Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gold Farmy Na Ribocie

berbec_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosili mnie w gildi żebym napisał to pisze TuT na jak zrobic GF-y na ribocie, wiem że to banalne no ale...

Zaczynamy :)

tu1v.th.jpg

1. Zaznaczamy opcje "Use Clientess"

2. Zaznaczamy opcje "Auto Recon 20000 ms"

3. Zaznaczamy "Auto Start bot"

4. I na końcu "Connect"

tut2wf.th.jpg

Potem:

1. Zaznaczamy opcje "Auto relog"

2. Wybieramy Server

3. Piszemy login i hasło

4. Naciskamy "Login"

tut3w.th.jpg

Następnie:

1. Wybieramy postac

2. Naciskamy "Select character"

3. Upewniamy sie że mamy zaznaczone "Auto start bot"

tut4y.th.jpg

Jak widac na Screenie to jest przykład moim gf-ów :)

Download bota:

http://wrzucacz.pl/file/2321262443515

Scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/8370803989d1b92f46f966e32426d1ea6a14bdd8b1dafc10bb62014f68d37191-1262443714

Życze milego expienia, TuT by berbec_PL

SKRYPTY:

http://wrzucacz.pl/file/3701263131514

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

zbędny poradnik dzieki temu na serwie jest coraz więcej gf kto umie zrobić gf to to zrobi nie ma potrzeby żeby dawać takie poradniki nowicjuszowi :P

Opublikowano

hahaha nie moge was, po co chcecie robić gfy na rusro skoro i tak dostaniecie bana, narobicie przykrosci innym a na isro (tak jak ja) każdy ma to w dupie i mam 7 goldfarm i farmi mi sie golda dobrze...

ISRO jest do goldfarmienia i bocenia a nie rusro, tam goldfarmią tylko takie łajzy które nie potrafią dać sobie rady na isro i cały czas mówią "kurczę, nie mogę sie zalogować, jeju jaka ze mnie ciota"

a na rusro poprostu żal mi takich ludzi.... jak chcecie sobie bocić to idzcie sobie na isro DŻIZAS JAKA TO SPOŁECZNOŚĆ -.-

najkrócej można ocenić takich jako naprawde... naprawde nobków... Po to nie ide grać na rusro bo tez bym zaraz chciał gdy, ale nie będe aż takim kutasem żeby innym gre psuć, no i pewnie bym bany dostał, dlatego anulowałem ściąganie jak miałem 40% i dalej boce na isro....

do tych którzy chca grać legit : polecam wam opuścić ten serwer, nie macie na nim przyszłości będziecie grać z takimi cieniasami botami którzy jeszcze nigdy gf nie mieli muszą sie nawierzyć... Polecam wam jedynie ksro, albo csro bo tu będziecie grać z polaczkami poprostu, nubkami którzy będą myśleć że są dobrzy , bo mają gfy na serwerze z prostym botem i logowaniem zawsze za pierwszym.... jeżeli będziecie grali na tym serwerze, to tylko wywyższycie takie lamki bo jasne że będziecie gorsi, inna opcja to taka , żebyście też zaczeli goldfarmić, wtedy serwer poprostu zniszczycie i pójdziecie znowu na jakiś LOLSRO gdzie znowu zacznie sie to samo... A mi sie nic nie stanie na isro bo nikogo to nie obchodzi czy mam goldfarmy czy nie bo każdemu to bez różnicy

ocena : 1

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

Da się w tym bocie zmienić spota w clientss'ie nie włączając gry?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Ale czemu ja nie mogę odpalić ani jednego clientessa ani drogiego loadera na ribocie (ping error 9). Na risrobot mogę clientów odpalać ile chcę.

Może mi ktoś to wytłumaczyć?

Mam neta 1MB w neo, a ludzie mówią, że latają z 5 clientessami na 512kb

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ribota to jak chcesz np ustawic 1 postac swoja zeby byla widoczna to robisz tak: odpalasz ribota>odpalasz loadera>zaznaczasz ip>zmieniasz port na ten co w bocie(ja akurat mam 16000, możesz miec taki sam) i odpalam 1 postac moja widoczną, chcesz potem odpalic druga postac lecz nie bedzie ona widoczna, odpalasz ribota i dalej instrukcje na screenach :)

i jak chcesz wszystkie postacie zeby byly widoczne to raczej tak chyba nie zrobisz (przynajmniej ja niewiem jak)

@down

jak Ibot i ribot ci wszystko kupuje...

Opublikowano

Jakiego drugiego isro?

isrobot juz wypuscil goldfarmy na rusro, a to, jakie goldfarmy mozna zrobic na ibocie to calkowicie inna bajka wszystko trzeba samemu kupowac itp tylko jak juz ustawisz se skrypta mozesz clientlessem.

Ja tego nie uznaje za goldfarmy, poprostu robie sobie 3 chary a zeby nie mulilo kompa to ustawiam clientlessy i moge pykac w inne gry w miedzyczasie.

Opublikowano

Popieram. Też dam 1. Rsro powinno być wolnym od gfów a nie zaśmiecacie grę.

Moderator i takie podejście? :lol: ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

hahaha nie moge was, po co chcecie robić gfy na rusro skoro i tak dostaniecie bana, narobicie przykrosci innym a na isro (tak jak ja) każdy ma to w dupie i mam 7 goldfarm i farmi mi sie golda dobrze...

ISRO jest do goldfarmienia i bocenia a nie rusro, tam goldfarmią tylko takie łajzy które nie potrafią dać sobie rady na isro i cały czas mówią "kurczę, nie mogę sie zalogować, jeju jaka ze mnie ciota"

a na rusro poprostu żal mi takich ludzi.... jak chcecie sobie bocić to idzcie sobie na isro DŻIZAS JAKA TO SPOŁECZNOŚĆ -.-

najkrócej można ocenić takich jako naprawde... naprawde nobków... Po to nie ide grać na rusro bo tez bym zaraz chciał gdy, ale nie będe aż takim kutasem żeby innym gre psuć, no i pewnie bym bany dostał, dlatego anulowałem ściąganie jak miałem 40% i dalej boce na isro....

do tych którzy chca grać legit : polecam wam opuścić ten serwer, nie macie na nim przyszłości będziecie grać z takimi cieniasami botami którzy jeszcze nigdy gf nie mieli muszą sie nawierzyć... Polecam wam jedynie ksro, albo csro bo tu będziecie grać z polaczkami poprostu, nubkami którzy będą myśleć że są dobrzy , bo mają gfy na serwerze z prostym botem i logowaniem zawsze za pierwszym.... jeżeli będziecie grali na tym serwerze, to tylko wywyższycie takie lamki bo jasne że będziecie gorsi, inna opcja to taka , żebyście też zaczeli goldfarmić, wtedy serwer poprostu zniszczycie i pójdziecie znowu na jakiś LOLSRO gdzie znowu zacznie sie to samo... A mi sie nic nie stanie na isro bo nikogo to nie obchodzi czy mam goldfarmy czy nie bo każdemu to bez różnicy

ocena : 1

Ja zrobię Ci na złość i puszcze 7 gf-ów <_<. Ciągle narzekasz na te boty. Coś się nie podoba to graj na na csro. Masz x-trapa i 0 free botów. Na forum o botach zachowujecie się tak jak na sro.com.pl, których od neo wyzywacie. BTW poradnik spoko, działa. Daje 5* oraz +

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

tu1v.jpg

Widze berbeć że ty taki oblatany w tym , może mi pomożesz

2. Zaznaczamy opcje "Auto Recon 20000 ms"

3. Zaznaczamy "Auto Start bot'

Opcje te są dostępne ale są wygasłe(szare)niemożna ich zaznaczyć.

24w50li.jpg

Umnie jest zupełnie inaczej.

s4bepy.jpg

Poradź mistrzu :D

dv4tb.gif
Opublikowano

Właśnie twoją mam , poczekaj spróbuje jeszcze raz pobrać.

A tobie Po włączeniu rusro odrazu pokazuję się Status log

Zapomniałem o jednym pomiędzy kliknięciem nie w tym pierwszym kumunikacie,a włączenie bota wyświetla się błąd

Run-time error '48':

File not found iBot.dll

@Edit

I nic pobierałem kilka razy i wypakowałem też kilka razy , może daj innego linka do tego bota i będzie dobrze .

dv4tb.gif
Opublikowano

Rosire , wielkie dzięki , jak na to wpadłeś.

@Edit

Kolejny problem >

Chcę bobić jedną postacią więc robie tak jak napisał berbec

Jeżeli chodzi o ribota to jak chcesz np ustawic 1 postac swoja zeby byla widoczna to robisz tak: odpalasz ribota>odpalasz loadera>zaznaczasz ip>zmieniasz port na ten co w bocie(ja akurat mam 16000, możesz miec taki sam) i odpalam 1 postac moja widoczną
Jeżeli zaznacze opcje Redirect ip to wyświtla się ServerSignature Error 01, a gdy odznacze włącza się silk ,ale bot tak jak by nie miał wpływu na postać .
dv4tb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...