrobią coś jak prawdopodobne nie wiadomo co

ściągałeś i od kogo (chodzi mi o to że pewnie gość który to zrobił już

dawno ma inne ip i nalezienie go jest równe zeru , Albo jest to Rosjanin

albo jakieś inne bydło typu)

musisz się pogodzić z tym że straciłeś konto prawdopodobnie przez swoją głupotę

(sam pisałeś że po skanie miałeś 7 wirusów) ew. są szanse że jakiś haker

to zrobił ale jaki haker który ma dostęp do każdego konta opierdzieli

konto gdzie jest 1000gc ? (to jest nic z porównaniem co maja inni ;] )

Ps. temat powinien zostać zamknięty bo nie ma sensu go dalej prowadzić , iż sprawa jest prosta i wyjaśniona :)

Opublikowano

@up

Tak lecz taka gra jest płatna i on stracił dużo kasy tak? to tak jakby kupiłem sobie grę w sklepie, idę sobie do domu nagle mi ktoś ją zabrał.

@top

Jedynie pisać do supportu a policja wątpie żeby coś zrobiła no ale możesz spróbować.

Temat nadal zostaje lecz proszę żeby tu spam się nie robił.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

Tak lecz taka gra jest płatna i on stracił dużo kasy tak? to tak jakby kupiłem sobie grę w sklepie, idę sobie do domu nagle mi ktoś ją zabrał.

Ty rozróżniasz kradzież wirtualną od tej w życiu realnym ?

dam prosty przykład:

Masz telefon w życiu i telefon w grze

-ktoś cie pobił w realu i zabrał telefon (Wiesz że ta osoba jest blisko ,możesz ją opisać[Wygląd] ,i masz dokładny opis tego telefon[KoD telefonu] )

-Ktoś cie podhackował w grze i zabrał telefon (Nie wiesz gdzie jest ta osoba[możliwe że jest to jakiś gość z poza UE], nie możesz jej opisać bo jej nie znasz, taki tel może mieć każdy gracz w tej grze,jedyne co masz to wirtualny kod do tej gry)

Czyli jak już napisałem policja ma ważniejsze sprawy na głowie niż zajmowanie się tym że jakiemuś dzieciakowi który ściągnął wirusa zajepało konto w jakiejś grze , szansę na to że znajdą gościa który możliwe że mieszka wszędzie , plus co ci dadzą że dostanie logi z konta(kto logował się kiedy) Jak już to IP gościa który takim czymś się zajmuje iP jest zmieniane co godzinę/dzień.

Jedynym sposobem jest iść do suportu który takich sytuacji ma setki dziennie że ktoś komuś zajepie gc w grze , chodź wątpię że to coś da , sam na miejscu supportu bym nic z tymi debikami nie robił (jedynie pomoc w odzyskaniu skradzionego hasła/konta , bo prawdopodobnie zjebów którzy piszą do nich że zostali okradzeni jest dużo a najczęściej jest to fake bo ludziom myślą że zarobią za free

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uzywałeś ESP jakiś keyloger czy inne gówno pobrało dane konta zostałeś okradziony tylko z własnej głupoty . Na odszkodowanie nie masz co liczyć (bronie i inne duperele) , nawet nie próbuj się zgłaszać do supportu jak miałeś ESP (sam pisałeś oni mogą to sprawdzić mój kolega też napisał i napisałi "trzebabyło nie używać wspomagaczy") bo i tak nic nie zrobią, na policje też nie radzę iść bo dobrze ludzie napisali że by tylko wyśmiali jedyne co możesz zrobić to zacząć od nowa jak pisałem straciłeś wszystko z własnej winy i mam nadzieję że się czegoś nauczysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...