Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTut] Minecraft 1.6.1 - NON PREMIUM !

ProTeza11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego wrzuciłem oba pliki. :)
Jednym zadziała exe, drugim nie. Nie jestem specem, więc nie wiem od czego to zależy, natomiast dodam, że pliki exe i jar są pobrane z oficjalnej strony Minecraft. :)
Głównie w tym poradniku chodzi o plik, który umieściłem w folderze .minecraft

Pozdro! :)

Opublikowano

Jasne, czemu miałyby nie działać? :)
To jest normalny Minecraft, tylko dzięki temu pliczkowi, nie musisz wprowadzać hasła i launcher nie wymaga logowania się online. :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

No kuźwa , weźcie to usuncie niby forum nie popiera piractwa ale kurde tego nie łaska usunąć...

Opublikowano

Podmieniłem wszystko tak jak tma pisze (ten pliczek wbrałem do .minecraft) i jak chce zmienić nick to każe mi podac nick i hasło, a jak zostawiam opute to taki error wyskakuje i kaze mi sie zarejestrować, a jak wpisuje byla jakie hasło to tak samo mi każe sie zarejestrować ;/

super teraz mi sie demo włączyło -.-

Nie ogarniam tego...raz mi jakiś luncher działa, raz mi wywala inny wg nie chodzi...juz chyba z 12luncherów pobrałem i 2 razy grałem ;/ potem mi pisze żebym resetował luncher ;/

w5cNAHm.png

Opublikowano

@2up minecraft by zyczu? hahah nie pobierajcie tego to ma coś takiego że kradnie wam hasła .. proszę was.. wreszcie się doczekałem jakiegoś vtuta z pewnością się przyda a co do tego że to jest non premium do modów nie zamykajcie tego dzięki temu ludzie mają graczy na serwerze :P bo chyba każdy wie że większość społeczności minecrafta to jest non premium

Opublikowano

@up minecraft by zyczu? hahah nie pobierajcie tego to ma coś takiego że kradnie wam hasła .. proszę was.. wreszcie się doczekałem jakiegoś vtuta z pewnością się przyda a co do tego że to jest non premium do modów nie zamykajcie tego dzięki temu ludzie mają graczy na serwerze :P bo chyba każdy wie że większość społeczności minecrafta to jest non premium

Nie pobieram bo wiem ze keyloger :P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Nie pobieram bo wiem ze keyloger :P

ja pierdole znowu sie powtarzat to ...

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

Jeśli komuś to nie działa, to polecam usunąć folder .minecraft i zrobić wszystko od zera (tak jak to robie na filmie). P.S. Dzięki za super komentarze. :)

Opublikowano

ja popieram EringaLegend ja sam gram na 1.6.1 z lauchera zyczu bo sposób ProTeza11 u mnie nie działa

minusem lauchera zyczu jest to że jest mało modów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...