Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

» [1.6.1] [128 SLOTÓW] [FORTUNKA] [NOWY CRAFTING] [PLECAKI] [HP NAD GŁOWĄ] » MinersCraft « Powrót serwera dla Ciebie! «

Evolution.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozdro dla Ava i Intela, kolejny serw padł, bo się włamali. To już się staje dziwne. Koleś wbija się na kogoś maszynę, za którą zapłacił i włożył trochę pracy, a wy go niszczycie i uchodzicie bezkarnie. Dziwne. I co mamy grać na waszym serwerze? Pfff...

Opublikowano

@@Admin serwera napisał że ta sprawa przechodzi na drogę karną i macie przejebane ^.^

AntyWarn: Serwer jest po publikacji słaby, odradzam wbicia, postoi max 1 tydz

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@xAvonis : Konkurencja według Ciebie, to takie gówno?

Nie wiesz dlaczego go zgrifowaliśmy. =)

Czemu, wy to robicie? Niszczycie LEPSZĄ konkurencje? Wiecie wgl. Że to jest karalne? Włam na kogoś maszynę? Tym sposobem będziecie mieli mniej graczy, Jak zauważą taką ogarniętą albo raczej dziecinną administrację. :P Jeśli w taki sposób będziecie niszczyli konkurencję to wam gratuluję... ._.

Opublikowano

@tka Polać mu!

A co do tego włamania. Jakiż mieliście OGROMNY POWÓD żeby zniszczyć ich serwer? Zrobili wam to samo? A może... Wiem ! Powiedzieli, że jesteście "Debilami". I musieliście się wyżyć na rozwalaniu im serwera.

btw. Za wszystkie włamania "griefowania" (wy tak chyba nazywacie włam, zniszczenie mapy, graczy i format maszyny) usprawiedliwiacie się tak samo: Nawet nie wiesz za co to zrobiliśmy. No właśnie ku@wa nie wiemy ! Jakiż to był powód, żeby dopełnić się przestępstwa, a konkretniej włamania. Może nam uświadomcie dlaczego ? To się nazywa "Szczyt Sku#wysyństwa"

P.S. Mówicie, że ten serwer był "gównem", bo był słabo zabezpieczony? Nie chce mi się drugi raz pisać, więc kopiuje mój post z innego teamu:

No miejmy nadzieje. Oni już zniszczyli kilka albo nawet kilkanaście serwerów. Oni to widzą tak: serwer jest słabo zabezpieczony? Ten serwer nie może istnieć zniszczmy go ! I jeszcze myślą, że na tym ich pseudo $erwerku będzie grało dużo osób, który ma niedługo wystartować.

Oni powinni już być dawno ukarani, bo to przecież nie pierwszy raz włamali się na czyjegoś dedyka.

Wasze rozumowanie mnie dobija :x
Opublikowano

@tka Polać mu!

A co do tego włamania. Jakiż mieliście OGROMNY POWÓD żeby zniszczyć ich serwer? Zrobili wam to samo? A może... Wiem ! Powiedzieli, że jesteście "Debilami". I musieliście się wyżyć na rozwalaniu im serwera.

btw. Za wszystkie włamania "griefowania" (wy tak chyba nazywacie włam, zniszczenie mapy, graczy i format maszyny) usprawiedliwiacie się tak samo: Nawet nie wiesz za co to zrobiliśmy. No właśnie ku@wa nie wiemy ! Jakiż to był powód, żeby dopełnić się przestępstwa, a konkretniej włamania. Może nam uświadomcie dlaczego ? To się nazywa "Szczyt Sku#wysyństwa"

P.S. Mówicie, że ten serwer był "gównem", bo był słabo zabezpieczony? Nie chce mi się drugi raz pisać, więc kopiuje mój post z innego teamu:

No miejmy nadzieje. Oni już zniszczyli kilka albo nawet kilkanaście serwerów. Oni to widzą tak: serwer jest słabo zabezpieczony? Ten serwer nie może istnieć zniszczmy go ! I jeszcze myślą, że na tym ich pseudo $erwerku będzie grało dużo osób, który ma niedługo wystartować.

Oni powinni już być dawno ukarani, bo to przecież nie pierwszy raz włamali się na czyjegoś dedyka.

Wasze rozumowanie mnie dobija :x

Zgadzam się to nie pierwsze takie włamanie... Zniszczyli masę innych serwerów, Ja myślę że oni boją się "LEPSZEJ" Konkurencji, Nazywają inne serwery "G**nem". Chociaż bez urazy, Ale to ich serwer pada co 2 dni. A nie tamten ;) To już 24 Edycja albo 25 Edycja ich serwera, I przy każdej edycji zapewniają że nie padnie... Kiedyś podobały mi się ich serwery, Ale teraz sądzę że są tylko dla kasy...

Opublikowano

Zgadzam się to nie pierwsze takie włamanie... Zniszczyli masę innych serwerów, Ja myślę że oni boją się "LEPSZEJ" Konkurencji, Nazywają inne serwery "G**nem". Chociaż bez urazy, Ale to ich serwer pada co 2 dni. A nie tamten ;) To już 24 Edycja albo 25 Edycja ich serwera, I przy każdej edycji zapewniają że nie padnie... Kiedyś podobały mi się ich serwery, Ale teraz sądzę że są tylko dla kasy...

zgadzam się, robią dla kasy, a potem usuwają konkurencje, i ciągle tak samo...
Opublikowano

@BigDad : Ty jesteś taki głupi, czy udajesz?
Nasz hack nie włamuje się na konsolę serwera, tylko zdalnie wykonuje z niej komendy, nie łamiąc żadnych haseł itp.

Jest to jeden z większych dziur w Bukkicie, nie tylko backdoor w pluginie tka. ;-)
Potrafimy o wiele więcej. :>

Tak czy inaczej zobaczymy, czy ten serwer będzie tylko dla kasy, wszystkie pieniądze pójdą do naszego sponsora na opłacenie maszyny, konkursy, pluginy itp. :)

Mogę Wam nawet dawać screeny SMS-ów. ;-)

Opublikowano

@BigDad : Ty jesteś taki głupi, czy udajesz?

Nasz hack nie włamuje się na konsolę serwera, tylko zdalnie wykonuje z niej komendy, nie łamiąc żadnych haseł itp.

Jest to jeden z większych dziur w Bukkicie, nie tylko backdoor w pluginie tka. ;-)

Potrafimy o wiele więcej. :>

Tak czy inaczej zobaczymy, czy ten serwer będzie tylko dla kasy, wszystkie pieniądze pójdą do naszego sponsora na opłacenie maszyny, konkursy, pluginy itp. :)

Mogę Wam nawet dawać screeny SMS-ów. ;-)

Jeśli w taki sposób będziecie niszczyli lepszą konkurencję NIKT nie zagra na tym waszym "Syfie" (Bez urazy), Ale żeby niszczyć Lepszą Bo taka jest prawda niszczycie tylko lepszych, Bo zazdrościcie pewnie, Nie musisz się chwalić że potrafisz więcej, Bo nikogo to nie obchodzi ;) My chcemy ci uświadomić że twoje zachowanie jest "Dziecinne" Nikt normalny nie pozbywa się konkurencji w taki sposób.

@Intel

Czy wyrażenie opinii o serwerze to spam? -.-

Opublikowano

@tka : My nie niszczymy konkurencji (oni nie są nawet konkurencją xD), tylko serwery osób, które zaszły nam za skórę, a Sosu właściciel tamtego serwera jest taką osobą. Nie będę wracał do tego, czym mi zawinił, bo pogodziliśmy się, ale narobił mi w przeszłości dużo gówna. ;)

Opublikowano

@Evolution. "BigDad" Nie znam takiego typa xD

btw. Nadal się trzymam mojej wersji i czekam na odpowiedź "Jaki to OGROMNY POWÓD mieliście żeby zniszczyć ich serwer ?" bo nie ogarniam. Jaki to powód może to być tak bardzo (nie wiem jak to ująć) "podsycający" do rozwalania czyichś serwerów? Ty nawet sobie nie zdajesz sprawy ile oni mogli budować ten serwer. Powiedzmy, że zajęło im to ok. 4 dni. To w tym momencie zabrałeś im te 4 dni a przede wszystkim chęć tworzenia wszystkiego od nowa z tej ilości dni na jaką oni sobie wykupili maszynę. Tak jak mówiłem "Szczyt Sku#wysyństwa". Ty byś się nie wku#wił gdybyś sobie kupił maszynę, założył serwer i jakiś "typ" wbija i wszystko niszczy?

P.S. Jakiś twój ziomek nawet Ci się przeciwstawił w pewnym temacie napisał, że Cie zna, jesteś pełnoletni i jakieś tam pierdoły. Chociaż do tej pełnoletności chyba trochę Ci brakuje wnioskując po twoim zachowaniu.

Idę stąd, za dużo tego gówna.

Opublikowano

%Up Zaakceptowany :) Co do serwera Sosa, jak to kolega wspomniał. Mieliśmy swoje powody... nie niszczymy serwerów dla jaj, czy coś w tym stylu. Pozdrawiam, a Ty tka już nie nabijaj sobie postów ;D

//edit Co do Sosa, wyjaśniliśmy z Nim tą sytuację, nikt na nikogo nie jest wkurwiony itd ;) Wszystko jest załatwione, pokojowo.

Opublikowano

Ava.. miejmy nadzieję że tym razem się nie zawiedziemy ! xD No wątpię ale jednak jakiś pokład nadziei trzeba posiadać :) Pozdrawiam i życzę powodzenia ~Kacper

Opublikowano

Haha

@tka : My nie niszczymy konkurencji (oni nie są nawet konkurencją xD), tylko serwery osób, które zaszły nam za skórę, a Sosu właściciel tamtego serwera jest taką osobą. Nie będę wracał do tego, czym mi zawinił, bo pogodziliśmy się, ale narobił mi w przeszłości dużo gówna. ;)

Zaszły wam za skóre?

Człowieku, kłamiesz w żywe oczy..

Ostatnio na serwerze pvp, intel wbił na jakiś serwer pvp, popytał czy jest admin, potem zawołał tego Avaterys'a i rozjebali serwer, dla ''jaj''

Ehh, ale nie bój sie, wkońcu ktoś Ci się kiedyś odwdzięczy. Rozwali twoje dzieło, nad którym pracowałeś dniami i nocami i wrzuciłeś sporo kasy, a wszystko przepadnie, bo w przeszłości narobiłes komuś dużego gnoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...