Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Zakaz robienia piramidek

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sugestię by zakazać robienia piramidek tego typu :

subforum max, nie wiadomo czy ta gra wypali.

To tylko przedłuża przeglądanie danego tematu...
Raz może było śmiesznie, po 100 razie już nie.

652601399840421198520.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za, nie jest to w cale zabawne. :)

Wpędza w monotonię, gdy tak przewijasz i przewijasz dany temat.

Opublikowano

niby w czym ci to przeszkadza, jak ktoś napisał to co ja bym chciał napisać, to po co mam pisać to samo w innej formie? głupota na nie.

Opublikowano

Nie, czasem łatwiej zacytować kogoś u góry, mimo tego, że jest ta "piramidka" niż specjalnie przewijać na samą góre, żeby nie tworzyć piramidki..

Opublikowano

niby w czym ci to przeszkadza, jak ktoś napisał to co ja bym chciał napisać, to po co mam pisać to samo w innej formie? głupota na nie.

Nikt nie zabrania ci cytowania, tylko nie róbcie piramidek które tylko przedłużają przeczytanie tematu.

Mi przeszkadza jak ktoś nie pishe na tsherwono, sugerujem nakazu pisania na tsherwono.

Nie.

Przykład z dupy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Trochę głupi pomysł, bo trzeba będzie także ustalić ile postów może być tak zacytowanych, a od którego będzie nadawany warn. : o

Nie róbmy tutaj komuny. Jeżeli ktoś przegnie na pewno zostanie stosownie nagrodzony. Poza tym takowe piramidki powstają zazwyczaj w sugestiach.

Opublikowano

Trochę głupi pomysł, bo trzeba będzie także ustalić ile postów może być tak zacytowanych, a od którego będzie nadawany warn. : o

Nie róbmy tutaj komuny. Jeżeli ktoś przegnie na pewno zostanie stosownie nagrodzony. Poza tym takowe piramidki powstają zazwyczaj w sugestiach.

Równie głupi jak zakazanie wklejania do sygnatury pewnego czerwonego paska.

#nie/

76561198001815076.png
Opublikowano

Logiczne jest to, że jak ktoś się bawi jak (nie będę pisać niecenzuralnych słów) to jest brane to jak spam.

Robicie normalnie igły z widły.

Coraz więcej takich bezsensownych sugestii, które już dawno w użyciu są. Tylko będąc w takim wieku jakim spora część z Was jest to się patrzy na wszystko mając klapki na oczach. Patrzcie szerzej ...

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Tworzenie piramidek to jak nie mieć swego własnego zdania. Nie posiadając własnego zdania to jak nie mieć życia.

Mi to jak najbardziej przeszkadza, wprowadza taki spam w temacie. I większość ludzi tworzących owe piramidki to zapewne dzieciaki(za przeproszeniem) poniżej 14 roku życia.

Jestem jak najbardziej za tym, aby zakazać robienia piramidek.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Tworzenie piramidek to jak nie mieć swego własnego zdania. Nie posiadając własnego zdania to jak nie mieć życia.

Mi to jak najbardziej przeszkadza, wprowadza taki spam w temacie. I większość ludzi tworzących owe piramidki to zapewne dzieciaki(za przeproszeniem) poniżej 14 roku życia.

Jestem jak najbardziej za tym, aby zakazać robienia piramidek.

Po co mam wciskać 3 klawisze na klawiaturze skoro mogę zrobić 2 kliknięcia myszką?
Opublikowano

@tsdek

Są tutaj również dorośli, po ukończeniu 18 roku życia. "cytuj" nie zostało od tak sobie wymyślone, każdy użytkownik ma prawo z niego korzystać, a Ty nie możesz Im tego zabronić. Skoro ktoś ma takie samo zdanie jak poprzednicy, to po co ma napisać to samo jak możesz wziąć w "cytuj" Pierwszo się upewnij w jakim zakresie wiekowym są userzy danego forum, bo nie są tu tylko młodzi ludzie. Nie ograniczajmy, żadnego użytkownika, bo to jego własna sprawa, czy użyje sobie te cytuj, czy może jednak nie.

@Top

Jestem na nie, mi osobiście nic w tym nie przeszkadza ,co wyjaśniłam u góry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...