Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Tut ] Bot Rusro

Sobsoon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz. Jak ten bot stanie się płatny to go dopracują tak że nie będzie miał prawie żadnych błędów. Teraz była faza beta testów i dlatego był on za darmo i nie naprawiali tak często bugów w nim.

Sig.png

Opublikowano

Będzie informacja, kiedy i gdzie będzie możliwośc doładowania kredytami?

@down od poniedziałku 8 marca bot jest płatny, więc nie dziw się że Ci nie działa :P, puki co szukam sposobu by zakupic kredyty na 2 miechy chociaż, ale wątpie by u nas jeszcze były dostępne -.-

Opublikowano

a ja mam taki problem uzywalem go od piatku i dzisaj wlaczam chce kliknac zacznij trening (wogule ten napis zacznij trening jest szary ) i nic patrze w skille a tam wogule ich niema klikam odswiez i nadal sie nie pokazuja co jest??? aha ok dzieki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam was wszystkich mam problem z botem iż gdy włączam rusro już się zaloguje na postać i wciskam home to widzę ze nie mogę kliknąć na opcje zacznij trening wygląda tak jakby bot nie widział mojej postaci co mam zrobić z tym pomóżcie

Opublikowano

Siemka

Powiem krotko nie warto pakowac sie na ru sro wiekszosc Ruskow expi na bocie same gold farmy.. wszedzie pelno wizzoow.. Meczy sie czlowiek 3 dni nad konfiguracja bo ciagle problemy ostatecznie zeby zmienic IP musialem zainstalowac bota.. i co wynik niezly wbity 20 lvl i co BAN do stycznia 3000 roku. dziwny serw i PO*eBaN* Admini gdzie aly serw boci a banuja low lvl ..brat gra dalej i bez bota ...

NIE GRAJCIE LEPIEJ SZKODA CZASU!!!

592a146e03c46_post-150720-126978148039_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czesc mam problem ze skillami wszystkie sa po rusku nie da sie jakos tego zmienic ? jakis sposob na to ? czy cos takiego :D z gory dzieki

Przeciez w ribocie wszystkie skile sa po Angielsku...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Twój komp nie daje rady ^^. Zrób skan, sciągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej, wyczyść CC Cleaner czy czymś podobnym, ew. Przeczyść od środka. Jeżeli nie pomoże to pozostaje tylko format , mi właśnie on pomógł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
ribot jest darmowy.... czytać nie umiesz?

Dziekuje ze mnie olsniles/as

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

nie ma za co.... zawsze do usług... :) chętnie pomagam ;)

(btw. masz nieco niżej pod moim obrazkiem moją płeć, tak więc wystarczy spojrzeć, że jestem samcem :P )

pytanie - czy po tym updacie wyjdzie nowa wersja bota, czy na tej ostatniej mogę spokojnie bocić?

Opublikowano

Mam takie pytanko , jak mam odpalonego silka normalnie , to co zrobić aby przejsć na clientlessa ?? i czy da sie zalogowac odrazu na clientlesie ??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość Daxer92
Opublikowano

Dajesz CTRL + ALT + DEL ... wyszukujesz proces SRO_Client i dajesz ZAKOŃCZ PROCES.

Silkroad się wyłącza a na bocie przechodzi do Clientlessa :)

Mam nadzieję że pomogłem.

Opublikowano

up.

nie pomogleś ;/ jak tak wylącze silka to dostaje DC w bocie ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...