Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy to złodzieje? ;s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój wujas ma taki basenik i jakoś nawet nikomu przebić się nie chciało, a stoi zawsze po 2-3 tygodnie. Jak przebywasz w slamsach, to bardziej prawdopodobne, że rozwalą ci ten basen.

9368_gold.png

Opublikowano

Na miejscu złodzieja zamiast pierdzielić się z basenem, który będziesz musiał taskać środkiem ulicy (o.0) i potem sprzedaż za 100zł bo używany to wolałbym włamać się do jakiś garaży czy coś i zapierdzielić metal na złom, więcej zarobisz i mniej hałasu zrobisz.

Zajebać basen, beka :D I potem chwalisz się kumplą "siema, zajebałem basen ostatnio, a wy?"

Ps Telewizji się naoglądałeś, jesteś jak moja babcia.

Opublikowano

proste wnoszą bo

a) pada deszcz

B) złodzieje

basen daj gdzie chcesz i nie ma co się bać o kradzież. bardziej prawdopodobne będzie to, że żule Ci go potną ;P

69sf.png

Opublikowano

Basenu Ci nie zapierdolą. A złodziejem każdy może być. Czy to Murzyn czy to Cygan to zależy od tego co w tej bani ma ta osoba. To tak jakbyś chciał wpakować każdego Polaka do worka bo stereotyp wiadomy - złodzieje (szwabi tak mówią) i pijoki - z tego czasem można być dumnym bo Polak i Rusek to najwięcej alkoholu w siebie wjebie xD

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Nie no wątpie, żeby Ci go ukradli. Jakby wylewali tą wode to byś słyszał

Kurwa, jebana inteligenta, ten ciul nie śpi na działce :D

Kto niby rzuca kamieniami w samochody o.O

U mnie nawet śliwkami w autobusy rzucają także jak śliwek zabraknie to rzucają kamieniami. :D

Polska to nieciekawy kraj, jak nawet Ci basenu nie zajebią to Ci go zniszczą.

Takie już społeczeństwo. :) Ja miałam działkę to na każde wakacje jakieś zniszczenia były, jak nie ogrodzenie to domek i wszystko wokół niego.

Opublikowano

Kurwa, jebana inteligenta, ten ciul nie śpi na działce :D

U mnie nawet śliwkami w autobusy rzucają także jak śliwek zabraknie to rzucają kamieniami. :D

Polska to nieciekawy kraj, jak nawet Ci basenu nie zajebią to Ci go zniszczą.

Takie już społeczeństwo. :) Ja miałam działkę to na każde wakacje jakieś zniszczenia były, jak nie ogrodzenie to domek i wszystko wokół niego.

W tamtym roku spalili koledze domek, całkiem ciekawie :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Najlepiej będzie jak rozłożysz ten basen w domu, wtedy będziesz mieć pewność, że nikt Ci go nie ukradnie. Albo na dachu jak masz płaski.

@Przecież ten koleś ( autor tematu ) się z nas zbija chyba. Jakim pojebem trzeba być, żeby myśleć, że ktoś ukradnie basen? I gdzie logika? Po co koleś miałby przyjeżdżać z Włoch do Polski i rozstawiać basen? Rozumiem, że do rodziny czy coś ale po zachowaniu to jakieś dziecko jest.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

No nie wiem w Polsce wszystko jest możliwe ...

48517_nietypowa-kradziez.jpg?1372936203

Widzisz, wiedźiałem że ten kraj jest poj****y ..

Można zamknąć bo widze że same dzieci z hejtami się wypowiadają.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Ja mam na działce basen,i jakoś nikt go nie ukradł... Nie dziwię się,że wypowiadają się z hejtami,skoro podchodzisz do tego tematu,z wyraźną wyższością nad Polakami (ten tekst o wybijaniu szyb-jakoś nie spotkałem się z tym jeszcze w moim mieście).

Wejdź na jakieś włoskie forum,i załóż podobny temat,dotyczący ich społeczności.Myślę,że zostaniesz gorzej zjechany niż tutaj ;).

Opublikowano

Powiem tak, jak się boisz o to że zajebią Ci basen.

I sądzisz, że wszyscy Polacy to złodzieje to wypierdalaj do Włoch i tam zostań -.-

YLzOXFh.png

Opublikowano

Kurwa wkurzacie mnie, ojcowi wybili szybe samochodu, a on nie ma żadnych wrogów.

330 zł w tamtym roku zabulił za to.

@btw ja po domem (we włoszech zostawiam rower dzień i noc, bo nie chce mi się zanośić do garażu i nikt mi nie ukradł.

Tutaj ojciec odrazu każe mi go chować, więc coś w tym jest.

@btw *2 Prosiłem o closed :c

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

A skąd mamy wiedzieć, że nie robisz sobie jaj? Jak mają ukraść basen omg? I Ci sie nawet roweru chować nie chce ty Leniu jeden.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

nie ukradną ci spokojnie :D co roku mam na działce *Podwórku* basen i jeszcze nikt go nie ukradł :D

Szukam budowniczych na serwer minecrafta chętni pisać na skype : KKamil555

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...