Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

maupka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa jest prosta: nie działają mi żadne dźwięki w pirackiej wercji Minecrafta w wersji 1.6.1. Słyszałam że wiele osob ma taki problem, chodzą nawet "plotki", ze to sposób walki z piractwem, nonpremium teraz nie bedzie mial dźwięków.

Dlatego chciałabym zapytać czy Wam, którzy nie macie premium, działaja dźwieki w 1.6.1?

Jesli dzialają, to poprosiłabym o komentarze jak to zainstalowaliście, ewentualnie jak można poradzić sobie z tym problemem?

Opublikowano

Mi na różnycha launcherach też nie działa ale na "launcher by zyczu" działają .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Po prostu ściągnij Zychu launcher i włącz minecrafta przez niego.

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

Opublikowano

Czy jest ktoś, kto wie jak rozwiązać problem z dźwiękami jednocześnie NIE proponując mi keyloggera?

Opublikowano

Czy jest ktoś, kto wie jak rozwiązać problem z dźwiękami jednocześnie NIE proponując mi keyloggera?

Najzwyczajniej czekać, nie długo hackerzy coś wymyślą :] Sprawdzaj na różnych forach czy już coś jest itp. Ja np. sprawdzam sobie na mp**.n*t i tam jest tego pełno.

Take it easy my friend

Opublikowano

Najciekawsze jest to, że ja i mój chłopak zainstalowalismy sobie identyczny launcher, z tego samego linku i jemu wszystkie dźwięki dzialają, a mi nie.

Dafaq?

Opublikowano

Jaja sobie robisz ? Jaki keylogger ? Tysiące osób zaczęło używać tego launchera po tym ubdate i nikt nie narzeka ;d

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jaja sobie robisz ? Jaki keylogger ? Tysiące osób zaczęło używać tego launchera po tym ubdate i nikt nie narzeka ;d

Może pomińmy temat MC by Zyczu - po prostu ja nie chce sie pchać w to. Przezorny zawsze ubezpieczony.

Poza tym kłóciłabym się z tym "nikt nie narzeka"... Ale nie o tym jest ten wątek. Zakończmy więc temat tego launchera.

Opublikowano

Przepraszam ale jeszcze raz w kwesti launchera Zycza. Po pierwsze to nie jest keylogger. Po drugie ludzie z premium nie moga przez niego grać. Po trzecie jeśli masz premium to graj na oryginalnym launcherze. Inne są zrobione dla ludzi któży premium nie mają.

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

Opublikowano

Mi działają może jakiś starszy luncher masz!!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Mi osobiście działa dźwięk ;)
Pobrałam z jakiejś tam strony, nie pamiętam, ale wiem, że serwer jail zmienił na 1.6.1 i zrobili taką wersje, podawając link, teraz Go usuneli.
A z tym dźwiękiem nie wiem jak to jest :)
Także nie wiem skąd pobierałaś, jakbym znalazła link to bym podała ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeślli ktoś trafi tutaj szukając rozwiązania swojego problemu z dźwiękami to powiem że osobiście mi się udało to naprawić, pobierając launcher TeamExtreme :)

Opublikowano

Daj se spokój analfabeto

JA KRUL TY KRUL MY CZEJ KRULOWIE

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Kup sobie premium !

Sprawdzałem i na luncherze zycza mam dzwieki normalnie (logowalem sie non premium)

a tak to oryginalny luncher z minecraft.net i nie ma problemu i nawet wiecej fps jest ;>

mojasygnan.png

Opublikowano

No ja mam tak, że przez kilka sekund mam dźwięki z gry, a po chwili znikają. W momęcie jak mi zniknęły dźwięki z gry na tym nowym luncherze pokazało mi się coś takiego:

Client>     ERROR MESSAGE:
Client>         SoundSystem did not load after 30 seconds.
Client> 
Client> Starting up SoundSystem...
Client> Switching to No Sound
Client>     (Silent Mode)
Client> Exception in thread "Thread-6" java.lang.UnsatisfiedLinkError: org.lwjgl.openal.AL10.nalGenBuffers(IJ)V
Client> 	at org.lwjgl.openal.AL10.nalGenBuffers(Native Method)
Client> 	at org.lwjgl.openal.AL10.alGenBuffers(AL10.java:1019)
Client> 	at paulscode.sound.libraries.LibraryLWJGLOpenAL.loadSound(LibraryLWJGLOpenAL.java:444)
Client> 	at paulscode.sound.libraries.LibraryLWJGLOpenAL.newSource(LibraryLWJGLOpenAL.java:640)
Client> 	at paulscode.sound.SoundSystem.CommandNewSource(SoundSystem.java:1800)
Client> 	at paulscode.sound.SoundSystem.CommandQueue(SoundSystem.java:2415)
Client> 	at paulscode.sound.CommandThread.run(CommandThread.java:121)
Client> 

Nie znam się na tym więc może mi ktoś wytłumaczy, czemu wczoraj mi wszystko działało, a dzisiaj nie :)

@Edit

Mam Windows XP 32bit, najnowszą jave, mody: modloader 1.6.2, optifine 1.6.2, too many items 1.6.2, zanMinimap 1.6.2 . Zaraz sprawdzę czy na czystym MC jest taki sam problem ;/

Ok udało mi sie znaleźć rozwiązanie (przynajmniej tak myślę).

Jak uruchomimy luncher to "Edit profile" i zaznaczyć Excutable i właczyć grę...wyłaczyc i odznaczyć...potem działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...