Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern City in the Mountains

.:: ANDROID ::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373300090-U961698.png

Hey, bros.

Aktualny stan budowy mapy: 5%

Czym jest Modern City in the Mountains (dalej zwane jako MCM)?

Jest to mapa, na której znajduje się nowoczesne miasto. Wszystko jest umiejscowione na customowej mapie mojego autorstwa.

Gdzie mogę pobrać MCM?

Downloadu do mapy nie będzie dopóki nie będzie ona skończona w 100%. Póki co możecie dawać w postach propozycje co chcecie ujrzeć.

Jest jakiś film prezentujący MCM?

Na dzień dzisiejszy nie ma żadnego filmu, który pokazuje mapę, lecz jak coś sensownego zbuduję to może i będzie : >

Kiedy MCM będzie ukończone?

Dokładny dzień wydania mapy nie jest znany, lecz jest to planowane na miesiąc Listopad 2013 roku.

Ile osób pracuje przy MCM?

Ja + Mankej (osoba, która pomaga przy rozplanowaniu dróg)

Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania to pytajcie w postach!

Pytania od użytkowników:

Brak ;c

Jakieś tam ss'y : >

1526836.jpeg

1526841.jpeg

Download: Coming soon!

Skan: Coming soon!

Do moderatora:

Póki co to downloadu nie ma, lecz temat powstał, aby użytkownicy mogli mi przesyłać pomysły! <3

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Skoro napisałeś, że będzie nowoczesne to miasto, to ja oczekuję np, jakiś sklep do którego wrzucasz jaki kolwiek item i ci żarcie wypada albo jakieś inne mechanizmy, które zrobią te miasto naprawdę nowoczesnym :P :DxD

Opublikowano

W każdym razie skoro i tak się nudze to mogę ci powiedzieć co mógłbyś dodać, gdyby mapka była na multi :P :

1.jakieś mechanizmy np automatyczny. sklep (jak wyżej napisałem xD) lub (opcjonalnie) system obrony typu katapulty, pułapki :D

2.Spore budynki mieszkalne i do pracy xD

3.Farma na przedmieściu.

Wiem, że to będzie troche roboty,ale to tylko moje pomysły :J

Jak coś jeszcze wymyślę to dodam :P

@Edit

Jak napisałem , będe dodawać nowe me pomysły xD

@Down

1.Wiem, że to nie średniowiecze , ale mógłbyś dodać cuś z modów np rakiety, ale to tylku do ozdoby i większezj zabawy jak mod się znudzi :P (przewiduje, że nie dodasz xD)

2.Ciekawy jestem czy będo wejścia do nich i czy będo ozdobione i zrobione też w środku :P

3. Albo jakieś podziemne ogródki lub 1 duży "Raj" w którym będzie Rzeczka spływała :P

@Topic

Nówki sztuki me pomysły :P :

4.Ogródki lub parki w mieście (no chyba że miasto będzie dosyć małe i sporo zieleni nienaruszonej będzie dookoła wysp :P)

5.Ozdoby wieżowców np parapety na oknach i na parapetach donniczki z kwiatami lub pnącza na niektórych budynkach, bo jak dla mnie pinknie to wygląda xD

6.Ratusz lub co innego w postaci "głównego budynku" :P

7.Sklepy typu ADG/RTV, spożywczak, monopolowy xD lub inne takie :D

P.S. Niewiem czy tak można by było edytować cały czas 1 post, dlatego 2 edity i nowy post postawie :P

Opublikowano

1. Sklep mogę dodać, systemu obronnego nie - to nie średniowiecze.

2. Będą, będą. Ponad 100 wieżowców na dwóch wyspach w centrum oraz na przedmieściach domy mieszkalne. Także na części wyspy będzie coś na styl Doliny Krzemowej.

3. Nie będzie pasować, ale mogę dodać jakieś sklepy ogrodnicze/ szklarnie.

Dziękuję za pomysły i oczekuję kolejnych!

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Nie mogę się doczekać :D

Moje pomysły:

-gdyby była plaża fajnie by było zrobić apartamenty niedaleko plaży (dla tych bogatszych)

-trasy kolejowe np.do przewożenia towarów.

-na tych górach zrobić schroniska dla tych którzy by chcieli zdobywać szczyty :P

-wieże widokową z widokiem na całe miasto

-galerię handlową,bazary,sklepy, itp.

-poza miastem zrobić wioski z polami uprawnymi,stadniną koni

-miejsce w którym odbywały by się różne imprezy.np stadion , teatr , kino .itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...