Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Instalacja wersji 1.6

mads999k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótki wstęp...

... Witam, a więc piszę ten poradnik z myślą o tych graczach (...). Doszły mnie słuchy, że niektórzy nie umieją zainstalować wersji 1.6

A więc - po co to pisze? - Zatem w tym poradniku nauczymy się instalować wersję "1.6".

Konto premium. (...)
... Masz konto Premium?. Jaki masz system? Kliknij w dolne napisy - Masz windows'a? Kliknij "Windows", masz Linuxa? Kliknij "Linux"! (...)
Windows
Mac/OSX
Linux/Other

Konto NON-Premium. (...)
A więc sprawa premium wyjaśniona, teraz sprawa non-premium! Nie ma tutaj opcji do wersji systemu komputera - bodajże jest do wszystkich - czyli sprawa dla "bez wiedzy informatyków" prostsza :P. Kliknij w napis na dole.
Launcher pod NON-Premium CLICK!

Poradnik by Mads999k (100%, nic nie kopiowane), myślę że pomogłem. Nie kopiować!

Nie ściągać launchera by Zyczu !!!

UWAGA! Lancher By Zyczu kradnie Hasła do Minecrafta
Lancher posiada "Lastlogin stelear" inaczej zwanym KeyLogerem
WSZYSTKO DOKŁADNIE OPISANE TUTAJ, TAKŻE JAK GO USUNĄĆ: http://hastebin.com/makesoxeju.avrasm
POZDRAWIAMY PATRYKA BARDZO SERDECZNIE!

N9gtt.png

Opublikowano

Launchery działają na 100%, większość serwera na którym gra skorzystała z tego poradnika i pobrała launchery. Non-premium działa (oni testowali) premium na 100% działa bo ja mam premium :).

// edit

poza tym, zaraz zobacze czy non-premium działa bo aktualnie pobieram go aby stestować :)

Opublikowano

Zaraz może znajde przyczynę :ninja: . Czyli od wersji 1.6 jak chcecie grać to kupujta premiuma. Heheheh :P. W końcu wyjdziecie na dwór xD

Opublikowano

Zaraz może znajde przyczynę :ninja: . Czyli od wersji 1.6 jak chcecie grać to kupujta premiuma. Heheheh :P. W końcu wyjdziecie na dwór xD

Ja nie chciałbym wydawać Euro którego nie mam bo jestem POLAKIEM!

76561198083326218.png

Opublikowano

Getting syncinfo for selected version
Queueing library & version downloads
An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher.

Wyskakuje mi takie coś , o co kaman ? ;(

Opublikowano

U mnie to samo, i chyba tak pozostanie. Grałem od 1 lipca na launcherze by zyczu na 1.6.1 i wszystko działało zajebiście. Dzisiaj nic nie działa, nawet jego strona przez którą launcher się uruchamia.

Opublikowano

U mnie to samo, i chyba tak pozostanie. Grałem od 1 lipca na launcherze by zyczu na 1.6.1 i wszystko działało zajebiście. Dzisiaj nic nie działa, nawet jego strona przez którą launcher się uruchamia.

Ale nie chodzi o zyczu , bo na zyczu wszystko ładnie , ale jest keylogger więc nie gram na nim , ale przez ten plik który jest w tym temacie tak mi wyskakuje , musimy czekać na pomoc ;/

Wczoraj mi ten laucher działał

Opublikowano

Ktoś coś próbował robić żeby na NON-PREMIUM zagrać? Przed wczoraj grałem było wszystko ok, wczoraj nie miałem czasu teraz mam czas i ochotę a tu nie ma jak grać. Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Może niedługo wyjdzie minecraft'a jakaś wersja 1.6 pliku, i dzięki temu plikowi będzie można wejść. Narazie tylko premium działa.

Opublikowano

Zyczu kradnie hasła do kont premium, poprostu - logujesz się, przychodzi mu na np. e-mail :). Jeżeli nie masz konta premium nie masz się o co martwić. Jeżeli nie logowałeś się na tym minecraft'cie (a masz premium) nie masz o co się martwić ... Jeżeli masz konto premium i tam się zalogowałeś to lepiej usuń całe .minecraft i wszystko co związane z Zyczu, a później zmień hasło na minecraft.net :)

Opublikowano

mads , a jeżeli loguję się na non-premium ? Czy jeżeli zaloguje się np. na googlach może on dostać passy (hasło) do mojego gmaila lub czegoś podobnego ?

Opublikowano

Mi się wydaje że on ciągnie tylko z Minecraft ale jak macie tego minecrafta to radze nie wpisywać numeru karty kredytowej

Przezorny zawsze ubezpieczony :D

Opublikowano

Krótki wstęp...

... Witam, a więc piszę ten poradnik z myślą o tych graczach (...). Doszły mnie słuchy, że niektórzy nie umieją zainstalować wersji 1.6

A więc - po co to pisze? - Zatem w tym poradniku nauczymy się instalować wersję "1.6".

Konto premium. (...)

... Masz konto Premium?. Jaki masz system? Kliknij w dolne napisy - Masz windows'a? Kliknij "Windows", masz Linuxa? Kliknij "Linux"! (...)

Windows

Mac/OSX

Linux/Other

Konto NON-Premium. (...)

A więc sprawa premium wyjaśniona, teraz sprawa non-premium! Nie ma tutaj opcji do wersji systemu komputera - bodajże jest do wszystkich - czyli sprawa dla "bez wiedzy informatyków" prostsza :P. Kliknij w napis na dole.

Launcher pod NON-Premium CLICK!

Poradnik by Mads999k (100%, nic nie kopiowane), myślę że pomogłem. Nie kopiować!

Nie ściągać launchera by Zyczu !!!

UWAGA! Lancher By Zyczu kradnie Hasła do Minecrafta

Lancher posiada "Lastlogin stelear" inaczej zwanym KeyLogerem

WSZYSTKO DOKŁADNIE OPISANE TUTAJ, TAKŻE JAK GO USUNĄĆ: http://hastebin.com/makesoxeju.avrasm

POZDRAWIAMY PATRYKA BARDZO SERDECZNIE!

N9gtt.png

Wyskakuje mi: "An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher.". Co zrobić? ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...