Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór niszczyciela

3xADHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

saaq , obok Ferdinanda masz wspaniały czołg niemiecki o naziwe " Jgpanther II " : ) Oczywiście Ferdek jest lepszym wstępem na Tiger'a i e-100 ale przyjemniej sie gra Jgpantherką II ; )

Opublikowano

1,6 k dmg to 10-15 k na + ? to my chyba w dwie różne gry gramy ..

Em... Owszem, bo na T8 przy takim dmg się już wychodzi na plus, a na T7 przy dmg koło 1.6k wyjdziesz 10k na plus bez przypału...

Opublikowano

saaq , obok Ferdinanda masz wspaniały czołg niemiecki o naziwe " Jgpanther II " : ) Oczywiście Ferdek jest lepszym wstępem na Tiger'a i e-100 ale przyjemniej sie gra Jgpantherką II ; )

Oj przepraszam, zapomniałem o pantherce ;) No, kolejny przykład niemieckiego dobrego TD'k...

Opublikowano

Dobra Koleś , takich cwaniaków jak ty nie raz widziałem nawet sam kiedyś taki byłem ale to już dla mnie przeszłość . Ja tu cie tylko proszę o Nick . Bo jak na razie to tylko wiem tyle że jesteś Mocny w gębie , Nie prezentujesz jak na razie żadnych umiejętności .

Weź się kurwa wyłącz,bo chłopcze pisać nie potrafisz i świecisz. On nie musi Ci nic udowadniać,więc ogarnij pysk.

unibag.png

Opublikowano

Udowadniać ? Człowieku 5 Osób się już z jego głupoty naśmiewało ... Ja go tylko prosiłem O nick Bo chciałem zobaczyć do czego on doszedł i jakim jest graczem , Bo to co on powypisywał tutaj to Śmiech na Sali.

A tak do tematu : No Niemieckie TD są naprawdę dobre acz kolwiek 10T jest taki sobie ma te pier... i pancerz ale łatwiutko go objechać no i ma słaby wychył działa na boki ; / Każda nacja ma te swoje Plusy i Minusy , każdy lubi coś innego ; ) Ja bym bardziej Stawiał na Brytyjczyków według mnie lepsi ale to tylko moje zdanie . Polecił bym ci jeszcze Amx TD po mimo małego pancerza strasznie dużo odbijają i mają mało wek Spotów ; )

Opublikowano

Udowadniać ? Człowieku 5 Osób się już z jego głupoty naśmiewało ... Ja go tylko prosiłem O nick Bo chciałem zobaczyć do czego on doszedł i jakim jest graczem , Bo to co on powypisywał tutaj to Śmiech na Sali.

A tak do tematu : No Niemieckie TD są naprawdę dobre acz kolwiek 10T jest taki sobie ma te pier... i pancerz ale łatwiutko go objechać no i ma słaby wychył działa na boki ; / Każda nacja ma te swoje Plusy i Minusy , każdy lubi coś innego ; ) Ja bym bardziej Stawiał na Brytyjczyków według mnie lepsi ale to tylko moje zdanie . Polecił bym ci jeszcze Amx TD po mimo małego pancerza strasznie dużo odbijają i mają mało wek Spotów ; )

"Acz kolwiek" to się razem pisze "Aczkolwiek".

Wiem jestem wredny :D, lecz może to przyczyni się do tego że przestaniesz byki walić w każdej wypowiedzi :)

Never give up on a dream !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...