Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

» [1.6.1] [128 SLOTÓW] [FORTUNKA] [NOWY CRAFTING] [PLECAKI] [HP NAD GŁOWĄ] » MinersCraft « Powrót serwera dla Ciebie! «

Evolution.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

===== MinersCraft =====

»-----------------------------------------------------------------------------------------------«

KONKURS!!!

Napisz swój nick pod tematem, a weźmiesz udział w losowaniu!
Do wygrania będzie ranga SuperVIP i wiele innych! ;-)

»-----------------------------------------------------------------------------------------------«

Szukasz idealnego serwera do pogrania ze znajomymi?
Poprzednie serwery nie spełniły Twoich oczekiwań?
Nasz serwer jest inny!

Czeka na Ciebie wiele nowości, doświadczona administracja,

serwer oparty na autorskich skryptach!

Aby dowiedzieć się więcej o serwerze, sprawdź screeny na dole tematu i

opis nowości!

MinersCraft -- Serwer od graczy dla graczy!

ho3lgz.jpgbydc.pngho3lgz.jpg

ADRES IP : Zostanie podany wkrótce!

128 slotów,

No-Premium,

Najnowsza wersja 1.6.1.

ho3lgz.jpgdydc.pngho3lgz.jpg

Właściciel :: AvaterysPL

Właściciel :: IntelCorePL

Moderator :: Paula990

Moderator :: Phonex42

ho3lgz.jpgcydc.pngho3lgz.jpg

Autorskie oraz modyfikowane skrypty urozmaicające rozgrywkę

Areny Igrzysk śmierci (SurvivalGames)

Areny Igrzysk Śmierci (SurvivalGames),

Super wydajna maszyna, co gwarantuje brak lagów,

Miła i pomocna administracja,

Dobry kontakt z graczami poprzez serwer TeamSpeak 3

Nowe craftingi przedmiotów, normalnie niemożliwych do craftowania,

Dropy surowców ze Stone, wraz z działającą Fortuną, co zapewnia brak

tzw. X-Rayowców,

Dużo ciekawych eventów organizowanych przez administrację,

Tagi wraz z kolorami nicków w zależności od stosunku z gildią,

Wiele, wiele więcej...

ho3lgz.jpgZxdc.pngho3lgz.jpg

Zabezpieczenia przed ukradnięciem listy pluginów, silnika serwera :

guprdq.jpg

Innowacyjny system teleportacji na spawn, home itp.:

dyazcr.jpg

Wymiana diamentów na trzcinę!

wt2hzo.jpg

Ochrona przed spamem na chacie!

dz3kn4.jpg

Ciekawie zrobione MOTD!

hp5gat.jpg

Masz jakieś pytanie/propozycję?

Pisz śmiało w odpowiedzi pod tematem, nie gryziemy! ;-)

Więcej informacji już wkrótce!

// Jeżeli masz patrzeć w przeszłość, to jakie były moje poprzednie serwery, ile

trwały i przez to hejtować, to lepiej wyjdź. Nie patrzmy w przeszłość. :-) //

.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wcześniej porzucony projekt, lecz wznowiony :) Jeśli chcesz pograć sobie, na serwerze. Survival+Gildie, z autorskimi skryptami, piękną mapą. To ten serwer, będzie przeznaczony dla Ciebie ;). Nie będzie to czyste Survival+Frakcje, ponieważ oferujemy wiele, wiele dodatków, nowośći itd. Ale nie będzie, to też nie wiadomo, jaki serwer. Z niewiadomo jaką ilośćią pluginów itd.

Opublikowano

@xAvonis : Start prawdopodobnie w poniedziałek, jeżeli się wypalimy z dopracowaniem wszystkiego, ponieważ nie chcemy błędów na starcie.

Procenty dropu ze Stone nie są jeszcze dokładnie ustalone, zaraz porozmawiam o tym z drugim Właścicielem. ;-)

Opublikowano

Serwer się ciekawie zapowiada chętnie zagram. Zaintrygowały mnie tylko te plecaki jakiś nowy crafting czy jakiś plugin i komenda ala /chest?

Czekam na start :)

graphic.png

Opublikowano

@Grande : Plecaki będą działały jak drugi EnderChest, dostępny wszędzie pod komendą /plecak, nowy crafting za pomocą pluginu, bez żadnego launchera. ;-)

Możesz podać również nick, aby wziąć udział w konkursie. ;)

Opublikowano

@LightAmazon : Mogłeś chociaż przeczytać co napisałem na dole tematu : "// Jeżeli masz patrzeć w przeszłość, to jakie były moje poprzednie serwery, ile trwały i przez to hejtować, to lepiej wyjdź. Nie patrzmy w przeszłość. :-) //"

Nie patrzmy w przeszłość, patrzmy w przyszłość. ;-)

Opublikowano

LightAmazon, nie rozumiem Cię kolego ;) Serwer prowadzony będzie w 100% przez inną administracje, nowe pluginy itd. Nie przekreślaj Avaterysa, że mu kilka rzeczy nie wypaliło, Napisz taki komentarz, ale jak serwer rzeczywiscie padnie, okej?

Opublikowano

Wcześniej porzucony projekt, lecz wznowiony :) Jeśli chcesz pograć sobie, na serwerze. Survival+Gildie, z autorskimi skryptami, piękną mapą. To ten serwer, będzie przeznaczony dla Ciebie ;). Nie będzie to czyste Survival+Frakcje, ponieważ oferujemy wiele, wiele dodatków, nowośći itd. Ale nie będzie, to też nie wiadomo, jaki serwer. Z niewiadomo jaką ilośćią pluginów itd.

Proszę, naucz się stawiać przecinki i kropki, bo prawie nic z tego nie rozumiem.

Opublikowano

v9vnbp.jpg

Za 2 dni o tej porze będzie 200 osób, mam nadzieję... ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualnie pracujemy nad dropami, prawdopodobnie będą one takie:

• Diamenty - 0.7%

• Złoto - 2%

• Żelazo - 3%

• Szmaragd - 0.7%

Jeśli macie inną propozycję co do dropów - piszcie śmiało! ;-)

Opublikowano

Proszę, naucz się stawiać przecinki i kropki, bo prawie nic z tego nie rozumiem.

Rzeczywiście, jak teraz to czytam to widzę iż troche za dużo tych przecinków i kropek. Ale tekst pisany na szybko, więc mam nadzieje iż wybaczysz mi to roztargnienie.

Opublikowano

Jeżeli macie jakieś propozycje co do serwera śmiało pisać - na pewno je przemyślimy. ;-)
Tworzymy ten serwer razem z Wami! :)

//Ukończyłem spolszczanie 130 linijek w pluginie SurvivalGames, jestem mistrzem. ;x

//Spolszczyłem również komunikaty po śmierci gracza, musiałem przepisać plugin odpowiadający za to... :D

Cały czas praca idzie do przodu, tej nocy na pewno wszystko ukończymy w 99%! :)

Opublikowano

Moje propozycję na serwer:

1) Anty relog (na graczy, nie na wszystko co się rusza).

2) Spawn typu wyjdziesz - nie masz powrotu (jedynie komęndą /spawn). Ograniczy to lamy serwerowe.

3) Penie jest, ale - płatnę gildię (oczywiście za rozsądną cenę).

4) Vip bez żadnych wymyślnych itemków, które uczynią go bosem serwerowym.

5) /sethome i /tpa dla graczy

Nick : 1sharp

Opublikowano

1) AntyRelog jest, zmodyfikowany przez nas CombatLog, ponieważ miał jednego sporego buga. ;-)

2) Właśnie taki spawn jest zbudowany.

3) Są płatne - itemami, w miarę rozsądna cena.

4) VIPy są dobrze skonfigurowane, aby nie było tak, że VIP ma 100% przewagę nad graczem, spokojnie.

5) To również jest.

Czyli innymi słowy wszystkie Twoje propozycje już są wykorzystane. xD

//Zaakceptowany.

Opublikowano

Piszcie propozycje na temat serwera, jest troche czasu możliwe, że je wprowadzimy :)

//edit Naprawdę, dziękujemy Wam. Za tak pozytywne opinie, to naprawdę zachęca do dalszej pracy :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, Czemu? W ostatnim temacie ( Prezentacji ) Admin tego serwera obrażał moją rodzinę... Co do serwera, Tak wiem nie patrzymy w przeszłość lecz i tak padnie po 1 dniu jak ten Dragon pvp czy jak mu tam... "Serwer dla kasy" Tak napisał avaterys... W poprzednim temacie... ;) Jeśli taki jest poziom administracji to ja dziękuje... Ale to jest komedia..

Opublikowano

A co mi tam, łapcie SS-a spawnu :

tzhc.png

//Mamy dwie wersje spawnu, to jest ta pierwsza, jutro wstawię SS drugiej wersji, według mnie ładniejszej. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualnie pracuję nad ekonomia, będzie zupełnie nowa możliwość zarobku pieniędzy, niż na innych serwerach! :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, Czemu? W ostatnim temacie ( Prezentacji ) Admin tego serwera obrażał moją rodzinę... Co do serwera, Tak wiem nie patrzymy w przeszłość lecz i tak padnie po 1 dniu jak ten Dragon pvp czy jak mu tam... "Serwer dla kasy" Tak napisał avaterys... W poprzednim temacie... ;) Jeśli taki jest poziom administracji to ja dziękuje... Ale to jest komedia..

Tka, po 1 skoro 1 administrator obrażał Ciebie i Twoją rodzinę, miej pretensje do niego nie do całego serwera... po 2 DragonPvP stoi cały czas ;) Avaterys, napisał to dla żartów, ponieważ 2 osoby wcześniej pisały że serwer dla kasy, a tak naprawdę, smsy lecą na maszynę...

//edit zauważ, iż jest całkiem nowa ekipa, całkiem nowe pluginy, całkiem nowa mapa itd wszystko jest nowe. Proszę Cię, zostaw sobie te opinie dopóki serwer nie wystartuje okej? I nie pisz że padnie, wróżką nie jesteś jak mniemam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...