Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Loading Screens "Aincrad Online - Metin2"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna grafika. Jeśli macie PSD tej grafiki, to moglibyście usunąć ten napis i dodać więcej napisów z pomocą do gry, tak jak jest np. na WoT .

Opublikowano

Grafa fajna, ale po zobaczeniu twarzy woja jedyne co mi przyszło na myśl to:

d0fEWoK.jpg

DObra robota, nie ma się do czego przyczepić xD.

Opublikowano

bardzo fajna grafika i server też obiecujący NAPEWNO ZAGRAM, powiedzcie mniej więcej kiedy start :-)

aa i jeszcze jedno powiec poco te kółko te z % na tym ss ?

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Kurwa tyle teraz zajebistych serwów z tego co widzę powstanie a wszystkie padną pewnie bo jest dominacja na rynku tych starych już i graczy metina ubywa i wszyscy się nawzajem ddosują a każdy serwer który powstaje jest zaraz ddosowany i strony padają i KUPA.

Opublikowano

Jak dla mnie ten server będzie odchyłą od starego dobrego może już nawet nudnego metina . Dla tego można pokładać nadzieje w serverze że nie będzie nudny sam interfejs wybór postaci zaskakuje umiejętnościami osoby która to robiła a tak samo zmienia całego metina na coś tylu lol czy inne tego typu roku 2000+ gier .

Był bym wdzięczny gdybym na prezentacji czy w grze zobaczył słowo Hard ponieważ nie jest to dobre rozwiązanie wiadomo co było z hardem Nexanity .

Nie róbcie Harda to taka moja uwaga dobre by było takżde zrobienie forum na którym ludzie mogli by pisać propozycje co mogło i jak mogło by wyglądać granie na serverze oczywiście według uznania producenta :)

Opublikowano

Jak dla mnie ten server będzie odchyłą od starego dobrego może już nawet nudnego metina . Dla tego można pokładać nadzieje w serverze że nie będzie nudny sam interfejs wybór postaci zaskakuje umiejętnościami osoby która to robiła a tak samo zmienia całego metina na coś tylu lol czy inne tego typu roku 2000+ gier .

Był bym wdzięczny gdybym na prezentacji czy w grze zobaczył słowo Hard ponieważ nie jest to dobre rozwiązanie wiadomo co było z hardem Nexanity .

Nie róbcie Harda to taka moja uwaga dobre by było takżde zrobienie forum na którym ludzie mogli by pisać propozycje co mogło i jak mogło by wyglądać granie na serverze oczywiście według uznania producenta :)

Serwer będzie Mediumem a forum zostanie otworzone dopiero gdy skończymy własne pomysły oraz przedstawimy je graczom w postaci screenów i klipów video.

A tutaj przekazuję wiadomość od współzałożyciela:

"Serwer jest realizowany według ustalonego wcześniej projektu, zrobimy co w Naszej mocy żeby z serwera z przyjemnością korzystali gracze i był dla Nas przyjemny w administrowaniu. Na serwerze nie spotkacie ~85% rzeczy które występują na "szarych" serwerach metina, więc na sugestię odnośnie zmian / poprawek jest zdecydowanie za wcześnie."

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Kura kolejne ss z Devianta macie się czym chwalić jpr.

Po 2, ręka woja jest jeszcze z niewyjebaną łatką i widać białego kawałek.

najpierw sam zrób coś lepszego a dopiero potem oceniaj

Opublikowano

najpierw sam zrób coś lepszego a dopiero potem oceniaj

Twój komentarz jest głupi i nie ma sensu to że ktoś nie umie tego zrobić to nie zabrania mu ocenić pracy innej osoby.

Jeżeli on to tutaj wrzucił to chyba chce żeby ludzie to oceniali ?

Mi się osobiście nie podoba wole podstawowe , jednak trzymam kciuki za następne modyfikacje.

Opublikowano

Up ma racje. Ale to nie złe zdanie z mojej strony. Nie chodzi mi głównie o wygląd tego. Tylko niedługo dojdzie do tego że będziemy się chwalić nową czcionką w kliencie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...