Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

długie wczytywanie

netrickus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż tak, tekstury poprawiły tylko fpsy ze 90-100 do 200 - 250 defragmentacja nic nie zrobiła, oba dyski mają format ntfs, nie używam już fat nawet na pendrive :)

fs_overall.png
Opublikowano

Odśwież kompa CCleaner , TuneUP , problem może być z renderingiem terenu , możliwe że masz kompa zamulonego. Spróbuj też przeczyścić wiatraki i zmniejszyć ustawienia.

Opublikowano

najlepszy sposób na twe dolegliwości: format... usuniesz wszystko zainstalujesz wota i będzie ci śmigał aż miło ;] najprawdopodobniej miejsca masz okpropnie mało na dysku

Opublikowano

format nie wchodzi w grę ponieważ nie mam płytki, na dyskach mam po 200 gb wolnego (2 po 500gb dyski) ccleanerem robiłem już nie raz, i dysk i rejestr i nic. Tuneupa zaraz przetestuje.

fs_overall.png
Opublikowano

jeszcze jeden pomysł mi przyszedł do głowy, a mianowicie taki iż mogło Ci się coś zwalić z RAM-em ... ostatnio spaliło mi się gniazdo także radzę Ci to sprawdzić ;]

Opublikowano

dobra teraz jest zupełnie inaczej, a mianowicie nic się nie zmieniło :D, ram mam niby dobry, tuneup nic nie dał mimo, że pisało tam 90% w nim a na początku(przed czyszczeniem) 50%. :(

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...