Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azeria.eu

Remover

Czy zagrasz na serwerze?  

296 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

2. 2. Czy chcesz 6 skill?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest taka propozycja ,która może wejść np. w Update nie musi zaraz być ;)

PS

Co z propozycją Szkatułki Dodatkowych Bonusów ?

Poproszę

hCgc.png

za propozycje xD (żart)

1.Zamiast rosek u handlarki można zrobić np. szkatułkę dodatkowych bonusów która leci z każdego moba i z nich leci roska błogosławieństwo itp

71018 Błogosławieństwo Życia
71019 Błogosławiństwo Magii
71020 Błogosławieństwo Smoka

71027 Życie Boga Smoków

71028 Atak Boga Smoków
71029 Inteligencja Boga Smoków .
71030 Obrona Boga Smoków
71031 Wsparcie Boga Smoków
71032 Zwój Boga Smoków

72031 Atak Boga Smoków

72032 Atak Boga Smoków
72033 Atak Boga Smoków
72034 Obrona Boga Smoków
72035 Obrona Boga Smoków
72036 Obrona Boga Smoków
72037 Życie Boga Smoków
72038 Życie Boga Smoków
72039 Życie Boga Smoków
72040 Inteligencja Boga Smoków
72041 Inteligencja Boga Smoków
72042 Inteligencja Boga Smoków

50821 Czerwona Rosa

50822 Rozowa Rosa
50823 Zolta Rosa
50824 Zielona Rosa
50825 Niebieska Rosa
50826 Biala Rosa

Przyda się to co w spoilerze?;D

2.W misji startowej można dodać to o tym Systemie Zabójstw ,że jest na "K" ,bo nie każdy zna mpc forum

graphic.png

Opublikowano

yyy, true i creative... Czyżby Turion od nowa ? Jeśli tak to postarajcie się z zabezpieczeniami. Wszystko na serwerze jest okej, poza tymi zbrojami z globala. Podmieńcie z ciekawszym setem i po sprawie...

Opublikowano

Taka Mała Propozycja
Można dodać handlowanie postaciami ,że idzesz do NPC dajesz mu butelke i np. piszesz nick postaci ,która ma być w nią zaklęta (musi być na tym koncie) i jak sprzedasz tę butelkę to drugi gracz może ją otworzyć i na jego konto dodaje się nowa postać (tzn. ta postać ,która jest zaklęta w butelce)

Tak się wgl da? ;d

Według mnie byłoby to super. (;

Nie chce mi się troszkę przeszukiwac tonę spamu :c

Będą roski? A jeśli będą to czy na magię i jaka wartość? Bo wolałabym pomyśleć o postaci wcześniej.

(Jeśli nie dowidziałam, albo było pytanie to z góry przepraszam.)

Opublikowano

Tak się wgl da? ;d

Będą roski? A jeśli będą to czy na magię i jaka wartość? Bo wolałabym pomyśleć o postaci wcześniej.

Widziałem to na jednym serwerze więc jest możliwe

Wszystko zależy od Gebel'a (questera :D)

Roski były wspomniane będą one w sklepiku ,albo tak jak napisałem propozycje ,że szkatułka dodatkowych bonusów i znich będą dropić

graphic.png

Opublikowano

Tak się wgl da? ;d

Wszystko się da trzeba mieć tylko chęci i pomysł na wykonanie tego. A tak wogóle to już to na jakimś serwerze widziałem na 100%, chyba nawet Tenma to dawał na yt.

Roski będą, ale czy na magie to sie jeszcze zastanowimy.

UP:

Idź już spać ;)

Opublikowano

Widze ze serwer fajny i sponsorem serwa jest True! <3 (Mam nadzieje ze tym razem znalazles sobie lepszy Team do wspolpracy! ^^)

Dobra, zawsze zadaje troche pytan, daje troche sugestii oraz pisze o rzeczach ktore mi sie podobaja przed startem wiec i tym razem nie bedzie inaczej. :P Zdaje sobie sprawe z tego ze niektore mogly dostac odpowiedz lecz napewno nie wszystkie a mam inne rzeczy do roboty niz przegladanie 7 stron spamu! <3

Dobra to zaczynamy! :D

1. Te literki moga zostac wymienione nagrody jakiego typu? Poty? :P Czy np. ulepszacze na wyzszy poziom?

2. Czy ten wierzchowiec ktorego mozemy wybrac na start daje jakies bonusy? Czy tylko sa inne wyglady do wyboru?

3. Czy sa jakies inne wierzchowce oprocz tych do wyboru na start? Jesli tak to co daja i jak je zdobyc?

4. ''Skille na P trenujemy u kapitana.''- Macie na mysli ze idziemy i klikamy ''Chce umiejetnosci na P!'' i je dostaje tak?

5. Skad bierzemy KU? Czy potrzebna sa zwoje egzo/rady? Czy jest np. zawsze 100% i mozemy czytac do woli?

6. Jak 'expimy' peta?

7. Jakiego typu bonusy moga nam dawac pety oraz jakiego rodzaju pety wystepuja na serwie?

8. Widze ze dodaliscie system osiagniec- fajnie! Lecz czy bedzie gdzies lista tych osiagniec? Chodzi mi o to czy te osiagniecia beda polegaly na ''Ooo... Dostalem 10pkt. osiagniec za cos. Ale nie wiem za co! O_o'' czy poprostu ludzie beda wiedzieli co zrobic zeby dostac np. 50pkt za jakies tam osiagniecie poniewaz bedzie np. jak juz mowilem spis ich na forum/stronie.

9. System kostiumow- Pierwsze raz takie cos widze, zapowiada sie fajnie. Widze ze sa miejsca zeby cos tam zalozyc(jeszcze lepiej) na naszego peta jak i nasza postac(?) Moze ktos z teamu troche przyblizyc ten pomysl i powiedziec co to mniej wiecej jest/daje, itd.?

10. System energii- Dajcie nam chociaz jakiegos 'tipa' zebysmy wiedzieli co z tym robic/jak to dziala w grze! :P

11. Statystyki kazdego gracza dostepny z gry- Zajebiste. Nic dodac, nic ujac!

12. KD+0 u NPC na serwerze medium? Yyyy...? Mam nadzieje ze +3/4/ew. +5 dropia no nie wiem z metkow 75+ albo sa dodane do dropu z mobow (jakis szkat czy cos)- Moze ktos to wyjasnic?

13. Od jakiego + mozemy ulepszac KD i co musimy dac?

14. System ulepszen- rozbudowany lecz nie ma w nim rzeczy z painta jak i nie ma broni tyle ze bedziemy tylko ulepszac na nastepna i nastepna i nastepna itd. itd. itd. itd. az do konca zycia. Lecz mimo wszystko moglibyscie dodac jakis inny set a nie ten co jest teraz praktycznie wszedzie... ;(

15. Ile % na ulepszenie? (glownie chodzi mi o +7/8/9)

16. Jak trudno bedzie o ulepszacze? Chociaz mniej wiecej jakies info. :D

17. Czy jezeli bedzie sie w zwiazku z buffem to bedzie go mozna teleportowac na mape pomimo ogranicznika lvlu?

18. Bony max- To dobrze, przynajmniej nie bedzie trzeba siedziec 2 tygodnie robic jeden itemek! :)

19. Co bedzie w IS? Tak mniej wiecej.

20. Czy bedzie mozliwosc wysylania smsow z Anglii?

Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi! Wiem ze sie rozpisalem ale trzeba sie troche dowiedziec przed startem czyz nie? Zeby potem nie bylo sytuacji ''wtf is that!?'' albo ''skad ja to do kur** nedzy mam wziac!?'' ^^

//

Jak mi sie cos przypomni to dam edita albo napisze nastepnego posta. :P

Opublikowano
1. Ulepszacze , Perly , Brylki , Azerianskie Monety , Skrzynie Z Petami

2. Nie daje jest to cos typu ( Lew , Dzik , Wilk , Tygrys )

3. Tak sa daja 5k hp , 10 na potwory DROP METKI , EVENT ALBO IS

4. Tak

5. Instruktorzy

6. Standardowo czyli expimy sie razem z nim :D

7. HP Tylko , ( FENIKS , PANDA , SARENKA , TYGRYS , AZRAELUS , SWINKA , PIESEK , LWIATKO )

8. BYC MOZE ROZWAZYMY TO CO NAPISLES :]

9. POTEM JAK BD JUZ WSZYSTKO DODANE OK ?

10. WYMIENIA SIE ODLAMKI TAK JAK NA PL

12. Tak , na +5 1 x Red Perla

13. UP

14. DZIEKUJE

15. 50 na kazde

16. NIE JEST TRUDNO ( METKI BOSSY ITP )

17. NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI

19. nIE WIEMY

20. POSTARAMY SIE BY TAK BYLO :D

Opublikowano

1. Ulepszacze , Perly , Brylki , Azerianskie Monety , Skrzynie Z Petami Super! Ale zalozmy ze mialem juz peta 10lv i teraz dostane nowego. To on bedzie mial jaki poziom?
2. Nie daje jest to cos typu ( Lew , Dzik , Wilk , Tygrys ) Aha, no spoko.
3. Tak sa daja 5k hp , 10 na potwory DROP METKI , EVENT ALBO IS Tez spoko. Tylko metki od jakiego lvla? 75? Czy te na tych mapach od 'wiekszego' lvla?
4. Tak To dobrze, przynajmniej nie bedzie tak, ze ludzie na 50lvlu beda latali ze skillami na P! :D
5. Instruktorzy Aha, a co z czytaniem? Ile sie chce czy egzo potrzebne?
6. Standardowo czyli expimy sie razem z nim :DBedzie to dzialalo tez jezeli pojde na zalozmy 100lvlu na psy i bede tam bil spoty a mu bedzie lecial exp?:> Mam nadzieje ze nie.
7. HP Tylko , ( FENIKS , PANDA , SARENKA , TYGRYS , AZRAELUS , SWINKA , PIESEK , LWIATKO ) Rozumiem ze to wlasnie one leca z tych 'literek' tak? I jakiego wtedy dostajemy na start? Jesli wogole.
8. BYC MOZE ROZWAZYMY TO CO NAPISLES :] Ciesze sie ze moglem pomoc! ;)
9. POTEM JAK BD JUZ WSZYSTKO DODANE OK ? Pewnie! Zajmijcie sie tym co najwazniejsze! ;)
10. WYMIENIA SIE ODLAMKI TAK JAK NA PL A moglbys to troche bardziej przyblizyc? Mialem przerwe od Metina ok. 2lat i troche jestem 'nie w czasie'.^^
12. Tak , na +5 1 x Red Perla Aha no to spoko ale skad je wziac w takim razie?
13. UP UP! :D
14. DZIEKUJE Czy jest mozliwosc ze zmienice jednak te sety? Bo te co macie to duzo serwerow ma i nie mowie ze wygladaja zle bo wygladaja dobrze ale czy mozecie zmienic na cos co wyglada zajebiscie?:>
15. 50 na kazde Nie za latwo, nie za trudno! ;)
16. NIE JEST TRUDNO ( METKI BOSSY ITP ) Ok! :)
17. NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI Szkoda.
19. nIE WIEMY To nie macie ustalone co bedzie w IS jeszcze? :P
20. POSTARAMY SIE BY TAK BYLO :DCiesze sie!

Dobra to teraz jeszcze kilka dodatkowych.

1. Skad wziac peta i czy ten na start wlasnie daje HP?

2. Rozumiem ze im wiekszy lv tym wiecej HP tak?

3. Skad te 'podstawowe' ulepki jak perly? Bo rozumiem ze to je bedzie potrzebne na te poczatkowe ulepszenia jak szmaragdy, syrki itd. tak?

Jak juz pisalem wczesniej, zadawalem pytania w wielu zapowiedziach, lecz Ty odpisales najszybciej! To dobrze swiadczy o administracji. Miejmy nadzieje ze tak zostanie! :D

Opublikowano

1. 1000 literek A mozesz wymienić na skrzynie peta. Napewno beda także nagrodą w innych konkursach.

2 i 3 poszukam i odpisze jutro, albo kolozmetka odpisze ;)

Opublikowano

Dobra to teraz jeszcze kilka dodatkowych.

1. Skad wziac peta i czy ten na start wlasnie daje HP?

2. Rozumiem ze im wiekszy lv tym wiecej HP tak?

3. Skad te 'podstawowe' ulepki jak perly? Bo rozumiem ze to je bedzie potrzebne na te poczatkowe ulepszenia jak szmaragdy, syrki itd. tak?

Jak juz pisalem wczesniej, zadawalem pytania w wielu zapowiedziach, lecz Ty odpisales najszybciej! To dobrze swiadczy o administracji. Miejmy nadzieje ze tak zostanie! :D

To mi sie tez podoba swiadczy to o administracji ,ze nie ma (miejmy nadzieje ,ze nie bedzie miec) serwera w dupie i odpisuje po dniu dwóch tylko odswiezysz temat po 5 minutach i masz odpowiedzi od GM ,a czasem nawet od dwoch ;)

@edit

czemu nie zagrasz na serwerze ?

graphic.png

Opublikowano

To mi sie tez podoba swiadczy to o administracji ,ze nie ma (miejmy nadzieje ,ze nie bedzie miec) serwera w dupie i odpisuje po dniu dwóch tylko odswiezysz temat po 5 minutach i masz odpowiedzi od GM ,a czasem nawet od dwoch ;)

@edit

czemu nie zagrasz na serwerze ?

Kto mowil ze nie? Zagram napewno i sprawdze! Jak sie spodoba (a cos mi sie wydaje ze tak) to zostane. ^^

1. Nie Dostaje Sie Peta na Start ( PET ( IS ) , LUB EVENT LITERKI

2. TAK

3. Atla V2 :D

Staram sie zajmowac GRACZAMI ALE NIE ZAWSZE CZAS MI NA TO POZWALA :D

Dzieki za odpowiedzi ale czy moglbys jeszcze odniesc sie do niektorych rzeczy co napisalem na pomaranczowo?

Z gory dzieki! :)

To dobrze bo komunikacja z graczami to jeden z kluczy do sukcesu! :D Rozumiem, ze czasami nie mozna odpowiedziec na wszystkie pytania graczom bo wiadomo jakby tak bylo to kto by robil serwa?:P Ale nie oznacza to ze Team nie ma wogole odpowiadac na pytania(jak to czasami bylo). Lecz to nie dotyczy akurat Was! :D (I dobrze!:D)

Opublikowano

Bedziecie mieli pytania odpiszemy wam na nie jutro chyba ze jeszcze dzis

WALCIE SMIALO :D

Mam dla was jeszcze jedna informacje podczas startu gry na start nie dostajecie nic

juz wyjasniam klikacie po lewej stronie na Witaj na Azeria ( LIST )

i dostajecie eq ktore bylo pokazane w prezce ;D

Opublikowano

Bedziecie mieli pytania odpiszemy wam na nie jutro chyba ze jeszcze dzis

WALCIE SMIALO :D

Mam dla was jeszcze jedna informacje podczas startu gry na start nie dostajecie nic

juz wyjasniam klikacie po lewej stronie na Witaj na Azeria ( LIST )

i dostajecie eq ktore bylo pokazane w prezce ;D

To chyba wiekszosc by zczaila ale dobrze ze mowisz. ;P

1. Ulepszacze , Perly , Brylki , Azerianskie Monety , Skrzynie Z Petami Super! Ale zalozmy ze mialem juz peta 10lv i teraz dostane nowego. To on bedzie mial jaki poziom?
3. Tak sa daja 5k hp , 10 na potwory DROP METKI , EVENT ALBO IS Tez spoko. Tylko metki od jakiego lvla? 75? Czy te na tych mapach od 'wiekszego' lvla?
5. Instruktorzy Aha, a co z czytaniem? Ile sie chce, czy egzo potrzebne?
6. Standardowo czyli expimy sie razem z nim :DBedzie to dzialalo tez jezeli pojde na zalozmy 100lvlu na psy i bede tam bil spoty a mu bedzie lecial exp?:> Mam nadzieje ze nie.
9. POTEM JAK BD JUZ WSZYSTKO DODANE OK ? Pewnie! Zajmijcie sie tym co najwazniejsze! ;)
10. WYMIENIA SIE ODLAMKI TAK JAK NA PL A moglbys to troche bardziej przyblizyc? Mialem przerwe od Metina ok. 2lat i troche jestem 'nie w czasie'.^^
12. Tak , na +5 1 x Red Perla Aha no to spoko ale skad je wziac w takim razie? (Te KD no bo +0 sa u NPC-.-)
14. DZIEKUJE Czy jest mozliwosc ze zmienice jednak te sety? Bo te co macie to duzo serwerow ma i nie mowie ze wygladaja zle bo wygladaja dobrze ale czy mozecie zmienic na cos co wyglada zajebiscie?:>
Usunalem te co nie byly potrzebne. :) Jak mozesz to odnies sie do tych co napisalem tutaj.
Opublikowano

10. Dajesz npc przedmioty z poziomem przedmiotu wyzszym niż 34, a on daje ci losowa ilość odłamków. Później 100 odłamków mozesz wymienić na kryształ energi, po którego użyciu otrzymasz bonus.

Opublikowano

10. Dajesz npc przedmioty z poziomem przedmiotu wyzszym niż 34, a on daje ci losowa ilość odłamków. Później 100 odłamków mozesz wymienić na kryształ energi, po którego użyciu otrzymasz bonus.

Aaa... No to ciekawe. To np. dam mu wielki miecz i dostane np. 10 odlamkow tak?

Btw. Co z bronmi na 30lv? Bo nie widze u NPC...

Opublikowano

To chyba wiekszosc by zczaila ale dobrze ze mowisz. ;P

5. Instruktorzy Aha, a co z czytaniem? Ile sie chce, czy egzo potrzebne?
12. Tak , na +5 1 x Red Perla Aha no to spoko ale skad je wziac w takim razie? (Te KD no bo +0 sa u NPC-.-)
Usunalem te co nie byly potrzebne. :) Jak mozesz to odnies sie do tych co napisalem tutaj.

Boze Misiek,2 raz sie spotykamy a Ty jak zwykle tak dużo pytań zadajesz ^ ^

Pozdrawiam True

Opublikowano

UP

Od Kapitana :] na 30 lvl

UP .

1. TAK ;/ 1 :/

3. NA NOWYCH MAPACH

5. 10 KU co chwile

6. Nie takiej opcji nie ma ;D

12. Dropia z all metkow ;D ( +3/4 )

14. zostaja takie jakie sa

19. Nie

Opublikowano

Boze Misiek,2 raz sie spotykamy a Ty jak zwykle tak dużo pytań zadajesz ^ ^

Pozdrawiam True

Ktos musi sprawdzac administracje terazniejszych serwerow no nie? :D

Bo pamietam byl taki jeden serwer nie dawno, zapomnialem nazwy i tez zadalem tam troche pytan. KIlka razy odswiezalem i nic, to dalem sobie spokoj. A co sie okazalo po starcie? Ze tak naprawde ledwo wystartowal bo chyba nawet 10minut nie stal... Wedlug mnie, jezeli administracja sie stara i odpawiada na sugestie/pytania graczy to serwer ma wieksza szanse na bycie dobrym. A zwlaszcza jak biora jakies pomysly graczy i wdrazaja je w gre! :D

Pozdro!

UP

Od Kapitana :] na 30 lvl

UP .

1. TAK ;/ 1 :/

3. NA NOWYCH MAPACH

5. 10 KU co chwile

6. Nie takiej opcji nie ma ;D

12. Dropia z all metkow ;D ( +3/4 )

14. zostaja takie jakie sa

19. Nie

Dzieki za wszystkie odpowiedzi!

Mam nadzieje ze wypali i czekam na start! Zdajecie sobie sprawe ze za kilka dni/tydzien bedzie duza konkurencja no nie? :P

Opublikowano

W końcu jakiś TS. Jeszcze forum brakuje i będzie OK. ;) Znacie już dokładniejszą datę startu?

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

W końcu jakiś TS. Jeszcze forum brakuje i będzie OK. ;) Znacie już dokładniejszą datę startu?

Przykro mi ale mamy jeszcze trochę pracy, mamy wielką nadzieję, że w tydzień, może dwa się wyrobimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...