Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nurtujące mnie pytania - ten strach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli coś jest po śmierci to na pewno nie ma to nic wspólnego z kościołem. Takie jest moje zdanie , trzeba żyć i być dobrym w tym znaczeniu ze nie wyrządzać innym krzywdy .

A co do kościoła za dużo tam jest złodziei ,i tak będziemy sądzeni kiedyś wiec wszystko wyjdzie na jaw .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Tak... ludzkie pytanie 'dlaczego?' nurtuje ono ludzi od wieków. Tak jak ktoś już to powiedział każdy powie ci inaczej, przez to ,że każdy ma inne poglądy na świat etc.

Dlatego też nie odpowiem ci na to pytanie dosłownie, myślę ,że istniejemy dla jakiegoś celu(to coś może już się wydarzyło, a może się wydarzy). A może po prostu jesteśmy "efektem ubocznym" czegoś lub kogoś. Człowiek jeszcze mało wie o otaczającym go świecie i tym całym wszechświecie, nie wiemy czy jesteśmy sami, nie wiemy po co istniejemy....

Ja również nie widzę nic śmiesznego w tym ,że szedłeś do mamy ;) W końcu każdy był kiedyś młody i każdy sobie jakoś inaczej z tym "radził".

Opublikowano

Ostatnio przeczytalem, ze czlowiek w komorkach zapisany ma kod autodestrukcji i gdyby udalo sie to zatrzymac moglibysmy zyc nieskonczonosc

Opublikowano

@AfffOmg

Głupie pytania. Widziałam ducha i nie jednego ;) Gdyż nasz dom, został wybudowany bardzo dawno, a przejawiało się w Nim bardzo dużo rzeczy. Takich, że byś nie uwierzył, w to co teraz mówisz ;) Znam osoby które widziały. Kontakty mieliśmy, bo wywoływaliśmy, a na nagraniu z laptopa, jak przez program patrzyliśmy ,to dwóch starszych ludzi rozmawiało z młodszym dzieckiem które płakało. Nawet Kornela mego brata ciotecznego jak do nas przyjeżdżał nie raz myliliśmy, bo te dziecko (duch) wyglądało jak on, my krzyczeliśmy do niego na schodach, a Kornel grał na kompie ; ) I znam takie osoby. Ja jasnowidzem to może nie jestem i znam pare os. takich co potrawią coś przewidzieć, ale nie powiem, że nie, bo w moim otoczeniu potrafie dostrzec wiele rzeczy. Nie byłam, na razie nie było konieczności. Nie poruzumiewałam się telepatycznie, bo to zbyt trudne, a osoby hm.. nie mam pewności co do tego :- )

Zmień dilera albo bierz połowę.

Szczerze? Nie wierzę w żadne twoje słowo. Pics or it didnt happen.

A tak na serio, to ile masz teraz lat, w jakim wieku widziałaś te duchy i kiedy widziałaś je ostatnio?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...