Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gold Farmy Na Ribocie

berbec_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem skrypta zrobiłem wszystko działa ale poza jednym gdy dochodzi mi do npc z pierścieniami bot się wyłącza pisze mi stop bot :// co na to poradzić??

Opublikowano

TAk ustawiłem dobre porty.

Powiem pokolei jak robię.

1.Włączam [Rsro -Ibot] (Nic na nim nie robie!)

2.Uruchamiam Loadera zaznaczam opcje redirect IP i wpisuje porty 16000.

3.Wywala ten błąd ServerSignature Error 01

2 Sposób (łączenie przez opcje Use Clientless)

1. Zaznaczamy opcje "Use Clientess"

2. Zaznaczamy opcje "Auto Recon 20000 ms"

3. Zaznaczamy "Auto Start bot"

4. I na końcu "Connect"

Potem:

1. Zaznaczamy opcje "Auto relog"

2. Wybieramy Server

3. Piszemy login i hasło

4. Naciskamy "Login"

Następnie:

1. Wybieramy postac

2. Naciskamy "Select character"

3. Upewniamy sie że mamy zaznaczone "Auto start bot"

I wywala błąd Po kliknięciu Select character:

Run time error '339':

Component wmp.dll' or one of its dependencies not corectly registered: a file is mising or invalid

dv4tb.gif
Bywalec
Opublikowano

ej może jakiś mod by zmienił nazwe tematu na tut jak odpalic i bota na clientessie a nie gold farmy -.-

Opublikowano

prosze o odpowiedz....skrypta mam zrobionego i w ogóle....tylko bot dochodzi do npc z pierścieniami i i sie wyłącza pisze stop bot:/// prosze o pomoc

Opublikowano

ja tak mialem tylko ze jak dochodzil do ziomka z potkami to pojawialo sie stop bot, okazalo sie ze nie mialem kasy :P na kupno potkow...

Opublikowano

Tak już to zrobiłem przeczytaj wcześniej teraz mi wywala

Run time error '339':

Component wmp.dll' or one of its dependencies not corectly registered: a file is mising or invalid.

Możecie mi podać linka do najnowszej wersji ribota i napisac pokolei jak to uruchomić. Dla jednego chara.

dv4tb.gif
Opublikowano

zrobiliscie dziecią poradnik i zalewaja gold farmami rsro... niech walna bana ip jak na tsro bo nie umiemy uszanowac tego ze zaprosili nas do gry :/

mozna bocic ale wszystko z głową:/..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak już to zrobiłem przeczytaj wcześniej teraz mi wywala

Run time error '339':

Component wmp.dll' or one of its dependencies not corectly registered: a file is mising or invalid.

Możecie mi podać linka do najnowszej wersji ribota i napisac pokolei jak to uruchomić. Dla jednego chara.

nie masz library files, sciagnij library files albo odpal w ibot neccesites te dll'ki (reg dll)

teraz taki mały offtop do forumowicza.

a ty berbeć_PL nie udawaj jakiegoś znawcy bo żadnym znawcą nie jesteś, jak dochodzi do jakichś poważniejszych problemów to odpadasz, bo poprostu nie wiesz co zrobić a tut zreszta pewnie skopiowany bo ty nie raz dostawałeś bana na tym koncie, dobrze cie pamiętam jesteś spamerem, tylko i tylko, ewentualnie kopiujesz prace innych i podpisujesz sie pod nimi. Zawsze gonisz za modą i twoje posty udają mądre np "wyszukiwarka nie boli" kiedyś " jesteś dziecko neo" (teraz to wyszło z mody). Tak więc zapomnij że ty tu komus pomozesz. Zamiast męczyć twoim spamem innych polecam pogrzebac w tutorialach ibota, bo ten kolega w niczym wam nie pomoże, tutoriale wam duzo lepiej pomogą.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

berbec dzieki z ta kasa pomoglo ze musze miec wiecej juz sie nie wylacza gf mialem na 2 postaciach jedna poszla do miasta ktorys raz z kolei i nic nie bylo wkoncu sie sciela zachacza o cos a druga postac dalej expi na tym samym skrypcie pisze mi Error Time Train Go prosze o pomoc

Opublikowano

nie masz library files, sciagnij library files albo odpal w ibot neccesites te dll'ki (reg dll)

teraz taki mały offtop do forumowicza.

a ty berbeć_PL nie udawaj jakiegoś znawcy bo żadnym znawcą nie jesteś, jak dochodzi do jakichś poważniejszych problemów to odpadasz, bo poprostu nie wiesz co zrobić a tut zreszta pewnie skopiowany bo ty nie raz dostawałeś bana na tym koncie, dobrze cie pamiętam jesteś spamerem, tylko i tylko, ewentualnie kopiujesz prace innych i podpisujesz sie pod nimi. Zawsze gonisz za modą i twoje posty udają mądre np "wyszukiwarka nie boli" kiedyś " jesteś dziecko neo" (teraz to wyszło z mody). Tak więc zapomnij że ty tu komus pomozesz. Zamiast męczyć twoim spamem innych polecam pogrzebac w tutorialach ibota, bo ten kolega w niczym wam nie pomoże, tutoriale wam duzo lepiej pomogą.

Jeżeli masz jakis problem to zapraszam na PW, a pozatym to jest mój toutorial i sie od niego odpierdol !!! Nie masz ochoty na niego patrzeć to nie musisz tutaj wchodzić i sie udzielać. Niedość że człowiek chce pomóc to jeszcze go wyzywają itp.

Opublikowano

@Offtop

Jogobella czemu go tak oskarzasz ? masz jakies dowody ze skopiowal? gram z nim i widze ze sie zna na rzeczy wiec napewno sam stworzyl ten poradnik jak nie to prosze na pw.

Stara sie pomagac kazdemu kto napisze w tym tematcie a to ze akurat nie wiedzial jednej rzeczy to kazdy z nas ma prawo!!

otrzymujesz warna mam nadzieje ze to sie nie powtorzy bo wtedy inaczej pogadamy..

sygna1o.jpg

Opublikowano

ludzie wasza glupota mnie przeraza! teraz piszecie o fajnie super! a za 2 miechy! je****ne gf! grac sie nie da! Ch*** by to wszystko! Zal was

YYY i ch*j. Idź na sro.com.pl, gdzie twoje miejsce <_<

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...