Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre do gier?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem jakiś dobry komputer i znalazłem to:

http://allegro.pl/komputer-do-gier-3d-core2duo-2x2-66ghz-gratisy-i3365550188.html

Patrzcie tylko na specyfikacje a nie na opis.

Tylko trochę grafika słaba, a procesor można byłoby podkręcic, ale nie wiem czy płyta udźwignie.

Jeśli zły to znajdźcie mi coś innego żeby sobie pograć w BF3, Minecraft, Crysis 3, Far Cry 3 i coś z tego nagrać.

Coś do 1400zł. (1600zł, ale 200zł na jakiś monitor.)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko kto mi to złoży i skąd wezmę wszystkie kable i stację dysków :P

Opublikowano

Stacja dysków? Toż to zabytek :D Kable będą w komplecie, na stronie masz usługę montażu za 49zł ale z kodem, który znam będziesz miał za 1zł. Oczywiście wysyłka za free.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A darmowa wysyłka też kod czy normalnie? I czy nie jest to darmowe przypadkiem od zakupów 1500zł+?

Opublikowano

A ta grafika i procesor udźwigną BF3? Jesli tak to na jakich ustawieniach i mniej więcej ile FPS?

Opublikowano

Na tym procesorze mogą być spadki, bo w końcu jest 2-rdzeniowy ;p Ale pograć pograsz, na jakich nwm ale chyba na high-medium

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A właśnie - na tej płycie głównej jest karta sieciowa/dźwiękowa itd?

Opublikowano

A dałoby radę jakąś tańszą obudowę itd. żeby weszło Intel Core i3?

Opublikowano

Nie, w tym komputerze od bozydara i tak wszystko jest takie mega mega "budzetowe" wiec wiesz ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Kupiłbym ale nie wiem co zrobić z procesorem i grafiką. Do tego grafika 128 bit, a to raczej za mało, czy będzie dobra?

Opublikowano

Zalman T2 to bardzo fajna obudowa niewielkich rozmiarów - proponowałbym grafikę od Gigabyte'a będzie lepsza kultura pracy i ciut wydajniej. Dokładnie taki zestaw:

Gigabyte ATI Radeon HD7770 1GB DDR5/128bit DVI/HDMI/mDP PCI-Express (ver. OC) - 401.00 zł
MSI B75MA-E33 Intel B75 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) - 204.00 zł
Seagate Barracuda 500GB SATA3 (ST500DM002) - 205.00 zł
Aerocool VP-450 450W OEM - 132.00 zł
Zalman T2 - 92.00 zł
Liteon nagrywarka DVD iHAS124-04 czarny/wewnętrzna OEM - 72.00 zł
Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 124.00 zł
Intel Pentium Dual Core G2020 LGA1155 BOX - 229.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...