Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Internetowa Jakiej Ci Brakuje

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem 2 czy 3 post cos o komputerach pisalo ,ale nie wiem czy to to samo co ja proponuje ;) ...

1 pomysl. hmm np. strona z nowosciami w swiecie komputerowym ;] i do tego dorzucone forum w ktorym bedzie mozna pisac jaki sprzet mozna kupic i za ile ;)))

2pomysl. hmm nie wiem xD ale z golymi panienkami ??? to by bylo dobre tylko jakby sie twoja siostra lansowala przed kamera ;d ,ale facet ??? pedalow nie mowie ze nie ma ale duzo ich w polsce ??? chyba niezbyt ;p

Pytanie odemnie ;)

na rt jest usl;uga premium ;p

na jakiej zasadzie ona dziala ???

Opublikowano

Moze cos w stylu portalu naszej klasy.

Np. nasze imprezy, zdjecia z domowek, szalonych akademikow :D

Albo tak jak wczesniej bylo wspominane cos podobnego do odsiebie.pl

Np z samymi mp3 do sluchania i sciagania : ) Tylko ze pozniej mozna miec nieprzyjemnosci z policja jak to bylo w przypadku zalozyciela odsiebie.pl

@down oj tam czepiasz sie, niektore posty pisze z sensem a niektore dla zartow :) Ale spamerem nie jestem (konto od 2007 roku zaledwie 450 postow).

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Papa jak patrze na twoje posty to sa coraz glupsze -.- Chyba tylko posty nabijasz co nie?...

A co do pomyslu mike to podoba mi sie nawet :) Jak cos to chetnie sie pisze, w pisaniu/nagrywaniu tutow itd...

Jutro sprobuje pomyslec nad jakas nawzwa... jak cos znajde sensownego to podam swoje propozycje

Opublikowano

Zapraszam na chwilową strone wyszu.xaa.pl (stara domena) gdzie powoli wzrasta strona :P Tematyka: jak powiedział mike różne poradniki,tuty i inne cuda,a poza tym nowinki techniczne itp :P Strona w budowie tylko grafika brak :<

\m/ \m/

GG: 9261310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...