Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

// Reddy UHC // Pierwszy w Polsce serwer Ultra Hardcore! // Walcz w grupie z przeciwnikami, zbuduj zamek i graj! // Tylko dla ogarniętych osób!

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w MC: TheBodziak
Twój wiek: 15 Lat.
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Są wakację mam czas więc chce grać

i wnieść coś od siebie na serwer

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Damian i w minecraft

gram ok 1,5 roku,Lubie bawic sie pluginami oraz tworzeniem serwerów.
Ile będziesz grał?: Dziennie ok 4-6 h ;]

2+2x2= 6

Email: [email protected]

Znawca
Opublikowano

@Aktualizacja:

Każdy będzie mógł sobie wybrać do której drużyny chce dołączyć i w każdej chwili będzie mógł ją zmienić w czasie gry.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC:Pietro92xx

Twój wiek:16
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:
Są wakacje , a widzę ze serwer godny uwagi po opisie

Kilka zdań o sobie:Lubie pograć sobie od czasu do czasu na jakimś serwerze . Jestem dobry w pvp jak i strzelaniu z luku . jestem także creatywny i pomysłowy w redstonie jak i w życiu po Mc
Ile będziesz grał?:
Zależy czy serwer tak dobry może 1-3godz może 2-4 zobaczymy

2+2x2:6

Email:Nie będę podawał emaila publik , jak będę trzeba to podam na PW

To będzie na 1.6.1 ?

Opublikowano

Nick w MC: kubunicki
Twój wiek: 12 (tak, niby dzieciak, ale uwierzcie mi, potrafię się zachować i nie będę cwaniakował do starszych lub coś w tym rodzaju, w razie czego od razu możecie mnie wywalić jak bym jednak się dostał.)
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Dlaczego? Po prostu lubię takie serwery. Oglądam kwadratową i brakuje mi coś takiego, miałem coś takiego zrobić z kolegami, jednak oni są nie zbyt ogarnięci i nie wyszło. Jestem dobry w PVP, umiem także budować działka z TNT. Jestem aktywny i mam nadzieję że mnie przyjmiecie.

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Kuba, mieszkam w Mielcu nie daleko Rzeszowa. Lubie grać w koszykówkę, piłkę ręczna i piłkę nożną. Gram w minecrafta od chyba 2 lat, jednak premium mam od bodajże 2 miesięcy (zapewne to jest nie ważne, ale tak dodałem).
Ile będziesz grał?: To zależy, zapewne 2-5 godzin dziennie.

2+2x2: 6

Email: [email protected] (skype kubunicki)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick w MC: TheZicky
Twój wiek: 15
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Głównie dlatego, gdyż są wakacje, mam dużo czasu i nie za bardzo w co grać. Lubię serwery o tematyce wojennej bądź rywalizacji.

Kilka zdań o sobie: Jestem Kamil, mam 15 lat, mieszkam w Ząbkach. Do 14 lipca robię patent na żaglówki- w dniach 8-12 lipca będę mniej aktywny (~1h dziennie), gdyż na wodzie spędzam 8h ćwicząc manewry. Później jadę do cioci na wieś i będę grał dużo w nocy, gdyż dnie będę spędzać pływając w pław albo pomagając w gospodarstwie ;3
Ile będziesz grał?: 1h do 14lipca, potem ~4h (głównie noce)

E-mail: [email protected]

Opublikowano

Nick w MC:EuroPL

Twój wiek:14

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze? Nudzi mi się i lubie serwery tego typu chce pomóc drużynie i wygrac!! :D

Kilka zdań o sobie:Mam na imie Krzysio mam 14 lat mieszkam w Zamościu jestem miłym ogarniętym gościem który lubi sobie dobrze pograć na dobrym serwie mc. Lubie sport a najbardziej Pilke Nożną i Siatkówke. Gram w mc od bodajże 2-3 lat poraz kolejny to podkreślam jestem ogarniety. Dobrze buduje, umiem robic dzialka zapadnie prawie all z redstone . Umiem dobrze walczyć. No to chyba tyle :)

Ile będziesz grał?:
3-6 godzin dziennie

Email : [email protected]

PLS NO-PREMUM

Opublikowano

Nick w MC:wojto1122

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Ponieważ lubie serwery tego typu :). LUBIE WALCZYĆ!!!!

Kilka zdań o sobie:Mam na imię Wojciech.Lubię grać w minecraft'a xD .

Ile będziesz grał?:Od 3 - 6 godzin .

Email:[email protected]

Drużyna:Czerwoni (drużyna odemnie :))

Opublikowano

Nick w MC:Kaczooor

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Lubie grać w dobrym towarzystwie, i mama nadzieję że ten serwer mi to zapewni :D

Kilka zdań o sobie: Jestem ogarniętą osobą, lubię przedmioty ścisłe, programować i oczywiście grać w gry.

Ile będziesz grał?:Jak najwięcej, na ile czas pozwoli, około 3h max.

Opublikowano

Nick w MC: TwistedPL
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Lubie KM

Kilka zdań o sobie: Ogarnięty, Miły, Współpracuje !
Ile będziesz grał?:Dziennie od 2h do 6h.

Opublikowano

Nick w MC: OkosPL
Twój wiek: 13
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Chciałbym grać na tym serwerze, ponieważ nie ma dużo taki serwerów jak ten i chciałbym poznać nowych kolegów.

Kilka zdań o sobie: Jestem bardzo miły i ogarnięty. Lubię grać w piłkę nożną. W wolnych chwilach gram na kompie (minecraft,fifa,lol (league of legends)
Ile będziesz grał?: Ok 3/4 godz

2+2x2 :Oczywiście, że 6

Opublikowano

Nick w MC: TheGamePOLSKA
Twój wiek: 14
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Ponieważ chciałem pograć na servie na którym nie ma łatwo,gdzie można się poklepać.

Kilka zdań o sobie: Jestem miły,kulturalny,nie lubię osób zarozumiałych,lubię grać w piłkę nożna i jestem dosyć niezły :D Aby nie było że same + to nie lubie przegrywać,ani nie umiem xD Zawsze wymówki typu ,,Laga miałem etc'' :D.
Ile będziesz grał?: Dużo bo wakacje :D

Opublikowano

Nick w MC: Tropek

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Bo nie mam nic do roboty to chce sobie zagrać na servie hardkor.

Kilka zdań o sobie: Jestem miły podobne zalety jak w poście up oprucz że dobrze mi w noge idzie :D

Ile będziesz grał?: jak mi się serwer spodoba to nawet po 3/4/5h dziennie

Opublikowano

Nick w MC:Karou
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?:Ponieważ lubię Dwa Zamki, i mam zamiar nagrywać właśnie z tego serwera.

Kilka zdań o sobie:Lubię czytać książki i oglądać filmy. Ostatnio zaczęłam się bawić intrami na moim kanale na YT.
Ile będziesz grał?:od 23 do 3 w nocy :D

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Nick w MC: Archerowy
Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Ponieważ lubię takie serwery. Jak jest trudno itd.

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Krzysztof. Mam 13 lat i lubię gry komputerowe tak jak grę w piłkę nożną. Lubię takie serwery, takie gdzie nie jest tak łatwo.
Ile będziesz grał?: Zależy jak się będzie grało, jak dobrze to z 2-3 h dziennie.

Znawca
Opublikowano

Nick w MC: TheBodziak

Nick w MC:Pietro92xx

Nick w MC: kubunicki

Nick w MC: TheZicky

Nick w MC: MrTiszka

Nick w MC:wojto1122

Nick w MC:Kaczooor

Nick w MC: OkosPL

Nick w MC: TheGamePOLSKA

Nick w MC:Karou

Nick w MC: Archerowy

Podania zaakceptowane. :)

Nick w MC:EuroPL

Nick w MC: TwistedPL

Nick w MC: Tropek

Odrzuceni.

Start serwera planuje się na jutro, godz. 13:00 - jeśli Wam nie pasuje, proszę mi to jak najszybciej zgłosić.

Pozdrawiam

Drużyny nazywają się: Red i Blue

Aby dołączyć do wybranej drużyny należy wpisać /dolacz nazwaDruzyny

Aby opuscic drużynę należy wpisać /opusc nazwaDruzyny

-----------------------

Opublikowano

Nick w MC: Virhuir

Twój wiek: 21

Są wakacje mam urlop i nudzi mi sie

Kilka zdań o sobie: Jestem ogarniętym graczem z wysokim stażem

Ile będziesz grał?: Długo

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Podanie na Serwer .

Nick w MC: Jokerr2

Twój wiek: 12

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze? :

Ponieważ uwielbiam serwery typu " Hardcore " . Uwielbiam " PVP " w minecrafcie i lubię ryzyko jakie jest na Hardcore'ach . Grałem już na takich serwerach " Hardcore " . Jak np. " Hardcore u SKKF'a " Czy " Hardcore u Delti'ego " albo też na " MCHC "

Kilka zdań o sobie :

Nazywam się Patryk i mam 12 lat , jak to o tym wspominałem 2 punkty wyżej . Jestem miłym spokojnym chłopcem który , może wiele wspomóc w swojej drużynie na tym serwerze . Chociaż, że nie wydaje się jak na swój wiek, że jestem ogarnięty , bo większość " Dzieci " w moim są tak zwanymi " Neo'sami " gdyż ja taki nie jestem . Potrafię się zachować w określonych sytuacjach . mam TS 3 i Skype

Ile będziesz grał ? : Zależy , od 2 - 3 godzin dziennie do nawet 6 - 7 godzin dziennie

2+2x2: Oczywiście, że 6.

Pytanie : Czy serwer będzie na minecraft 1.6.1 ?

Drużyna : Chcę być w drużynie Czerwonej

Znawca
Opublikowano

Podanie na Serwer .

Nick w MC: Jokerr2

Twój wiek: 12

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze? :

Ponieważ uwielbiam serwery typu " Hardcore " . Uwielbiam " PVP " w minecrafcie i lubię ryzyko jakie jest na Hardcore'ach . Grałem już na takich serwerach " Hardcore " . Jak np. " Hardcore u SKKF'a " Czy " Hardcore u Delti'ego " albo też na " MCHC "

Kilka zdań o sobie :

Nazywam się Patryk i mam 12 lat , jak to o tym wspominałem 2 punkty wyżej . Jestem miłym spokojnym chłopcem który , może wiele wspomóc w swojej drużynie na tym serwerze . Chociaż, że nie wydaje się jak na swój wiek, że jestem ogarnięty , bo większość " Dzieci " w moim są tak zwanymi " Neo'sami " gdyż ja taki nie jestem . Potrafię się zachować w określonych sytuacjach . mam TS 3 i Skype

Ile będziesz grał ? : Zależy , od 2 - 3 godzin dziennie do nawet 6 - 7 godzin dziennie

2+2x2: Oczywiście, że 6.

Pytanie : Czy serwer będzie na minecraft 1.6.1 ?

Drużyna : Chcę być w drużynie Czerwonej

Podanie przyjęte. Serwer będzie na 1.6.1.

Nick w MC: Virhuir

Twój wiek: 21

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze?: Są wakacje mam urlop i nudzi mi sie

Kilka zdań o sobie: Jestem ogarniętym graczem z wysokim stażem

Ile będziesz grał?: Długo

Podanie odrzucone.

-----------------------

Opublikowano

Ban Has Spoken -,-

Nick w MC: Liszowski123

Lubię pograć na serwerach typu Własnie takich i siać zamęt na serwerze "Stać sie jak PSP"..

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Adrian , mam 13 lat mieszkam w Krakowie Lubię sport oraz Gry komputerowe. Czasem też lubię poskakać na bungie udając że skaczę z wysokiej góry..

Ile będziesz grał?: 1-20h dziennie ;P

2+2x2: Już włączam kalkulator ;P 8 :)

Opublikowano

Nick w MC:MrStefek

Twój wiek:16

Chce pograć sobie w wolnym czasie kiedy nie nagrywam (3-6h dziennie)

Kilka zdań o sobie:Jestem uczniem technikum na kierunku informatyk, lubię książki i filmy o tematyce fantastycznej/horrory jak coś chętnie pogadam na Skype

Ile będziesz grał?:
tak jak napisalem 3-6h dziennie a dzisiaj praktycznie do wieczora bo mam szlaban za alko:)

PS. mam wrażenie że cześć ludzi która pisała podania nie ma premium bo ich widziałem na innych serwerach:)

Znawca
Opublikowano

Serwer oficjalnie startuje jutro o godz. 13:00!

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...