Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Minecraft 1.6 Non-Premium

Dejff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem się z wami wszystkim podzielić sposobem na zaaktualizowanie nowej wersji na minecraft 1.6 który działa w 100%

A wiec pobieramy plik który mamy niżej, nastepnie rozpakowujemy i wchodzimy w to. Wchodzimy w folder ".minecraft" i w tym folderze mamy plik o nazwie "launcher_profiles.json".

Kopiujemy ten plik w nasz folder ".minecraft", wchodząc w Start -----> uruchom -----> wpisujemy tam %appdata%, nastepnie wchodzimy w folder ".minecraft" i tam wklejamy nasz plik.

Nastepnie dajemy na niego prawy, otwórz za pomocą i wybieramy za pomocą notatnika. Gdy juz otworzylismy to zmieniamy tam z nazwy "TWOJNICK" na swój nick (są 3 miejsca gdzie musimy zamienic z "TWOJNICK" na swój) Gdy juz to zrobimy, zapisujemy to i wchodzimy w launcher minecrafta ktory jest w folderze który pobralismy. Gdy już włączymy to dajemy "Play Offline". Czekamy aż minecraft nam sie wczyta i mamy wersje 1.6. Jeżeli robiliście tak jak pisałem, a wam nie działa to nie wiem.

Myśle że pomogłem ;)

Download:

Skan:

Dejff

Opublikowano

Co za totalna kopia. Był taki temat, zrobiony przez ProTeza, więc

nie wiem po co wrzucasz to drugi raz. Zgłaszam.

a ja wiem czy było? jak dostałem ten launcher to odrazu go tutaj udostepniłem. Jak było to poprostu niech odpowiednie osoby to przeniosą do kosza i już.

Dejff

Opublikowano

bradzo dziękuję działa!! gram na tym i narazie bardzo się ciesze :)

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Ja nie mam Otwórz za pomoca. Mam win 7 ...

Działa... po 15minutach

Ps. nie działa W notatniku i Note pad na win 7. Trzeba NotePad ++

Hhahaha wszystkim ,,niby" działa, a w .minecraft nie ma tego pliku, bezsensowne nabijanie postów, daj reup. z tym plikiem

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...