Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetect] Global Inventory + dodatki

PELIKAN13PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, czekaj chodziło mi o to że wgl luncher nie chciał odpalić. Ale teraz odpalił, kieruje mnie do odpowiedniego linku tylko mam problem z rejestracją, nie wiem co wpisywac w odpowiednie okienka, chodzi mi że gdzie co

Opublikowano

Loginname: Wpisujesz login

Nickname: Twój nick

E-Mail: Wiadomo

Passwort: Hasło

Passwort Wdh.: Powtórz hasło

I jak wyskoczy ci taka informacja

Erfolgreich! Account erfolgreich registriert!.

To oznacza że konto pomyślnie zostało utworzone i możesz logować się do hacka

76561198079097587.png

Opublikowano

działa tylko czasami na jakiś czas jest taki błąd bo rano go miałem i za godzinę wróciłem i go już nie było więc poczekaj.

76561198079097587.png

Opublikowano

O kur... To na prawdę działa! Gratki dla autora ;)

Polubcie go. Należy mu się za wstawkę.

Edit:

Minął dzień i cheat mi nie działa nie wiem czemu. Wpisuje login i hasło loguje się i taki błąd Login Fehlgeschlagen. :( Co to znaczy? 10 minut temu jeszcze działało. Może to coś u mnie. Poradźcie coś.

Opublikowano

No i doczekaliśmy się kolejnej aktualizacji Tematu i Cheta teraz można zmieniać skiny, granie zombiakiem sprawia naprawdę dużo śmiechu xD . Niestety jest to tylko wizualna zmiana ale i tak jest super ;p

Opublikowano

Hmmm dziwne problem znam i poprawie go natychmiast trzeba zmienić na .exe środkowy plik który nazywa się global inv

niestety nie mam pojęcia czemu tak się to stało.

Dobra zmiany wprowadziłem już jest wszystko okey linki też zaktualizowałem :)

Opublikowano

OMG. A teraz kiedy się loguje pisze mi

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30b92ddc451d0f31.html

Edit: Odziwo po paru próbach zadziało. Coś koleś musi z tym zrobić, bo ludzie będą się skarżyć na błędy

Edit2: Teraz znowu nie działa. Hack oraz rejestracja. Bardzo to nie stabilne. Raz działa, raz nie ;/ A może koleś właśnie aktualizacje robi. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Wszystko działa, prócz rejestracji, a dokładnie przycisku który przenosi do rejestracji. Na szczęście na stronie działa wszystko normalnie dodałem link i screena jak się tam zarejestrować.Po za tym z chetem jest wszystko ok.

Od teraz nie trzeba się rejestrować tylko pobieramy nowszą wersję, a raczej tą samą wersję lecz bez możliwości logowania. Dzięki temu niema już problemów z rejestracją i logowaniem.

Opublikowano

@2 up Skan jest, zresztą powiedz mi w jakim chacku nie wykrywa wirusów i keylogerów.

Jest już nowa aktualizacja pozwalająca na zmianę nicku gracza/postaci.

Opublikowano

Nie trzeba aktualizować chet działa bez dalszej aktualizacji, lecz ja aktualizuje zawsze do najnowszej wersji, bo nie wiadomo co by mogło się wydarzyć na starszej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...