Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Tut ] Bot Rusro

Sobsoon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co trzeba zrobić żeby bot na spota dojeżdżał na koniu? bo mi kupuje ale na nie nie wsiada:/

I co zrobić żeby tych śmieci alchemicznych nie podnosił? Da się coś zrobić czy to automatycznie w bocie jest?

Opublikowano

Pytam jeszcze raz,

Mam problem, otoz bot robi repota itp, wraca na spota i gdy zmienia bron na harpe i chce uzyc noise i mowing marcha wlacza retrun scrola i wraca do miasta, jest tak za kazdym razem....

Opublikowano

żaden z tych wirusów nie jest grozny ^

Ok dzieki za odpowiedz.

EDIT: Czy da sie jakos przyspieszyc tego botka? Cholernie wolno zaznacza mobki i uzywa skilli.Zamiast skili atakujacych uzywa zwyklego ataku.

Opublikowano

siemka moglby mi ktos powiedziec jak sie nazywa 1 nuk z colda i lyon shout 1 ksiega bo mam juz ustawione bufy i nuki a nie chce od nowa ustawiac ?

dziekii i prosze o screen skilla

EDIT: juz sobie poradzilem xD

Opublikowano

witam panowie .. mam powazny problem ;/ i nie wiem o co chodzi ...;/ od dzis mi bot nie widzi imbue wogole nie oge ustawic imbue ... nic nie widzi tabela jest pusta wszytskie skille wszystkie ladnie widzi a imbue nie ... zrobilem re instal bota dalej to samo zrobilem re instal silka + bota i dalej to samo ...

Opublikowano

Siemka , a ja mam taki problem ze bot (wiz) ma ustawione tylko w bufach odpalanie LT i co chwile go od nowa wlacza.

A druga sprawa to ze bot uzywa tylko jednego skila ktory jest ustawiony w "use first skill" czy cos takiego;/ Nie wiem co zrobic zeby bot zaczal dzialac normalnie macie jakies pomysly?

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem ... Bota używam ponad tydzień ale dopiero dziś przestał używać imbue, grasswalka, i ogólnie buffów ... Wie ktoś co z tym zrobić ? Reinstalacja gry i bota nie pomogły ;/

Skille wyświetlają się, używa skilli do ataku lecz nic wiecej. Lista odpowiadająca za skill imbue po rozwinięciu jest pusta chociaż sam skill jest na liście głównej. Pomocy !

Opublikowano

Niestety mam ten sam problem co szewa777

Bot wogole sie nie buffuje, uzywa tylko jednego skilla, i pozniej bije normalnie, przez pol dnia normlanie mi uzywal skilli, a teraz tylko tego jednego;/

Opublikowano

Witam!

Mam taki mały problem gdyż bot mi cały czas wbija Life controla i nie chce zmieniać na harfę choć mam ją na 1 miejscu... :/

58757136716012152594.jpg

Opublikowano

elo mam problem bo wczesniej bardzo ladnie bil , silk sam sie wylaczyl, odpalam bota i mam puste okienka w imbue i tam gdzie sa bufy i nie moge nic zrobic =/

chodzi o rusro

Opublikowano

@PONAWIAM

Mam taki mały problem gdyż bot mi cały czas wbija Life controla i nie chce zmieniać na harfę choć mam ją na 1 miejscu... :/

58757136716012152594.jpg

Opublikowano

@PONAWIAM2

58757136716012152594.jpg

Opublikowano

A ja mam taki problem że bot nie używa mi recovery division użyje tylko na początku expa a później już nie używa ;/

Opublikowano

To może mi też ktoś pomoże?

Mój problem jest taki mam ustawione żeby bot używał najpierw moving marcha a potem war cry'a ale bot zmienia na harfe, uzywa mm, zmienia spowrotem na 2h i zaczyna dalej expic. Tak jakby mógł użyć tylko jednego buffa :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...