Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Niedziela 13:00][1.6.1][60S][McMMO][Survival+Frakcje][Nowe Dropy][Fortunka][Exp stone][HP nad głowami][Start niedziela 13:00]

DISABLED

Czy podoba ci się prezentacja?  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? prezentacja?

2. 2. Czy zagrasz na serwerze?.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa edycja będzie predzej czy później. Na pewno lepsza, bo mam nowe pomysły i zapał do pracy. Szkoda, że koledzy Intel i Avaterys mają dobrych kumpli hackerów i sami też potrafią się wbić. Przykro mi nie z tego powodu kim są i jaki poziom reprezentują a z tego powodu, że ja niczym im nie zawiniłem a oni poprostu chyba z zazdrości niszczą serwery jak ktoś osiąga sukces. Cóż zrobić.
Jeśli Avaterys to czytasz : Nie jesteś duchem w internecie, znam dokładny adres twojego ISP a policja jest w stanie ( wiem, bo dzisiaj rozmwialem i przy okazji mandat wyłapałem) Cie namierzyc. I mama zabierze komputer. Koniec harców i psot. Także ja NIC Ci nie zrobiłem, zostaw mnie też w spokoju.

SERVER CLOSED DO ODWOŁANIA

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TheMistro : Zią... Nic Ci z serwerem nie robiłem, raz zniszczyłem dla odpłacenia się Sosowi za to, że mnie oszukał.

Nic więcej z serwerem nie robiłem. ;-)

//Mama komputera mi nie zabierze, bo nie mieszkam z mamą, jestem pełnoletni i samodzielny. :)

Opublikowano

To wytłumacz mi... dlaczego znowu serwer zniszczyliście, i ile razy będziecie to robic ! Przypominam sobie pewną rozmowę gdzie powiedziałeś coś typu (nie pamietam dokladnie) "jezeli serwer sosa sam nie padnie, to ja tego dopilnuje)

Opublikowano

Można wejść na testy. Niby wszystko ogarnięte, ale serwer oficjalnie nie wystartował. TO ogłosi DISABLED

WBIJAAAAĆ!

Opublikowano

Nie polecam, zostałem zbanowany za to że zabiłem typa prot. 4 i on jakieś rzekome ss porobił na mnie iż mam "nodusa".

Problem polega w tym że tych ss mi nie przedstawił mimo iż o nie prosiłem, oraz w tym iż nie ma nodusa na 1.6.2 więc pozdro ;)

Wnioskując, są dwie możliwości dlaczego dostałem bana:

-Zabiłem kolege admina

-Zabiłem multi admina

Skoro mowa o multi adminów, to tak, grają sobie na multi kontach (o

dziwo wszyscy w jednej gildii z graczami normalnymi, z którymi
komunikują się przez ts), nie wnikam czy setują eq.

Oraz mam prośbe, ogarnijcie swojego pro elo Moderatora, wbija na

serwer na którym gram obecnie i sra się na czacie że dostałem bana tutaj
przez co psuje mi opinie (jeżeli dalej będzie mnie tak wkuriwał to ja
to załatwie inaczej).

Pozdr. Kenvex

Jedynie zanim serwer wystartował (piątek 13) to wcześniej podkręcałem mc i biegałem po spawnie :D Więc nw czy to sie liczy, kill aury nie mam ze względu na brak nodusa na 1.6.2 :C

4 Ostrzeżenia ? Możesz mi je pokazać w logach, bo ja nic nie widziałem ...

Opublikowano

Rozmawiałem z Locustem,i podobno miał Ci napisać że jeszcze raz, i ban. Możesz powiedzieć jaki nick zabiłeś?

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Herosik czy jakoś tak, zatakowali mnie sami to sie broniłem ;)

Przedstawcie mi te ss o których on tak pisał ;) + ogarnij tego moda bo serio przegina pałe

Opublikowano

Herosik czy jakoś tak, zatakowali mnie sami to sie broniłem ;)

Przedstawcie mi te ss o których on tak pisał ;) + ogarnij tego moda bo serio przegina pałe

Herosek? Znam go kiedyś grał na moim serwerze z czitami, Mniejsza z tym :P

@Topic Serwer ciekawy nie mniej jednak spodziewałem się czegoś lepszego. :)

Opublikowano

Sosu jaki ty jesteś nieprofesjonalny. Dajesz unbana komuś kto nie zasługuje na niego, tylko dlatego, że boisz się krytyki. Nie wszyscy muszą się z Tobą zgadzać. Troche własnego zdania.
A co do niego. Kumple nie kumple, podlegają temu samemu regulaminowi. W końcu jako admin muszę kierować się sprawiedliwymi osądami i nie mów, że nie latałeś i nie miałeś speeda 10, bo wszyscy to widzieli. Screena Ci nie dam, ale w logach można znaleźć.
Nie będę CI psuł bardziej opinii publicznie Sosu, bo nadal mam do Ciebie jakiś tam szacunek, ale powinieneś trochę zmądrzeć.

Ale teksty typu : kto pierwszy napisze na czacie, ten ma tp do brodawek. LOL

I przy okazji... ref.

Opublikowano

Znowu jakiś gimubs, Zrobił "Formata" Na serwerze ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...