Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetect] Global Inventory + dodatki

PELIKAN13PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ziomal widze nigdy nie bawiles sie z programami typu "binder" przewaznie kazdy taki binder jest robiony za pomoca "autoit" zwykle platne bindery nie zawieraja wirusow ale te slabsze maja wirusy ktore sa niby niegrozne...

ziomal jak chcesz przesle ci na pw link to pewnego amerykanskiego forum w ktorym wszystko sie dowiesz...

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no właśnie, na jakim etapie są z tworzeniem tego espa? jest może gdzieś na ten temat informacja, stronka?

PS: mają może oni jakieś płatne haxy do wykupienia?

Opublikowano

@ 2x up to prawda straci sens ale i tak go niema póki są płatne cheaty, chodzi mi tu o to że mają do cheta dostęp nieliczni ale i tak są upierdliwi z tymi chetami, więc niech ma każdy dostęp, niech szanse będą równe ;p

@up nie mam pojęcia jak im idzie, ale wiem że mają już radar 2d, co do tematu to akurat go nie podam, zresztą i tak nic tam nie piszą prócz tego że zaczęli właśnie go robić.

co do płatnych, to nie mają jeżeli chcesz płatne to zerknij na http://www.ilikecheats.com/ jest to strona z płatnymi chetami

Opublikowano

szkoda troszkę, że tak długo to robią. Podaj może ich stronkę, bo chciałbym regularnie sprawdzać czy ten cheat na inventory jest niewykywalny. Tutaj pewnie aktualizacja tematu jest co jakiś czas, więc wolałbym być na bieżąco.

a haxy ilikecheats nie są czasem detected? bo coś obiło mi się o uszy i ludzie płakali.

Opublikowano

mam nadzieję że nie zrobią esp. Rozgrywka znowu straci sens ;/

Hah , a to aim już nie przeszkadza ?

Powiem wam coś jeśli ogarniacie grę to bez problemu zabijecie gracza z ESP bo połowa z nich to unskilled playersy ;p

Opublikowano

takie pytanie, nie wywala Was z serwera za używanie tego dopalacza? bo co wejdę sobie na jakikolwiek serwer i zlootuje, to tak po jakimś czasie mam "disconnect serwer"

Opublikowano

-_-

A co napisał autor?

Dodatkowe Info ode mnie

Hack działa w 100% sam go używam jak na razie to mój 2 dzień używania go i bana nie dostałem a konto nadal mam ;p

Wiec nie obawiajcie się choć pamiętajcie że używacie go na własną odpowiedzialność.

Autor może kłamać :D

a tak ps sygnatura strasza omg ;c

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Niech robią szybko te ESP ^^ I oby był nie wykrywalny jak ten inventor

A co, jesteś taki słaby, że bez nich nie umiesz grać? Ta gra jest prosta bez cheatów, global inventory jest wystarczająco użyteczny.

76561198026780786.png

Opublikowano

Jak jest taka prosta to dlaczego jest tyle różnych odmian i wersji płatnych cheatów? pomijając już mnóstwo pobrań i tematów na forach poświęconych tym haxom.
Każdy ma zlewkę na tą grę. Gra na steamie chodziła po 4€, więc co to dla takich typów. Nakupi sobie kont i śmiga na haxie. Takich graczy jest mnóstwo. Dlatego uważam, że nic się nie stanie jak taki esp powstanie. Haxy były będą i tego żaden pb nie usunie. Może ciut mniej, ale co z tego. Dla mnie najważniejsze jest, żeby nie powstał hax taki jak chociażby rei, gdzie mieliśmy wszystko podane na tacy. Aima, dokładne info o graczu, co ma na sobie itd. To było zbyt duże ułatwienie. Pamiętam te czasy jak wyciągałem blasera, a wszyscy w smallvile uciekali do budynków, a jak chowałem to każdy biegł na mnie. Jaki to był widok :D

Opublikowano

Chyba już nie działa, używałem 30 minut temu, teraz próbuje i mam: "Failed to move item to backpack, code: 6". Czy jakoś tak :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...