Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy launcher 1.6.1 bez keylogera.

hugo111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : ) Stworzyłem dziś Launcher do minecraft na rzecz pewnego serwera. Pozwala on pobrać minecraft-a, trochę przerobioną przez Moją osobę (mniej plików w folderze z minecraft-em). Zachęcam do pobierania.

Launcher wymaga .Net Framework 2. Zainstalowany jest on od razu na wszystkich Windowsach od XP. Osoby, które go nie mają (wyłączony update Windows) zachęcam do pobrania go.

Launcher Minecraft:

http://www.wildcraft.pl/WildCraft.rar

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f9df3b257d29bdb53b69feb3738bf12969c53e115b9ad235750bcbf2c531bfe8/analysis/1372934748/

Nowa wersja launcher-a do pobrania!!

Nie musisz się rejestrować na serwerze, by pobrać i włączyć grę!!

Wersja gry to 1.6.2!!

1016289_200973733395747_1531845746_n.png

Opublikowano

czemu pliki z resources są zainfekowane?

Wynika z tego, że mogą być odpalone w pamięci.

Opublikowano

Virus. Skan nawet ukazuje 1 Virusa po co robić te launchery jak są już launchery typu Magiclauncher itd

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ukazuje wirusa, ale żadnego wirusa tam nie wklepywałem. Nie ma możliwości logowania no-premium w Magiclauncher : ).

Może pokazywać wirusa, ponieważ korzystam z biblioteki NET do pobierania plików.

Drugi przypadek może być taki, że korzystam z SmartAssembly 6 i przez to pokazuje wirusa.

Został on również stworzony na cele publicznego serwer : ). Lecz można go pobrać i grać do woli.

--EDIT--

Tak, to prawda.. 2 przypadek jest prawidłowy: https://www.virustotal.com/pl/file/d567d5a2aae3a1398f952579081dcda71c4d516a25ecb386cfda234ad3ec3ff3/analysis/1372934572/

Skonfiguruje program poprawnie. Zrobię nowy plik, i wrzucę go jeszcze raz : )

Opublikowano

Dobra.. też go sciągnąłem i pokazuje mi, że trojan oraz chyba keylogger..

PS. Mam AVASTA płatnego

Jedynie to polecam kupić Gift Code i grać bez ryzyka na jakieś keyloggery itp

Opublikowano

Dobra. Plik skonfigurowany. Skan nie wykazuje teraz wirusów. Proszę o powiedzenie, czy dalej je wykrywa, czy też nie?

Opublikowano

Właśnie jest możliwość logowania nonpremium w magic'ku... Wystarczy wypełnić login-nick pole password, kliknąć Login i jak napisze nam, że nieprawidłowe hasło kliknąć "Play Offline"

Wyświetla tylko, że kiedfyś plik był zarażony (współczuję tym którzy używają avast'a... Ja teraz mam ale na nie swoim kompie =P) Normalnie używam Nod32 (free 30dni bez "witaminki" i używam go od... roku? install>write email (np. [email protected] xD)>wait 30 days>uninstall>install>... ... ...

Opublikowano

kaspersky'ego

Ten anty-virus to gówno . To samo jest w wszystkich szkołach gówno daje bo jest dużo dziur ^^ bo z domu u siebie da sie u nich włamać dzięki temu xD

Opublikowano

DZIAŁA DO JASNEGO BIAŁEGO h*** xD polecam. Rozmawiałem z twórcą tego nie ma po co wogule komu virusa wpuszczać + moje skany nic nie wykryły xD, a comodo moim zdaniem to dobry antyvirus. POLECAM ! xD

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

Po 1. To jest virus.

Po 2. Od razu gdy napisales ze bez "keylogera" wiedzialem ze nie ma keylogera a jest jakis inny wirus :D

Po 3. W tytule jest "keylogera" a to sie pisze inaczej =)

Opublikowano

Hmmm...

Zagrałem i już działa wszystko okej,nie ma virusów....

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Kolejny zainfekowany Launcher !

Piszę strony HTML, uczę się PHP i pisania pluginów do bukkita.

Opublikowano

Po 1. To jest virus.

Po 2. Od razu gdy napisales ze bez "keylogera" wiedzialem ze nie ma keylogera a jest jakis inny wirus :D

Po 3. W tytule jest "keylogera" a to sie pisze inaczej =)

DOWODY do cholery a nie hejter jesteś tak samo jak zycia hejcili jak to była nie prawda... Tylu informatyków co się wypowiedziało to tylko 1 który nie jest informatykiem jakiś kit wciskał... szukałem lunchera od początku i to jedyny który działa bez problemów.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

Wszystko jest w porządku, w razie problemów proszę pisać na moje gg (3597474) lub skype (lukasz.pietuchowski) : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...