Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co kupic blue +10, dg+10 lub vulc+10

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej blue jak jest więcej osób to koxisz kiedyś blue to kox bo prawie wszyscy na glacy to ogień i jak zrobisz nieźle resy to koxisz z tymi stunami i na dodatek jak jest dużo osób masz obszarówki :) chociaż vulc też jest niczego sobie poczytaj o nich i zdecyduj się który ci bardziej pasuje :)

Opublikowano

Tak jak up do pvp najlepiej nadaje sie blue.DG nie polecam na glace bo zjada cie szybciej niz sie spotujesz. A go sie oplaca tylko kupowac jesli chcesz cos zarobic na piorkach.

nostaleh.png
Opublikowano

DG-Ma bardzo dużo skilli, które zabierają hp, lecz na glacy może prawie zawsze missować

Volcano- bardzo "manożerny", grałem i nie polecam. Może i ma te stuny, ale bez eq na 90+ będzie ciężko.

Blue-dużo obszarówek, stunów, lodowa tarcza.

Jeśli "rzuci się" na ciebie przeciwna frakcja, to spokojnie możesz odpalić lodową tarcze i zacząć uciekać (ładuje się bardzo krótko).

Wybrałbym blue :P.

Opublikowano

do pvp polecam Ci vc poniewaz ma mase stunów. a na glacke blue-sporo obszarowek, stun z lasta który sam tez jest obszarowy. ;>

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Wiadomo, że Vulcano, przecież jest to najlepsza karta Maga pod PvP i pod glacę też nieźle się przydaję. Tak więc na 100% polecam Vulcano :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Wiadomo, że Vulcano, przecież jest to najlepsza karta Maga pod PvP i pod glacę też nieźle się przydaję. Tak więc na 100% polecam Vulcano :)

najlepsza karta do pvp? może i tak ale jest manożerna co na glacy przeszkadza... grałeś tą kartą? jak nie to nie masz nawet co pisać na jej temat. ;> Blue nie żre aż tak dużo many a ma sporo obszarówek i jest wręcz idealny na glacka :> to by było na tyle ;>

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

To wszystko zależy od eq , bo co z tego że many mniej żre jak na glacy padnie od jakiegoś 90+ na jeden atak.Dla mnie blue miał jedyne zastosowanie w dropieniu piórek i expie , pod glaca i pvp o wiele bardziej wolałem vulcano i reda.Dg pod pvp jak jest dobrze rozdany , i ma sie naprawde dobre eq też jest świetny ( nie tak jak ktoś napisał że tylko do dropienia piórek) Także jeśli chcesz mieć dobrą kartę pod pvp i glac to bierz vulcano , a jeśli masz niski lev i słabe eq to wyexp sie i zrób dobre eq , dopiero później myśl o kartach pod pvp. Swoją drogą , na 75 na vulcano nie miałem problemów z MP ani na glacy,ani gdziekolwiek pomimo tego że zjada dużo mp to w pvp kończyła mi się mana tylko od skilli blade/lasta wk.

Opublikowano

To tak odbiegne od tematu. Mamm 50 kk i 64 lvl holy +9, reski mrok i swiatlo (oddzielne) i vulc 20 job ;d

@edit i krzaka norm tez mam

a11176.jpg

Opublikowano

To tak odbiegne od tematu. Mamm 50 kk i 64 lvl holy +9, reski mrok i swiatlo (oddzielne) i vulc 20 job ;d

@edit i krzaka norm tez mam

To kup Blue jak masz Vulcano, go już możesz samemu ulepszyć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Blue tez mam 1j :P. Ale chyba bedzie bardziej oplacalne ze względy na to ze vulc +9/10 jest drozszy od blue +9/10. A oplaca mi się teraz kupic strój krzaka?

a11176.jpg

Opublikowano

Ale sa one chyba slabsze od stroju krzaka? I szczerze powiedziawszy są..... brzydkie w chuj.

a11176.jpg

Opublikowano

raczej blue jak jest więcej osób to koxisz kiedyś blue to kox bo prawie wszyscy na glacy to ogień i jak zrobisz nieźle resy to koxisz z tymi stunami i na dodatek jak jest dużo osób masz obszarówki :) chociaż vulc też jest niczego sobie poczytaj o nich i zdecyduj się który ci bardziej pasuje :)

yyy czekaj czekaj jaki ogień? woda :> teraz pełno wody na glacy.

ale i tak polecam blue.. kosa... i w pvp i na glacy tyle stunów itd.. + dobre skille.

Vulc - 2 kosa + ogien :D dużo wody lata więc się sprawdzi, dobre skille, dmg nawet sporo stunów.

na DG się nie znam :<.

Moim zdaniem od maga zawsze najlepszy będzie holy pod tanka xD ale to musisz mieć pt inaczej nic pkt nie nabijesz ani reputacji, i blue.

Posejdon też jest dobry ale go nie wymieniłeś to nie będę pisać o nim;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Vulcano koksu nad koksami na glacy potęga arena nie źle bierz vulcana i sie nie zastanawiaj !

Może i jest potęga lecz jest manożerny a jak wiadomo, na glacy nie można pocić w nieskończoność ponieważ jest tzw "limit", 1pot na 3-5sec.

Na blue masz tarcze która się przydaje do tego by się obronić przed atakiem sporej ilości osób, potem stun lastem i dobijasz pokolei czym tam chcesz i tyle ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...