Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

» [1.6.1] [128 SLOTÓW] [FORTUNKA] [NOWY CRAFTING] [PLECAKI] [HP NAD GŁOWĄ] » MinersCraft « Powrót serwera dla Ciebie! «

Evolution.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tka : Wysłałem Ci pewną wiadomość na PW, proszę, odczytaj. :)
Należą Ci się przeprosiny za tą sytuację, dlatego zapraszam na PW.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow! Az szkoda ze nie pogramy dzisiaj juz :C

KSC21 - nick

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Nie patrzmy w przeszłość, serwer tak czy siak padnie jeszcze w tym miesiącu i nie będzie na dłużej, jest tylko pewnie dla pieniędzy z is. Dodatkowo co z tym spawnem? Taki sam był na którejś tam edycji z kilku GuildCraftów, kopiowany? (każda edycja na guildcraft - tydzień max.)

d28tGcM.png

Opublikowano

@LightAmazon : Patrzysz tylko na poprzednie serwery, jakie były ile trwały, a tutaj mamy zupełnie nowy projekt, który tworzymy już od dobrych dwóch tygodni.

Zapewniam, że nie zaprzepaszczę tylu dni pracy, tylu nieprzespanych nocy. Spawn fakt, był podobny na 3 edycji.

Opublikowano

Nie patrzmy w przeszłość, serwer tak czy siak padnie jeszcze w tym miesiącu i nie będzie na dłużej, jest tylko pewnie dla pieniędzy z is. Dodatkowo co z tym spawnem? Taki sam był na którejś tam edycji z kilku GuildCraftów, kopiowany? (każda edycja na guildcraft - tydzień max.)

LightAmazon Zakład, że nie padnie? dla pieniędzy z IS? śmieszny jesteś, cała kasa leci na maszynę, mogę Ci pokazać na starcie treści sms ;) co ze spawnem? jak byś dobrze przeczytał temat, wiedziałbyś iż to reaktywacja MinersCraft <-- Serwera, który był kilka miesięcy temu, i dlatego jest ta mapa.

Opublikowano

Napewno nie zagram na tym szajsie by Avaterys, rozwala serwery inny, mam na to w cholere ss'ow.

Ciekawe czy fajnie by było jak by Ci ktoś serwer rozwalił :)

Pozdro życze wam żeby szybko padło wam to gówno.

@EDIT: i tak jestem pewien że padnie jeszcze w tym miesiącu.

Opublikowano

@UP
Masz ból dupy, bo nie potrafisz porządnie zabezpieczyć serwera, oraz widzisz, że mój serwer jest bardziej dopracowany? ;x

Śmiało, rozwalaj! Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam dobre zabezpieczenia na serwerze i mam coś takiego jak backupy.

Jak nie potrafisz zabezpieczyć serwera, to już Twój problem.

Opublikowano

Dobrze wiesz, oczym mówie mojego serwera napewno nie rozwalisz, bo Ci nato nie pozwole.

Twój dopracowany? owszem, może i jest dopracowany ale tylko ze wzgl na to, że masz zysk na tym.

Dziwne, że jeszcze Cie nie zbanowali za MK...

Opublikowano

@UP

Masz ból dupy, bo nie potrafisz porządnie zabezpieczyć serwera, oraz widzisz, że mój serwer jest bardziej dopracowany? ;x

Śmiało, rozwalaj! Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam dobre zabezpieczenia na serwerze i mam coś takiego jak backupy.

Jak nie potrafisz zabezpieczyć serwera, to już Twój problem.

Trochę się z nim zgadzam, Niszczyłeś serwery... i zabezpieczenia nie miały dużego znaczenia, że tak powiem. Robiłeś atak botami,Po czym dawałeś plugin który miał zapobiec botom, a zamiast tego robił formata na dysku serwera. Też mnie to spotkało, I żałuję że przed wgraniem nie zobaczyłem kodu tego pluginu. :P

Opublikowano

O, widze mapka z serwera GuildCraft, pozdro. Kolejnemu serwer rozwaliliście? i ukradliscie mape?

Przypomniałem sobie jeszcze jedną historyjke, jak rozmawiałem z admiem tego serwera i powiedzialem ze IntelCore ma nodusa, to powiedzial ze wie, ale bana mu dac nie moze bo rozwali serwer

Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM GRANIA NA TYM SERWERZE I JAKA KOLWIEK STYCZNOŚC Z AVATERYS/INTELCORE!

Oj, doigracie sie kiedyś cwaniaczki.

Opublikowano

@Up, takie kłótnie to na PW bitch ;p

ANTY WARN: Dodaj IceLaysPL do konkursu, może wbije, ale raczej tak xD, serwer wygląda na godny polecenia

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Całą noc pracowaliśmy nad pluginami, mapką, wszystko już skończone w 99%.

Teraz tylko wszystko zgrać na nowego dedyka i gotowe, można startować. :)
Przypominam, że konkurs nadal aktualny, proszę o wypisywanie swoich nicków.

Opublikowano

Ankros

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

@Panowie wyzej - zaakceptowani. :)
IceLays : Start bede musial przesunąć na wtorek prawdopodobnie, czekam na aktywacje dedyka, dodatkowo trzeba jeszcze ogarnac na nim system, zabezpieczenia itp. To tez jest wazne. :)
Pliki gotowe w 99%, mapa rowniez.

Opublikowano

No ,no może być fajnie :)

Na serwer na pewno wbije i możliwe ,iż zostanę na dłużej :)

Mój nick :MrSavarus

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się nawet nawet,raczej wbije z kolegami .

Nick na event : GibbonQUQ

Dodatkowe nicki kumpli,jeśli można : trybunyrator, Miler , ppawel1388 , Tomek1271

Opublikowano

%UP nie ma to jak nabijać posty na temacie, heh. Nie podoba się, to wyjdz i tyle. Proste

//edit Start na 90% We wtorek ! :) Już wiele rzeczy mam zrobione, lecz chcemy dopracować ten serwer w 100% ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...