Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Internetowa Jakiej Ci Brakuje

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Amatorsko zajmuje się tworzeniem stron internetowych.Niestety brakuje mi pomysłu..tak więc wyrażajcie swoje opinie : czego Wam brakuje? Czy jest coś czego szukaliście - ale bezskutecznie?

Znam html,php,mysql..wszystko czego potrzeba :D

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi =)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mi brakuję dobrej strony specjalizującej się w audio komputerowym. ;)

Pozdrawiam! :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość Mounthains
Opublikowano

zrób konkurencję MPC i zrób forum o takiej samej tematyce. Będzie dobrze jak wytrzymasz tyle co Daniel ^^

Opublikowano

Jakieś inne pomysły? Ostatnimi czasy zajmowałem się stroną wyszu.pl <ale projekt upadł przed startem =) W internecie jest wiele kin online,skrypt na stronie przeszukiwał je pod kątem podanego tytułu i wyświetlał odnośnik do megavideo :> Całość bazowała na tym,że aby obejrzeć wyszukany film trzeba było wysłać sms za 1.22zł..ale kilka dni temu właściciel podobnego serwisu został zamknięty więc postanowiłem to sobie odpuścić :(

Jakieś inne pomysły?:>

\m/ \m/

Opublikowano

Haha! Tylko wiesz,te filmy mają prawa autorskie :< Chyba że masz jakiś własny zbiór?

Otworzymy wytwórnie filmową! Ohh,może być problem - chyba nie ma tu za duzo kobiet o.0

\m/ \m/

Opublikowano

napisz stronę o pisaniu stron - poradniki, zakładanie serwerów - wszystko co związane z tą tematyką taka mała wiki o tworzeniu stron !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Strony z dzwonkami , tapetami do telefonow itd. tez niektore posiadaja prawa autorskie... ja bym proponowal serwis informatyczny... techniczny dotyczacy spraw technicznych dotyczacych komputerow itd.... rozne poradniki jak skladac z czesci kompa itd. jak podpinac routery , instalowac rozne rzeczy.... wielu specjalistow mogloby sie wtedy dzielic swoimi zdaniami...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Hmm,w sumie niezły pomysł podał Mike.Tylko od czegoś trzeba by zacząć...może tak:

Użytkownik pisze poradnik>za każde przeczytanie dostaje 1pkt>taki szczegół że w połowie artykułu jest skrypt blokujący dostęp i trzeba wysłać SMS za 1.22zł żeby go przeczytać :D

Potem pkt wymienia się na kase i wszyscy są zadowoleni. Co myślicie?

\m/ \m/

Opublikowano

Hmm,w sumie niezły pomysł podał Mike.Tylko od czegoś trzeba by zacząć...może tak:

Użytkownik pisze poradnik>za każde przeczytanie dostaje 1pkt>taki szczegół że w połowie artykułu jest skrypt blokujący dostęp i trzeba wysłać SMS za 1.22zł żeby go przeczytać :D

Potem pkt wymienia się na kase i wszyscy są zadowoleni. Co myślicie?

platny serwis bylby tragedia... kiedys planowalismy rejestracje platna lecz stwierdzilismy ze to tylko by pogorszylo stan userow na mpc...

Mpc glownie utrzymuje sie z reklam wiec hosting bylby tylko problemem z poczatku (byloby malo userow ale po dobrej reklamie ;) )... twoj serwis nie moglby miec takiej samej lub podobnej tematyki do mpc .. wiec strona komputerowa do spraw technicznych bylaby dobrym pomyslem... ludzie nie chodziliby do serwisow czy dzwonili a odwiedzali by nasza stronke ;) albo twoja jak wolisz :P Specjalisci by mogli wymieniac poglady do rozwiazywania problemow co dalo by potrzebujacym pomocy bardziej efektywna, szybsza i fachowa pomoc ;)

Gdy serwis sie rozwinie (ok 5 tys. userow) mozna wprowadzic platna rejestracje za 1.22 jak to ma wiekszosc serwisow lecz za wczesnie z tym zaczynac nie mozna....

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Tylko że na początku trzeba jakoś zwabić tych specjalistów ;P Trzeba by jakoś przyciągnąć autorów do naszej strony..bo porady same się pisać nie zaczną :(

Co do hostingu i domeny to na początek nie trzeba nic wielkiego,te kilkaset złotych mogę wyłożyć jeśli miało by to jakiś sens..

\m/ \m/

Opublikowano

Tylko że na początku trzeba jakoś zwabić tych specjalistów ;P Trzeba by jakoś przyciągnąć autorów do naszej strony..bo porady same się pisać nie zaczną :(

Co do hostingu i domeny to na początek nie trzeba nic wielkiego,te kilkaset złotych mogę wyłożyć jeśli miało by to jakiś sens..

bodajze za 100 zl mozesz zwykly hosting na caly rok wykupic... kilka poradnikow moglbym zaczac pisac potem wraz ze screenami.. jakby chociaz 5 osob by zaczelo to by strona miala juz zycie.. + reklama i by bylo super ;) serwisow technicznych jest tylko kilak w polsce bodajze 5..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mam już koncepcje designu..zaraz się wezmę do rooty,żeby Wam pokazać i usłyszeć co o tym myślicie ;D Dobrze mi się wydaję że "Czemu Nie" to taki spam-bot do reklamy? Ile kosztuje miesięczna reklama na MPC?

\m/ \m/

Opublikowano

Haha! Tylko wiesz,te filmy mają prawa autorskie :< Chyba że masz jakiś własny zbiór?

Otworzymy wytwórnie filmową! Ohh,może być problem - chyba nie ma tu za duzo kobiet o.0

To najwyżej będą sami mężczyźni. :lol:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No za takie coś to ja dziękuje :D

PS: narysowany ne szybko CLICK <co uważacie o takim prostym rozmieszczeniu elementów? Mi tam pasuje prostota :D Jakiś pr0 grafik mógł by coś narysować to to zrealizuje..

\m/ \m/

Opublikowano

jak powiedzial daniel... logo na srodek...

nizej niech beda ogolne newsy a po lewo z boku panel odnosnikow.. np. do forum, FAQ , itd. wiesz oco mi biega... a reszta to tylko dodatki typu shoutbox.... i inne duperele :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

w kolumnie po lewej mozna dodac najnowsze tematy ktore by byly zawsze wyswietlane an nie po przycisku... cos jak jest na mpc...

a wszelkie tuty byly by na forum ;)

co do nazwy:

Techcom - nazwa zajeta :(

Techtronic ??

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mówisz o pierwszym czy drugim oknie? W pierwszym po otworzeniu strony wyświetlają się najnowsze porady/artykuły napisane przez użytkowników,po kilknięciu na 2/3 przycisk zmienia się na te najlepiej oceniane/najczęściej wyświetlane.Skrypt juz gotowy,tylko trzeba jeszcze baze zrobić i system dodawania newsów - ale to potem.

"Domena techtronic.pl jest już zarejestrowana" - może lepiej pisać na PM/GG :P

Jakoś dobry forumowicz zrobi nam logo,buttony?:> Jak widać na zdjęciu pracuje nad rejestracją/logowaniem (nie dużo roboty).Będzie dodawanie artykułów,będzie też tam pisac przez kogo dany post został napisany : jak ktoś nam pomoże to dostanie specjalną range.

@edit

Pracuje teraz nad wysuwanym shoutboxem a la menu po leewj na vbeta.Znacie jakieś dobre darmowe shoutboxy? Czy lepiej samemu napisać?

\m/ \m/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...