Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe NX

messiFCB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszystkim, jestem tu nowy a więc cześć wszystkim! Ostatnio znalazlem w internecie filmiki z opisem jak zdobyć darmowe nx cash? Czy to na prawdę? Niewiem czy sprawdzać, troche sie boję, ale wiadomo jak jest xD

xxx - co o tym myślicie?

Opublikowano

Nie ma, nie istnieje i nie będzie coś takiego jak NX hack. Nie pobieraj takich rzeczy, bo to keyloggery.

Darmowe NX można mieć z reklam. Niedawno był sposób na multum NX dzięki reklamom SSI, ale już nie działa.

Tu masz filmik jak działają owe generatory/hacki NX:

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Na logikę - gdyby takie generatory były to Nexon na warrock;u by zbankrutował ( mowa o samym warrock'u )

Dodam, że usunąłem link do youtube, gdyż w opisie był zawarty "reflink", który prowadził do keyloggera, mam nadzieję, że nikt nie pobrał owego pseudocheata. Jeżeli tak to natychmiast prosze usunąć i przeskanować cały komputer.

CO do dużej ilości NX za darmo:

http://www.mpcforum.pl/topic/897518-tut-darmowe-nx-w-kilka-sekund-co-24h/

Proszę ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...