Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

// Reddy UHC // Pierwszy w Polsce serwer Ultra Hardcore! // Walcz w grupie z przeciwnikami, zbuduj zamek i graj! // Tylko dla ogarniętych osób!

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

Działa.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Przywrócono normalną regenerację życia, przywrócimy gdy wszyscy będą bardziej ogarnięci.

ex ogarnij ten border 2 raz mnie tp i nie mogę nic robić

Ojej. :(

Ale to nie moja wina, border jest 2000 kratek.

-----------------------

Opublikowano

ale to nie moja wina ze mnie tp pod wode gdzie dedne a nawet nie wiem gdzie ten border . wiec może zmień ze jak wejdziesz na border to cie nie odpier**** ileś tam setek kratek ?

weź wejdź na serwer i tp mnie bo nie mogę nic robić

Znawca
Opublikowano

ale to nie moja wina ze mnie tp pod wode gdzie dedne a nawet nie wiem gdzie ten border . wiec może zmień ze jak wejdziesz na border to cie nie odpier**** ileś tam setek kratek ?

weź wejdź na serwer i tp mnie bo nie mogę nic robić

Jak wejdziesz na border to cię cofa po prostu, wejdź na serwer to cię tepnę.

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC:MalaOwieczka
Twój wiek:14
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Ponieważ lubie PVP i bardzo lubię serwery hardcore

Kilka zdań o sobie:Nazywam się Damian interesuję się sportem , nie jestem typowym no-lifem mam też swoje życie prywatne
Ile będziesz grał?:4,5 h dziennie

2+2x2:6

Email:[email protected]

d

Znawca
Opublikowano

Nick w MC:MalaOwieczka

Twój wiek:14

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Ponieważ lubie PVP i bardzo lubię serwery hardcore

Kilka zdań o sobie:Nazywam się Damian interesuję się sportem , nie jestem typowym no-lifem mam też swoje życie prywatne

Ile będziesz grał?:4,5 h dziennie

2+2x2:6

Email:[email protected]

d

Dodany.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

hevynation Blue

thebodziak Red

pietro92xx Blue

kubunicki Red

thezicky Blue

mrtiszka Red

wojto1122 Blue

kaczooor Red

okospl Blue

karou Red

thegamepolska Blue

archerowy Red

jokerr2 Blue

liszowski123 Red

apoxpl Blue

themrowkapl Red

MalaOwieczka Blue

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

K*rwa, albo się zapisujecie i gracie chociaż raz na rok, albo się nie zapisujecie i nie macie nic związanego z tym serwerem. Zapisało się ponad 15 osób, a gra tylko 4-5. Nawet na otwarciu było tyle, że strach mówić. Serwera nie będę zamykał bo to nie ma sensu ale będę pisał tak długo do tych osób które się zapisały, aż podadzą mi przyczynę. Jak ktoś nie wejdzie choć raz to go usuwamy z whitelisty i będzie spokój, gracze odchodzą bo prawie nikt nie gra. Moja wina? Nie! Serwer jest udany, widzę po opiniach ale ta mała ilość graczy to właśnie ten jedyny minus. Chcieliście grać w drużynach, zrobiłem tak. I co? G*wno! Będę zapisywał chyba tylko dorosłe osoby powyżej 18 lat, dałem wam szansę, a wy zapisujecie się na każdy serwer i na żadnym nie gracie. Serwer jest opłacony na 2 miesiące, płacę ja, nie ma żadnych VIP'ów ani innych bzdur, gram na survivalu tak jak wszyscy bo chcę żeby każdy był równy lecz chyba to wszystko zmienię. Najgorsze jest to, że odchodzą ci najlepsi gracze. Nie ma sensu robić takiego serwera na którym nikt nie gra! Ta wiadomość teraz pewnie odstraszy tych co chcą pisać podania, lecz ci prawdziwi gracze będą z nami grali. Wielkie dzięki dla: TheGamePOLSKA, TheZicky, Kaczooor, ApoxPL, Jokerr2. Nara.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Zrób non-premium to od razu będzie więcej osób :)

Myślę, że na premium będą bardziej ogarnięte osoby które nie kradną gry. Drugi powód dlaczego nie zrobię non-premium jest też taki, że pluginy od logowania się strasznie bugują: czysczą ekwipunek, wywalają, respią w ziemi itp.

-----------------------

Opublikowano

Ex cepie, "zapiało się 15 osob z czego gra 4-5" napisałeś że jestem dodany a na whitelsicie mnie nie ma a jak napisalem o tym w temacie to mnie olales i nie odpisales nawet, moze najpierw sam sie ogarnij a potem placz o innych, co prawda ja to jestem tylko 1 osoba i te inne 9 nie gra ktore sie zapisaly ale moze oni tez nie sa na whitelsicie przez twoj bląd? i po prostu nie chce im sie pisac, na serwa nie moglem wbic dlatego go nie ocenie ale oceniam ze admin w tym przypadku wykazał się debilizmem:)

Znawca
Opublikowano

Ex cepie, "zapiało się 15 osob z czego gra 4-5" napisałeś że jestem dodany a na whitelsicie mnie nie ma a jak napisalem o tym w temacie to mnie olales i nie odpisales nawet, moze najpierw sam sie ogarnij a potem placz o innych, co prawda ja to jestem tylko 1 osoba i te inne 9 nie gra ktore sie zapisaly ale moze oni tez nie sa na whitelsicie przez twoj bląd? i po prostu nie chce im sie pisac, na serwa nie moglem wbic dlatego go nie ocenie ale oceniam ze admin w tym przypadku wykazał się debilizmem:)

Są, tylko ciebie nie ma bo dodawałem tych z tematu, a ty pisałeś na PW i zapomniałem o tobie. Po drugie przestań mnie obrażać, mam tyle teraz spraw na głowie, że zapomniałem o tej jednej osobie, a ty już się na mnie rzucasz. Przykro mi ale przez ten twój debilizm nie będziesz grał na serwerze bo pokazałeś swoją kulturę i prawdziwą osobę.

-----------------------

Opublikowano

Po 1 nie napisałem że chce tu grać, jak admin serwa na forum płacze ze nikt u niego nie gra zamiast lepiej zareklamować serwer to po prostu śmieszne, po 2 skoro sam nie jesteś w stanie ogarnąć 4-5 osób na serwie bo dla ciebie to za dużo spraw to pozdro z 15-20 graczami, serwer praktycznie identyczny Kwadratowa Masakra sezon6(ja tam gram) jakoś jest w stanie się przebić i gra tam 10-20osob cały czas(a nawet brakuje slotów czasami) , po 3 ja jestem 1 osobą, ale skąd mam wiedzieć ze tak nie zrobiłeś z większą ilością osób... nie odpisuj mi bo nie mam zamiaru już wchodzić do tego tematu. Narka

Opublikowano

Wbijajcie,chłopak sie stara nad serverem,siedział ogarniając pluginy,zrywał nerwy a tu tak go zaskakujecie? Ehh...

Pozdrawiam TheGamePOLSKA

Znawca
Opublikowano

Po 1 nie napisałem że chce tu grać, jak admin serwa na forum płacze ze nikt u niego nie gra zamiast lepiej zareklamować serwer to po prostu śmieszne, po 2 skoro sam nie jesteś w stanie ogarnąć 4-5 osób na serwie bo dla ciebie to za dużo spraw to pozdro z 15-20 graczami, serwer praktycznie identyczny Kwadratowa Masakra sezon6(ja tam gram) jakoś jest w stanie się przebić i gra tam 10-20osob cały czas(a nawet brakuje slotów czasami) , po 3 ja jestem 1 osobą, ale skąd mam wiedzieć ze tak nie zrobiłeś z większą ilością osób... nie odpisuj mi bo nie mam zamiaru już wchodzić do tego tematu. Narka

K*rwa, pluginy się same nie napiszą i nie zaktualizują, programiści i serwer kosztuje, naprawianie bugów też jest ważne; jaka Kwadratowa Masakra sezon 6? Mój serwer przynajmniej jest oryginalny, a nie jakieś podróby które mają śmieciowe pluginy ściągnięte z bukkit.org, ja czytam dokładnie całe podanie i przyjmuję tylko ogarnięte osoby, a tam admin bierze byle kogo, wystarczy, że ktoś napisze, że ma 20 lat i już jest na serwerze. Dziecko, proszę cię...

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Nie będę już tutaj tworzył tematów na serwer bo same nieogary, do zamknięcia. :G

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...