Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę słuchać kurwa muzyki przez słuchawki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaintrygował mnie temat i wybacz słodziutki że być może ci nie pomogę. Ale, czy "kurwa muzyka" to jakiś nowy gatunek?

Teraz po czesci przeczytalem twoj watek i wiem o co chodzi. orry ze teraz bd ort i brak polszczyznu ale jestem na telefonie i nie chce mi sie srac z polskimi znakami gidzinami. wiec szybko powiem ci tak. jeszcze do niedawna mialem podobna sutuacje do cb. tez jetem wtazliwy ... moj ojciec lubi sie drzec matka kurwuje klnie itp. zawsze jak sie do czegos zabieralem to ojciec sie darl ze robie to zle i od idiotow wyzywal, jak nic nie robilem to sie darl ze sie opierdalam i nic nie robie i tak na okraglo. mialem w chuj przejebane czasamimyslalem o ucieczce z chaty i o samobojstwie. stary sprawial ze czulem sie jak idiota i zuciowy nieudacznik i matka to samo ... wyzywala mnie od skurwesynow i debili. az nie wytrzymalem i wkurwiwszy sie kulturalnie ich zdissowalem ze um sie nie da digodzic ze jak chca i naprawde maja mnie za idiote mogli mbie oddac do domu dziecka ... ze czuje sie jak ktos inny wgl nie pochodzacy z tej rodziny czuje sie jak adoptowany wyrzutek. powiedzialem ojcu raz na zawsze ze mam inne zaineresowabia niz to co on chce zebym robil. on do dzisiaj nie moze mi uwierzyc ze poprzez komputer idzie zaaboac dlatego zbladl jak zobaczyl ze 2 stowki zarobilem od tak na coon musial zapierdalac kilkq godzin. zgasilem ich centralnie. bo bylem cisniety jak jakis debil a moje rodzenstwo wrecz przeciwnie wychwalane przez starych. Nigdy od ojca nie uslyszalem Dobrze to zrobiles... jestem z ciebie.dumny i chba nigd nie uslysze. wazne jest to bys z nimi walczyl.ja tez jestem miekkim dydkiem i wiwm jak ti jest z jebnietymi starymmi. eraz jwat znowu spokoj ale hmmm nigdy nie zapomne przezytego cierpienia

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...