Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Loading Screens "Aincrad Online - Metin2"

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

No no, naprawde bardzo ladnie wykonane wszystko + naprawde zacheca do gry, jedynie pogratulowac :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja wole oglądać w dziale Metin2 - Media, ładne okna ładowania gry, logowania do gry itp. a nie masę kiepskich filmików typu "XXX wbija 54 Lv na XXX.pl".
Raz że obrazek się o wiele przyjemniej ogląda od jakiegoś sepleniącego się gówniarza, to dwa żeby poznać treść "pracy" nie musimy stracić tyle czasu co na błachy filmik po którego obejrzeniu i tak dojdziemy do wniosku "I po chuj mi to było? (7 Minut życia w dupe!)".

5mt4.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo ładnie to wygląda ;)

Mam pytanko. Kiedy start serwera?

Nie podajemy konkretniej daty startu ponieważ chcemy wszystko dopiąć na ostatni guzik aby nie było codziennych konserwacji bo to graczy denerwuje.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Nie podajemy konkretniej daty startu ponieważ chcemy wszystko dopiąć na ostatni guzik aby nie było codziennych konserwacji bo to graczy denerwuje.

A potem na becie będzie wszystko okej, wyjdzie oficjalny start i będą padać game... :ninja:

Opublikowano

A potem na becie będzie wszystko okej, wyjdzie oficjalny start i będą padać game... :ninja:

U nas nie widać takiego zjawiska ale postaramy się to przebadać na otwartej becie. :D

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

U nas nie widać takiego zjawiska ale postaramy się to przebadać na otwartej becie. :D

U nas pracując nad serwerem oraz na becie też nie było widać takiego zjawiska... xD

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...