Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę słuchać kurwa muzyki przez słuchawki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy komentarz zaczynający się od "długie nie chce mi się czytać" ZGŁASZAM i NIE NAGRADZAM LAJKIEM.

Kurwa! Przeklinam bo jestem tak niemożliwie wkurwiony, że pomoże mi się to może kurwa odstresować!!!!!!!

Otóż kurwa rodzice zabraniają mi słuchać muzyki przez słuchawki. Wkurwia ich to, że "jestem nieobecny" i "nie chcą takiego domu".

Także chodzi o moje kurwa biedne uszątka, które się psują od słuchania muzyki.

Z TYM ŻE JA SŁUCHAM MAKSYMALNIE GODZINĘ BEZ PRZERWY, MAM SŁUCHAWKI NIE KANAŁOWE TYLKO NAUSZNE

zdjęcie mojego modelu http://www.net-s.pl/obrazki_n/g321000/Komputery_Peryferia_Glosniki_sluchawki_i_mikrofony_Sluchawki_TDK_t61994_020356619947_0020356619947_321608_3.jpg

I NIE JEBIĘ NA MAKSYMALNĄ GŁOŚNOŚĆ ABY SIĘ BASAMI KURWA ZAPCHAĆ!!!!!!!!!!! MAM NA TYLE CICHO ŻE SŁYSZĘ NAWET CO INNI MÓWIĄ!!!!!!!!!!!!!!!

Dlatego też kurwa ograniczam słuchanie i staram się tak słuchać, aby ich nie wkurzać. Od miesiąca nie zdarzyła się sytuacja "-umotex, mógłbyś pobawić się z bratem? -...... (zsuwam słuchawki) co tato? -UMOTEX, MÓGŁBYŚ POBAWIĆ SIĘ Z BRATEM?!.

Dlatego też dziś, w poczuciu że dawno już zdarzył mi się ochrzan i mam prawo, posłuchałem sobie piosenki. Wpiąłem telefon, odpalam YT i słucham. Tata wchodzi do pokoju, słyszę że coś mówi. Mówię -poczekaj pauzuję piosenkę, zsuwam słuchawki.
STRASZNIE SIĘ KURWA WKURZYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZABRAŁ MI SŁUCHAWKI, KAZAŁ NATYCHMIAST DAĆ TELEFON NA DRUKARKĘ, ZACZĄŁ SIĘ DRZEĆ ŻE TO NIENORMALNE I TRZASNĄŁ DRZWIAMI.

Ja się poryczałem kurwa, jestem wrażliwy na krzyk i od razu płaczę jak dziecko, zacząłem sobie myśleć co ja takiego zrobiłem? Mogli mieć syna który by wracał najebany do domu, ćpał, przeklinał, wracał o 23 a oni kurwa się drą za jakieś słuchawki!!!!

Po półgodzinie przestałem ryczeć, mama przyszła do pokoju i powiedziała że już, spokój, po prostu jesteśmy wkurzeni bo tata ma zmianę, opiekuje się dwoma grupami naraz i pracuje godzinę dłużej, i że on by za mną w ogień skoczył. Wyszedłem więc z pokoju i zapytałem lekko wkurzony czy mogę na komputer.

(może się wydać dziwne, ale nie pamiętam dokładnie co mówiliśmy)

-Ale jak to? Pół godziny płakałeś i się darłeś sam do siebie i teraz o tak o przychodzisz się pytać o komputer?

-No ale co miałem zrobić?

cisza

-No bo to takie nieprzegadane jest.

(mama) -<imię taty>, on ma rację, co miał zrobić? Przeprosić cię?

-BO ON NIE POWINIEN (wykład o słuchawkach)!!!!!!!!

-No ale...

-Idź graj.

Ja idę wkurwiony na kompa, po czym wróciłem i się retorycznie spytałem:

-Czyli miałem się ciebie spytać o coś, po to aby wysłuchać po raz drugi wykładu?

Teraz gram oczywiście bez słuchawek, moje biedne uszątka muszą bardzo kurwa odpoczywać przy dźwięku miksera z kuchni prawda? On jest znacznie mniej szkodliwy niż muzyka na głośności 9/20.

I POWIEDZCIE MI, JAKIE KURWA ARGUMENTY WYTOCZYĆ, ABY PRZESTALI NA MNIE NAJEŻDŻAĆ? Mam tego dosyć z tymi słuchawkami.

Rodzice są dobrzy, dogadujemy się i w ogóle ale te jebane słuchawki to jakiś piach wrzucony między tryby i zawsze się o to kłócimy.

Co mam zrobić, aby wreszcie to zaakceptowali?

Niby mogę słuchać na radiu, ale... mam świra (to chyba jakaś fobia albo choroba) na punkcie komentarzy, tj. nienawidzę kiedy ktoś komentuje np. co słucham itp. A mam porąbany gust muzyczny i słucham takich wybitnych wykonawców jak will.i.am, Black Eyed Peas, wybitne utwory takie jak Scream And Shout, thatPower, The time dirty bit, wax- rosana...

I boję się chorobliwie, że ktoś z rodziny skomentuje "jezu, co to za muzyki słuchasz" choć to czysty absurd bo rodzice nigdy tak nie mówili; jedyne co to nabijali się (serdecznie, nie kpiarsko) z refrenu "we sayin OŁIJO ŁIJO ŁIJO" a tata powiedział że go to już dobija bo puszczałem to na okrągło.

Więc po tym długim wywodzie (mniej przekleństw, wkurzenie mi opadło) pytam się:

JAKIE ARGUMENTY WYTOCZYĆ, ABY PRZESTALI NA MNIE NAJEŻDŻAĆ ZE SŁUCHAWKAMI?

Ich argumenty:

+ Możesz na radiu

+Wyłączasz się często, a jak słuchasz słuchawki to w ogóle

+Psują się uszy (tak kurwa)

KAŻDĄ odpowiedź poza spamem będę nagradzał lajkami dopóki mi limit się nie skończy. A jak skończy to wejdę na mobilną wersję i nadal lajkował, bo tam limit jakoś nie obowiązuje.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

tl;dr

Mamy Ci doradzić co masz powiedzieć RODZICOM bo nie pozwalają Ci słuchać muzyki na słuchawkach? Jaka tu jest średnia wieku 14?

Jak nie umiesz sam z nimi normalnie porozmawiać to :

a) nie słuchaj

B) chowaj się

c) nikogo nie obchodzi Twoja jakże fascynująca i poruszająca opowieść.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

tl;dr

Mamy Ci doradzić co masz powiedzieć RODZICOM bo nie pozwalają Ci słuchać muzyki na słuchawkach? Jaka tu jest średnia wieku 14?

Jak nie umiesz sam z nimi normalnie porozmawiać to :

a) nie słuchaj

B) chowaj się

c) nikogo nie obchodzi Twoja jakże fascynująca i poruszająca opowieść.

No cóż. Już próbwałem wieeeelu argumentów, ale nic do nich nie dociera. A chciałem się wypisać bo byłem wkurzony reakcją ojca.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No cóż. Już próbwałem wieeeelu argumentów, ale nic do nich nie dociera. A chciałem się wypisać bo byłem wkurzony reakcją ojca.

Nie wiem bo nie czytałem, kolegów nie masz że nie masz się komu wyżalić?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Nie wiem bo nie czytałem, kolegów nie masz że nie masz się komu wyżalić?

Czekam do jutra by im się wyżalić :D

Opublikowano

Zjedz pizze na ich oczach, to wtedy ci dadzą słuchać.

@topic: Powiedz im, że w radiu rzadko, a raczej prawie wcale lecą piosenki, które słuchasz.

I pokombinuj, może jakiś strajk głodowy :P

Opublikowano

wlacz muzyke z wierzy i sluchaj caly czas tak a jak powiedza ze im przeszkadza czy cos to ze na sluchawkach nic by nie slyszeli i mieliby spokoj. wiem troche dziecinny sposob no ale nie wiem troche co na taka sytuacje bym innego zrobil

Opublikowano

Wkurw się, żeby Twoi rodzice to widzieli tzn. nie patrz na nikogo, przebywaj sam, często wychodź itp. może wtedy lampka się im zapali i pozwolą? Zostaje również szczera rozmowa (najlepiej jak by wszyscy mieli wolne, wypoczęci itp.). Albo słuchaj muzyki na dworzu / ewentualnie kibel ^_^

Albo jebnij bassem tak że okna się wybiją i może twoi rodzice (szczególnie tata) się zdecyduje? Powinno pomóc ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

"Wyłączasz się często, a jak słuchasz słuchawki to w ogóle"

Jak można słuchać słuchawek?

@topic

Powiedz im, że bez muzyki nie ma życia.

A na słuchawkach czujesz się lepiej, tak bardziej "prywatnie".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To przyjdź najebany do domu, każą Ci pójść do pokoju i będziesz miał spokój aka noc z słuchawkami xD

69sf.png

Opublikowano

Zapierdol se jakąś fajną tube z 500 wat i jakieś zajebiste głosniki i napierdalaj caly dzien jakims fajnym numerkiem to zmienia zdanie

Opublikowano

LOL patola w domu widzę :mellow:

Nieprawda :D rodzice są fajni, normalnie żyję, tylko po prostu ojciec się czasami wkurza generalnie to nikt mnie nie bije czy coś :D mam normalny dom brata itp.

Opublikowano

Zaproponuj im że tak jak młodzież w Twoim wieku możesz wracać najebany do domu, a jeżeli tego nie chcą, to niech dadzą Ci w spokoju słuchać muzyki. Lepsze to niż darcie mordy pod blokiem, domem czy do komputera. Przecież nie robisz nic złego, a w słuchawkach możesz pobyć sam, z własną prywatnością do której każdy ma prawo.

Opublikowano

Jak już tak bardzo zależy Ci na słuchaniu muzyki a nie masz jak to wyprowadź się z kompem do piwnicy. Szczury na pewno nie będą miały nic przeciwko.

Opublikowano

mnie zastanawia jedno, kiedy ty trollu wymyślasz takie zajebiste historie????

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Kup sobie sluchawki douszne,i zakładaj tylko jedną...

Zawsze tak robiłem w szkole.

Znam to ale nienawidze tego gowna. Zasysa sie na uszach, rabie dzwiek prosto do ucha i wypada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...