Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy champion nadchodzi!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucian, kojarzy mi się z postacią z bajki "Bliźniaki Cramp" :huh: Co do postaci, jakoś mnie nie przekonuje. Ostatnio tworzą ponure postacie <_< Mogliby stworzyć coś na wzór Lulu, pocieszna. Jednak, ciekawa jestem skilli [wyglądu] tego Lucian`a. Poczekamy, zobaczymy.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie gdyby to był jakiś off tank na odlgłość :D nowość by była

a jednak adc z wyglądu zajebisty przypomina Dante z Devil my cry

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://img5.mmo.mmo4arab.com/news/2013/05/05/lol1.jpg&imgrefurl=http://news.mmosite.com/content/2013-05-05/league_of_legends_leaked_new_champion_lucian_the_gun_templar.shtml&h=347&w=640&sz=49&tbnid=HincxGl_ZfbPZM:&tbnh=69&tbnw=128&zoom=1&usg=__WzEVsR9aTaTSTJF1Vrtoo6dhjxE=&docid=A4lqJeZS0VVfqM&sa=X&ei=K4LUUev3CIzEtAaux4H4Cw&ved=0CE8Q9QEwAg#imgdii=HincxGl_ZfbPZM%3A%3BM5LkQwGDEmjFOM%3BHincxGl_ZfbPZM%3A

@edit

Jego skille:

Passive: Bounty Hunter (0 Reload points)
Every time an enemy dies near Lucian, he gains 30% bonus gold
(50% for champions.) He also gains 1 permanent Reload point if he kills a champion.

Q: Double Shot (2 Reload points)
Lucian fires 2 shots at his target /AD, on impact, the bullets bounces off behind.
(Like an X)Any enemies behind will be dealt 60% damage.

W: Backflip (0 Reload points)
Lucian backflips in the opposite direction of the champion he just attacked, becoming invulnerable for the duration he is in the air. Enemies that are hit when he lands, are knocked up /AP /AD.

E: Devastating Shots (2 Reload points per attack)
Toggle: Lucian deals bonus damage, but at a cost of more reload points.
Passive: Lucians basics cause the target to bleed for a short duration /AP.

R: Massacre
For 5 seconds Lucian gets an adrenalin rush, giving him 30% bonus range, attack speed and AD.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

boże człowieku, jesteś marnym trollem i przestań innych denerwować.

to będzie adc, dawno temu zapowiadany. splashe gdzieś na redditcie są.

That logic :D , jezeli jestem marnym trollem to dlaczego ludzi denerwuje? dokonuje celu.

PPPPPPPPPPWWWWWWWWWNNNNNNNNEEEEEEEEEDDDDDDDDDDD GIMBAZO.

@ up

ten nowy champion nie ma prawa bytu posiadania tego ulta, taki sam ulti ma AAtrox wiec no way, fake info.

Opublikowano

That logic :D , jezeli jestem marnym trollem to dlaczego ludzi denerwuje? dokonuje celu.

PPPPPPPPPPWWWWWWWWWNNNNNNNNEEEEEEEEEDDDDDDDDDDD GIMBAZO.

@ up

ten nowy champion nie ma prawa bytu posiadania tego ulta, taki sam ulti ma AAtrox wiec no way, fake info.

Ale nie zadaje dmg przy wlaczeniu tylko daje ad a te opisy skilli są na glownej strony lola..

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Jak dla mnie to nie bd AD albo jest na to bardzo mała szansa Aatrox dopiero wszedł AD ...

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

Mi się wydaje że ktoś zabił mu kogoś bliskiego, i chce się zemścić. To pewnie będzie przeciwnik, nemezis yoricka. Nie wiadomo gdzie będzie się nadawać, riot tworząc mastera yi dając mu pasyw pod AD i ult z a.speed, oraz dmg z E napewno nie myślał, że będzie on robiony pod ap. Kto wie, ja myśle że na topa się będzie nadawać. Ult chyba coś w stylu ashe i caitlyn

No na pewno będzie miał ulta, jak ashe skoro Zenon z Riotu napisał, że nowy champ ma 0 CC, nawet slowa nie ma. To na pewno będzie miał ulti, jak ashe. Po za tym zawsze mnie ciekawiło, jak ludzie wymyślają głupoty na temat championów tylko po ich zapowiedzi, nawet po samym wyglądzie... Co ma fajne okulary, to będzie miał skill strzelania laserów z nich? gimmieabreak

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ʀᴀɪsᴇ ᴜʀ ᴅᴏɴɢᴇʀs ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Opublikowano

No na pewno będzie miał ulta, jak ashe skoro Zenon z Riotu napisał, że nowy champ ma 0 CC, nawet slowa nie ma. To na pewno będzie miał ulti, jak ashe. Po za tym zawsze mnie ciekawiło, jak ludzie wymyślają głupoty na temat championów tylko po ich zapowiedzi, nawet po samym wyglądzie... Co ma fajne okulary, to będzie miał skill strzelania laserów z nich? gimmieabreak

Jemu chodziło o ult ashe/cait w sensie długiego zasięgu (tak, wiem że Ashe ma Global UIta). Riot mówił że jego ulti będzie leciało tak jak ulti Caitlyn tylko że pod kątem (tak jak Q Diany, taki półksiężyć).

Opublikowano

@Kamillo112 czemu na 100% adc

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

w sumie to też mowili że będzie dało się go wymasterować, nie ? więc nie wydaje mi się żeby to był typowy adc może coś jak Quinn

jakoś nie wydaje mi się ciekawą postacią - do tej pory

Hejo

Opublikowano

Spoko ;D ale mam nadzieję że to bedzie jakaś sensowna postać i ciekawa bo Aatrox to trochę porażka według mnie

Postsmeter

Opublikowano

Ta, atrox jest 'ad', ale co to ma do tego, skoro nie gra na botlane.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A i tak fajnie. Pierwszy Nigger w lolu ;p

Mój pro złomek:

Opublikowano

A i tak fajnie. Pierwszy Nigger w lolu ;p

A Karma czy Nocturne? :>

Czekam na jakiegoś nowego supporta :{

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

A Karma czy Nocturne? :>

Czekam na jakiegoś nowego supporta :{

Karma to azjatka a nocturne to jakiś demon koszmarów czy jakoś tak wiec musi byc czarny :D

Mój pro złomek:

Opublikowano

Po przeczytaniu historii yoricka, thresha i przeczytaniu tej zapowiedzi, stwierdzam, że TO NIE MOŻE BYĆ YORICK. Już prędzej Thresh :]

On przed śmiercią był grabarzem, który w niewyjaśnionych okolicznościach umarł. "kolejna grupa duchów. Były potworami, ale już nie takie załatwialiśmy." - może być tu mowa o ghulach. Ale to też nie może być pewne. "Teraz mój wróg ma imię." - On przed śmiercią był Yorick'iem Mori. A z historii thresha wynika, że on robił wszystko, żeby zdobyć duszę. Do tego, przed śmiercią nie wiadomo jak się nazywał. To znaczy, że TO NIE BĘDZIE YORICK. CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM, KUR**Y. To na 60% będzie Thresh a dziewczyną na 70% będzie Evelynn. Nie wiadomo o niej zbyt dużo, mógł thresh jej duszę złapać w lampę i przyprowadzić do Shadow Isles. Latarnia, daje światło w którym powstają cienie. Odbicia? Tego to nie wiem.

Opublikowano

skoro nie ma CC to będzie pewnie mobilny, licze na to, że nie zrobią połęczenia ezreala z quinn (przeskoki, skoki, dodatkowe dmg) tylko jakies nowe, unikalne skille.

nie mogę się doczekać aż będzie na pbe, chcę zobaczyć jak będzie wyglądał w grze i jego skille, skoro ma takie fajne bronie to musi to fajnie wyglądać

also pierwsze litery skilli od tyłu to

C

R

A

P

crap, mówi wam to coś po angielsku ? :)

myślę, ze ta postać nas zaskoczy

1372682732-U959763.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...