Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] gandar.pl Wybór Dynastii i nie tylko..:)

EnterGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekipa Entergames prezentuje :)

Okno wyboru dynastii na gandar.pl i nie tylko:)

Wydajemy też dobre serwery więc zapraszamy do współpracy.

Serwer EASY/CHINA! Nowy gatunek nowa zabawa i ogromna reklama:)

Serwer sponsoruję turniej PL w LOL y2p.pl Zapraszamy;)

10752422097557721951.png

fd3kji.jpg

Wydawca:
EG

Autorzy projektu:
Hooltras
CaM
Teodor
Vide
Murilz

Wsparcie:
Chaoss
Patryk
Arsob
Arkadiusz
Małgosia :)

Reklama:
Gimper
...Inni (w sumie blisko 270tys subów na YT)

...

Gotowi?

...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Teodor, widać że dostał "kopa w dupe" i wziął się do roboty :D

Teodor nie musi dostawać kopa w dupę :) On się naprawdę zajebiście zna. Pythona naprawdę ogarnia bardzo dobrze.

Bardzo dobrze że macie go w zespole. Co prawda, jest Agresywny nieraz xD Ale naprawdę zna się na rzeczy i kocha to co robi.

Opublikowano

I co tu jest takiego ? Bo nie wiem ? Tyle osób było potrzebne żeby zrobić tak przeciętne loginwindow ? Czy jak cokolwiek to się nazywa ? Nic specjalnego zresztą czego można się spodziewać po CaM-ie , i prezesie .. Ci co są mocni w gębie a nic nigdy nie osiągnęli ..

PS . Camus jak tam twoje botnetery 60 gbkp/s łącze .. beka tak straszyłeś a pingi nawet nie skakały..

oLqzgYC.png

Opublikowano

Teodor nie musi dostawać kopa w dupę :) On się naprawdę zajebiście zna. Pythona naprawdę ogarnia bardzo dobrze.

Bardzo dobrze że macie go w zespole. Co prawda, jest Agresywny nieraz xD Ale naprawdę zna się na rzeczy i kocha to co robi.

Tak ale jest to straszny leń ;x

Opublikowano

I co tu jest takiego ? Bo nie wiem ? Tyle osób było potrzebne żeby zrobić tak przeciętne loginwindow ? Czy jak cokolwiek to się nazywa ? Nic specjalnego zresztą czego można się spodziewać po CaM-ie , i prezesie .. Ci co są mocni w gębie a nic nigdy nie osiągnęli ..

PS . Camus jak tam twoje botnetery 60 gbkp/s łącze .. beka tak straszyłeś a pingi nawet nie skakały..

Wyczuwam zazdrość^^ Czekamy na Twoje okna <3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Teodor agresywny ? jak On ma 14 lat to niech lepiej nie fika

Wyczuwam zazdrość^^ Czekamy na Twoje okna <3

Czego tu zazdrościć ? widziałem lepsze okna miliard razy a to wygląda podobnie jak to z umetin tylko wyśrodkowane ..

Nie zajmuje się tym .. I nie muszę nic udowadniać .. i wiem że to bedzie nastepny fail serwer jak te wasze NewEarthy i Azmale gdzie gra po 20 osób.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Czego tu zazdrościć ? widziałem lepsze okna miliard razy a to wygląda podobnie jak to z umetin tylko wyśrodkowane ..

Nie zajmuje się tym .. I nie muszę nic udowadniać .. i wiem że to bedzie nastepny fail serwer jak te wasze NewEarthy i Azmale gdzie gra po 20 osób.

Zacznijmy może od tego... kim Ty jesteś, aby wypowiadać się na mój temat - jak dla mnie jesteś nikim.

Co do tych Azmalów, grało tam po 2k osób tak więc możesz tylko pozazdrościć.

Opublikowano

Ty masz 13,5 i nikt się nie śmieje :P

Nie mieszaj serwerów ;) przynajmniej są dobre i stoją a na azmalu grało 3k Online. U Ciebie grała Twoja klasa z gimnazjum a nikt się nie czepiał;p

Skoro się nie zajmujesz to się nie wypowiadaj o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ty masz 13,5 i nikt się nie śmieje :P

Nie mieszaj serwerów ;) przynajmniej są dobre i stoją a na azmalu grało 3k Online. U Ciebie grała Twoja klasa z gimnazjum a nikt się nie czepiał;p

Skoro się nie zajmujesz to się nie wypowiadaj o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.

Nawet nie wiesz kim jestem i nie masz jebanego zielonego pojecia ile mam lat ,

Na azmalu grało 3k osob ? To pokazywał licznik na ch1 nie było nikogo .. myślicie że jak macie u sprzedajnego Gimpera reklamę to jesteście fajni ? teraz co drugi serwer ma u niego reklamę..

Mam się nie wypowiadać ? To po chuj to tutaj wrzucasz jak nie chcesz żeby ludzie się wypowiadali ?

oLqzgYC.png

Opublikowano

Zapomniałeś o Nexusie i innych takich ... ;)

Nie rozumiem o co się spinasz... Wyraziłeś swoją opinię

w niekulturalny sposób, ale czego można się spodziewać po dzisiejszym MPC.

Mimo to ja np. zrozumiałem i uszanuję Twoją opinię.

Ale pomyślałeś o tym, że jak coś Ci się nie podoba,

to nie trzeba wskakiwać od razu do gardła? o.O

Nawet nie wiesz kim jestem i nie masz jebanego zielonego pojecia ile mam lat ,

Na

azmalu grało 3k osob ? To pokazywał licznik na ch1 nie było nikogo ..

myślicie że jak macie u sprzedajnego Gimpera reklamę to jesteście fajni ?

teraz co drugi serwer ma u niego reklamę..

Mam się nie wypowiadać ? To po chuj to tutaj wrzucasz jak nie chcesz żeby ludzie się wypowiadali ?

1. Oświeć nas i ujawnij swój wiek.

2. Na azmalu grało wiele osób po reklamie tego "sprzedajnego Gimpera",

co jest najlepszym przykładem że serwer będzie miał rozgłos.

3. Wypowiadaj się, naturalnie.. ale ogarnij się nieco i opanuj przekleństwa

bo groźny nie jesteś. "Nie masz jebanego zielonego pojęcia ile mam lat" - spaliłeś :/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nexus , pamietam jak rzekomo " MementoMori " usunał jakieś tabele z bazy .. a to była bajka bo Karol się nie chciał przyznać ze specjalnie go wyłaczył bo nitk tam nie grał.

Piszę w jak piszę tak to już jest ludzie którzy nie okazywali kultury wobec mnie nie dostaną jej odemnie krótka piłka z tych wszystkich osób znam Arsoba i Arkadiusza i oni są w chuj spoko i nie wiem czemu zadają się z takimi pajacami jak wy...

oLqzgYC.png

Opublikowano

Nexus , pamietam jak rzekomo " MementoMori " usunał jakieś tabele z bazy .. a to była bajka bo Karol się nie chciał przyznać ze specjalnie go wyłaczył bo nitk tam nie grał.

Piszę w jak piszę tak to już jest ludzie którzy nie okazywali kultury wobec mnie nie dostaną jej odemnie krótka piłka z tych wszystkich osób znam Arsoba i Arkadiusza i oni są w chuj spoko i nie wiem czemu zadają się z takimi pajacami jak wy...

Dobra wyraziłeś już swoje zdanie, to teraz możesz wyłączyć przeglądarkę, albo rozpędzić się i pierdolnąć głową w ścianę.

Opublikowano

Dobra wyraziłeś już swoje zdanie, to teraz możesz wyłączyć przeglądarkę, albo rozpędzić się i pierdolnąć głową w ścianę.

Taki chłopczyk jak ty nie będzie mi mówić co mam robić...

oLqzgYC.png

Opublikowano

Piszę w jak piszę tak to już jest ludzie

Po PL proszę następnym razem albo zajrzyj do słownika jak buduje się zdanie w języku PL. Rozumiem, że jeszcze w szkolę nie przerabialiście tego i jesteście na Bierniku teraz ale zawszę można samemu poszerzać wiedzę niż pierdzielić i hejtować bez sensu na mpcforum. Rozumiem, że masz wakacje i Ci się nudzi ale nie przesadzajmy.. ;p Poproś mamę o korki na wakacje

qqqqq2, Jak będę chciał to będę wyzywać nie masz takiej mocy żeby tego kontrolować : )

. Problem jest w tym, że Ty sam się nie kontrolujesz ;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mówiąc chłopczyk, pokazujesz, że masz mnie w dupie?

No to skoro jestem chłopczykiem to po co się z tym "chłopczykiem" spinasz?

Nie rozumiem Twojego przekazu.

Opublikowano

1. Oświeć nas i ujawnij swój wiek. Szczerzę nikt nie musi znać mojego wieku bo to i tak nie istotne , no ale nie mam 14 lat jak ktoś tam napisał...

2. Na azmalu grało wiele osób po reklamie tego "sprzedajnego Gimpera",

co jest najlepszym przykładem że serwer będzie miał rozgłos. Szkoda że tych osób nie było nigdzie widać bo sam aż wbiłem na azmala gdy zobaczyłem licznik lecz gdy poszedłem do m1 ch1 jinno i zobaczyłem z 5 shopów to coś mi się odechciało.. ( Zresztą każdy może miec 3k graczy .. gorzej zatrzymać tych 3k graczy na serwie co się im niestety nie udało :) )

3. Wypowiadaj się, naturalnie.. ale ogarnij się nieco i opanuj przekleństwa

bo groźny nie jesteś. "Nie masz jebanego zielonego pojęcia ile mam lat" - spaliłeś :/ Jak będę chciał to będę wyzywać nie masz takiej mocy żeby tego kontrolować : )

oLqzgYC.png

Opublikowano

To po co spamujesz im w temacie/? Nie podoba się ich praca? To wyjdź a nie tu żalisz się jakie miałeś ciężkie dzieciństwo.

Opublikowano

"Chłopczyk", który potrafi zrobić coś własnego, czego właśnie tacy ludzie jak Ty zazdroszczą. :|

Opublikowano

Po PL proszę następnym razem albo zajrzyj do słownika jak buduje się zdanie w języku PL. Rozumiem, że jeszcze w szkolę nie przerabialiście tego i jesteście na Bierniku teraz ale zawszę można samemu poszerzać wiedzę niż pierdzielić i hejtować bez sensu na mpcforum. Rozumiem, że masz wakacje i Ci się nudzi ale nie przesadzajmy.. ;p Poproś mamę o korki na wakacje.

Nie chodzę do szkoły od paru lat , edukacje skończyłem już dawno .. i obecnie mieszkam za granicą od kilku już lat mimo wszystko chuj mnie obchodzi co myślisz o mojej składni zdań nie potrzebuję jej. Teoretycznie nie mam wakacji bo cały czas jestem w pracy.. więc sorry słoneczko ty moje ale gówno o mnie wiesz..

A to że przyczepiasz się do mojej pisowni pokazuję jakim jesteś gównem i nie masz się już do czego przyczepić... Brak ci punktu zaczepnego..

oLqzgYC.png

Opublikowano

Nie chodzę do szkoły od paru lat , edukacje skończyłem już dawno .. i obecnie mieszkam za granicą od kilku już lat mimo wszystko chuj mnie obchodzi co myślisz o mojej składni zdań nie potrzebuję jej. Teoretycznie nie mam wakacji bo cały czas jestem w pracy.. więc sorry słoneczko ty moje ale gówno o mnie wiesz..

A to że przyczepiasz się do mojej pisowni pokazuję jakim jesteś gównem i nie masz się już do czego przyczepić... Brak ci punktu zaczepnego..

No to jesteś wyjątkowo tępy jak na Twój wiek.

Opublikowano

No to jesteś wyjątkowo tępy jak na Twój wiek.

Ja jestem tępy oceniasz mój iloraz inteligencji na podstawię postów na wirtualnym forum ?

oHH ahhHH , ale jesteś MONDRY.. nic nawet do ciebie Teodor nie mam sam chciałeś jakieś parę miechów temu serwer ze mną robić .. więc nie spinaj mi tu tak..

Dam wam tą satysfakcje i ustąpię głupszym idę z tego tematu.

Strzałeczka czekam na wasz PrOO serwer..

oLqzgYC.png

Opublikowano

Tak jak kiedyś były w tutorialach perły, tak teraz w mediach mnożą się 'wybory postaci', 'wybory serwera', 'wybory królestwa'. Przecież to nie jest żadnym wyzwaniem, jeżeli chodzi o kod, a grafik zapewne też by w kilka godzin osiągnął podobną rzecz ze stocku.

Sam efekt prezentuje się dobrze, ale pokażcie coś co będzie wymagało trochę myślenia!

sygnatura2.png

Opublikowano

Ja jestem tępy oceniasz mój iloraz inteligencji na podstawię postów na wirtualnym forum ?

oHH ahhHH , ale jesteś MONDRY.. nic nawet do ciebie Teodor nie mam sam chciałeś jakieś parę miechów temu serwer ze mną robić .. więc nie spinaj mi tu tak..

Dam wam tą satysfakcje i ustąpię głupszym idę z tego tematu.

Strzałeczka czekam na wasz PrOO serwer..

Ja chciałem robić serwer z Tobą?

Zacznijmy od tego, że od dawna nie robiłem serwerów - dopiero w EG zacząłem pracować.

Ty mnie oceniasz jako "chłopczyka" przez czytanie postów na mpc, tak więc nie wiem o co się spinasz.

Jeżeli Ci się nie podoba, to możesz wyjść - świat będzie lepszy bez takich hejterów.

Opublikowano

Za wcześnie skończyłeś tą edukację widocznie... Za granicą mieszkasz?... Rozumiem... u Nas jest nakaz nauki do 18 roku życia.

Ale przez gimnazjum nie przebrnąłeś ;/ ? Nie martw się, zawszę są szkoły gimnazjalne dla dorosłych.

Pracujesz? Skręcasz długopisy?

Czepiam się bo mam niezłą polewkę z Ciebie :P Kiedyś to zlewałem i nie odpowiadałem i kończyło się na jednym poście zamiast hejcie w temacie i pierdzieleniu nie na temat... Uwielbiam takich gości jak Ty a szczególnie w prezentacji serwera... czekam tam na Ciebie jak tylko wrzucę xD Wyślę Ci linka na PW jak damy prezentację abyś nie przegapił;p :rolleyes:

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...