Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P-Server]PrivatelyTale 0.9b [PL]

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie i Panowie, przedstawiamy:

PrivatelyTale

wersja 0.9b

Na samym wstępie chcę poinformować o live z otwarcia no niestety ale kolejnej bety 0.9b beta: 1.

Live odbędzie się o 15:30 5 Lipca (jutro) na moim kanale Twitch.TV:

http://pl.twitch.tv/kubamanmpc

Co zostało zmienione?

• Dodano więcej umiejętności
  • Każda klasa posiada wszystie umiejętności (z wyjątkiem obszarowych wokół postaci, teleportacyjnych i buffów)
  • Zedytowane i zbalansowane sklepy
  • Dodano krainę śmierci
  • Ustabilizowano maszynę
  • Zmieniono muzykę z gry
  • Wkrótce pojawi się nowa, własna strona informacyjna jak i rejestracyjna (prace trwają)

Podziękowania ze strony administracji za aktywny udział w poprzednich testach.

"Dziś i jutro lepszy rozwój PrivatelyTale"

78.88.153.14

LAUNCHER DO POBRANIA(BETA ZE ZMIENIONĄ CZCIONKĄ!):

http://speedy.sh/ZDHFc/PrivatelyTale-0.9b.exe

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/90c3f7ce55970a4ecd2689a10b6a0d5af5f8a7bb0af9acd604bb02573e25fc26/analysis/1373032599/

JAK ZMIENIĆ KLASE?

UDAJEMY SIĘ DO MIMI I ROBIMY TAK JAK NA GLOBALU, JEDNAKŻE PO KLIKNIĘCIU W WYBRANĄ KLASĘ ROBIMY RE-LOG.

EKWIPUNEK ZNAJDZIECIE NA SPAWNIE.

MIŁEJ GRY!

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Mam takie pytanie do cb kuba jak zmieniles muzyke z gry??

Znasz się na rzeczach o których ja nawet nie mam pojęcia, a nie wiesz jak zmienić muzykę z gry? Zmień plik BGM na własny.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Chętnie znowu przetestuję serwer :P Dawno nie byłem, a chętnie zobaczę co te nowe zmiany wniosły do życia :P

Opublikowano

fajnie się zapowiada

mam chęć zagrać gdyż jeszcze na żadnej becie z twojej strony nie byłem

Mam nadzieję że zezwolisz mi na małą prezentację serwera w filmiku gdyż od kilku dni bawię się w ,, prosa '' na YT.

Dodatkowo mam nadzieję że serwer powstanie i zjednoczy tych miłych polaczków, a tych innych wyjebie za granice

powodzonka i czekam ;>

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Czy to jest prywatny serwer NosTale jako 1 :D ? Oczywiście w pełni działający ?

Edit : Proszę o odpowiedź

Opublikowano

Cześć kuba przyjemnie się gra na każdej becie więc i na tej zagram ale pytanie jeszcze nic nie daliście rady zrobić z kartami SP? żeby można było je chociaż nosić dla "Lansu" ? :) napewno zagram.

Opublikowano

Jest to prywatny serwer lecz jeszcze w fazie ,,beta''

Nie ma na nim wielu opcji itp lecz z zaangażowaniem kuby za kilka miesięcy będzie 99nos v2.0

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Start beta już jutro :D ? Można link do downloadu dziś w nocy o godzinie 24 bo rano nie ściągne ze względu na limit . W nocy mam większy i prośba o podanie linku i udostępnienie downloadu w nocy :)

Opublikowano

Pytanie: jak z systemem rodzin? i po co ta kraina śmierci?

Jest to prywatny serwer lecz jeszcze w fazie ,,beta''

Nie ma na nim wielu opcji itp lecz z zaangażowaniem kuby za kilka miesięcy będzie 99nos v2.0

Lepiej, żeby ten serwer nie był 99nos 2.0 :>

Opublikowano

Kubaman udostępnisz nam clienta dziś w nocy ^^ ?

EDIT: Pomoże mi ktoś z odpaleniem i instalacją serwa :D Troszkę nei ogarniam tego wszystkeigo więc prosze o pomoc z zaisntalowaniem itd . Proszę o kontakt na GG 18318000 ludzi którzy mi pomogą ;]

Opublikowano

Dzięki Kuba. Jutro akurat ogłoszenie listy kandydatów do szkoły ponadgimbazjalnej.

:D

Liczę, że będzie sie dało wbić i nie bedzie wywalało passów -.-

Jakiego clienta trza mieć ? DE ?

Opublikowano

Pytanie: jak z systemem rodzin? i po co ta kraina śmierci?

Lepiej, żeby ten serwer nie był 99nos 2.0 :>

niby dlaczego nie jak 99nos 2.0? byłby to priv z plików które nie były ukradnięte więc nic by sie nie stało? ; o a z tego co pamiętam 99nos nie był taki zły.. ;>

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

To jest 2 prywatny serwer w Polsce, pierwszym był ForestTale.

Dzięki Kuba. Jutro akurat ogłoszenie listy kandydatów do szkoły ponadgimbazjalnej.

:D

Liczę, że będzie sie dało wbić i nie bedzie wywalało passów -.-

Jakiego clienta trza mieć ? DE ?

Trzeba mieć PL client.

@Topic:

Hmm, szkoda, że nie będzie można zamieniać się w karty SP. Znaczy miało tak być, ale to jest tylko dla gm ;/.

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Opublikowano

Tacos mam Do Ciebie kilka spraw napsiz mi na GG 18318000 , sorry że nie napisałem PW , ale wyczerpałem limit ;c

Nie wiem o co wam chodzi z tymi klientami PL czy DE o co w tym chodzi niech ktoś wytłumaczy

GM podobno da opcje sp dla graczy :D Trzeba się podpytać.

A Te SP to komenda... A da się zdobyć je w noramlny sposób ? Czyli te wszystkie CP 1 2 3 itd ? Bo moim zdaniem powinno sie tradycyjnie zdobyc a nie komendą :D

Prosze o odpowiedz :D

Opublikowano

Tacos mam Do Ciebie kilka spraw napsiz mi na GG 18318000 , sorry że nie napisałem PW , ale wyczerpałem limit ;c

Nie wiem o co wam chodzi z tymi klientami PL czy DE o co w tym chodzi niech ktoś wytłumaczy

GM podobno da opcje sp dla graczy :D Trzeba się podpytać.

A Te SP to komenda... A da się zdobyć je w noramlny sposób ? Czyli te wszystkie CP 1 2 3 itd ? Bo moim zdaniem powinno sie tradycyjnie zdobyc a nie komendą :D

Prosze o odpowiedz :D

Przecież ktoś tu już pisał że to nie jest kompletny serwer.... SP może mieć tylko GM a prawdopodobnie w wersji 1.0b Elektro doda zamiane w sp .

nostaleh.png
Opublikowano

Przecież ktoś tu już pisał że to nie jest kompletny serwer.... SP może mieć tylko GM a prawdopodobnie w wersji 1.0b Elektro doda zamiane w sp .

Na dodatek te SP jest bez skilli.

Nadal mi nikt nie wytłumaczył o co chodzi z tymi klientami De i PL co ten serwer nie własnego :D ?

Po prostu na początku trzeba było mieć client DE, ale Kubaman zmienił porty i można z PL włączyć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na dodatek te SP jest bez skilli.

Po prostu na początku trzeba było mieć client DE, ale Kubaman zmienił porty i można z PL włączyć.

1 . Czemu SP bez skilli na pewno Kuba doda :)

2. Ale co z tym klientem omg ... Trzeba będzie wkleić coś do niego by zadziałał serwer czy co ? Moim zdaniem powinni mieć swojego klienta bo niektórzy nie chcą popsuć sobie PL-a

Prosze o odpowiedz konkretnie na moje pytanie związane z tymi klientami bo nie umiecie mi wytłumaczyć :D

Opublikowano

2. Ale co z tym klientem omg ... Trzeba będzie wkleić coś do niego by zadziałał serwer czy co ? Moim zdaniem powinni mieć swojego klienta bo niektórzy nie chcą popsuć sobie PL-a

Prosze o odpowiedz konkretnie na moje pytanie związane z tymi klientami bo nie umiecie mi wytłumaczyć :D

Poprostu da do downloadu PLIK EXE i ty masz go wrzucić do clienta nostale czyli Games/Nostale PL nie folder Gameforge Live jak to niektórzy robią

nostaleh.png
Opublikowano

Nadal mi nikt nie wytłumaczył o co chodzi z tymi klientami De i PL co ten serwer nie własnego :D ?

DE i PL to wersje językowe klienta gry. Chodzi tu o porty, żeby graczom było wygodniej, wszystko zostało przeniesione z wersji niemieckiej na polską,

Opublikowano

Koleś już mnie powoli denerwujesz XDDDD

1. Bo Elektro w tej wersji pewnie jeszcze nie da funkcji, że po przemianie pojawiają się skille.

2. TAK. Trzeba wkleić plik, który wstawi tu Kuba do folderu z NosTale PL i dopiero wtedy będzie działał.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...