Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy launcher 1.6.1 bez keylogera.

hugo111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę bardzo : ) nikt Ci nie zabrania tak myśleć : D

---EDIT---

Launcher nie działa u niektórych osób (nie chce pobrać gry do końca). Naprawię błąd jak skończę robić stronę : ).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa wersja launchera 1.1.0 oraz nowa wersja gry 1.6.2 do pobrania, z nowym launcherem! : D

Ekhem, 1.1.1 :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ukazuje wirusa, ale żadnego wirusa tam nie wklepywałem. Nie ma możliwości logowania no-premium w Magiclauncher : ).

Może pokazywać wirusa, ponieważ korzystam z biblioteki NET do pobierania plików.

Drugi przypadek może być taki, że korzystam z SmartAssembly 6 i przez to pokazuje wirusa.

Został on również stworzony na cele publicznego serwer : ). Lecz można go pobrać i grać do woli.

--EDIT--

Tak, to prawda.. 2 przypadek jest prawidłowy: https://www.virustotal.com/pl/file/d567d5a2aae3a1398f952579081dcda71c4d516a25ecb386cfda234ad3ec3ff3/analysis/1372934572/

Skonfiguruje program poprawnie. Zrobię nowy plik, i wrzucę go jeszcze raz : )

Ty umieściłeś linka do wirusa czy jak? Bo głupi w to kliknałem :x

Opublikowano

Ty umieściłeś linka do wirusa czy jak? Bo głupi w to kliknałem :x

Nie umieściłem wirusa.. Po prostu niektóre antywirusy go tak odbierały, ponieważ nie mogły odczytać kodu źrudłowego programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...