Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy champion nadchodzi!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro nie ma CC to będzie pewnie mobilny, licze na to, że nie zrobią połęczenia ezreala z quinn (przeskoki, skoki, dodatkowe dmg) tylko jakies nowe, unikalne skille.

nie mogę się doczekać aż będzie na pbe, chcę zobaczyć jak będzie wyglądał w grze i jego skille, skoro ma takie fajne bronie to musi to fajnie wyglądać

also pierwsze litery skilli od tyłu to

C

R

A

P

crap, mówi wam to coś po angielsku ? :)

myślę, ze ta postać nas zaskoczy

według google tłumacz crap znaczy "bzdury"
  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe kiedy go dodadzą ^_^

Jakoś mi się wydaje , że to będzie kolejny papier , którym nikt nie będzie grał .

giphy.gif ­

Opublikowano

Fajny champion, tylko jak up'y po miesiącu nowe czempiony zanikają...

A co do połączenia, to napewno yorick ;)

W tłumaczeniu nazywa się coś w stylu: "Lucian, Oczyszczacz" (przyznać się który rioter nielubi afroamerykanów ?!)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Mam nadzieję że Riot wymyśli jakieś orginalne skille, a nie po prostu jak prawie zawsze wezmą kilka champów, i połączą w 1.

Opublikowano

Lucian podobno sprawdzał lepiej w porównaniu do innych bohaterów. Jego superumiejętność będzie potężna, lecz trudna do nauki, gdyż w trakcie lotu zmienia kierunek.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Opublikowano

Pisałem że to będzie Lucian już przy 1 wskazówce, słyszałem że ma być to OP trudny champ z OP trudnym ultem, może jednocześnie iść na mida jak i adc(DAFUQ).

Varus tez moze isc na mida asap

Opublikowano

Quinn to samo...

http://elohell.net/chill/257956/lucian-with-no-cc

I ma nie mieć żadnych CC... Powodzenia.

Ez też nie ma CC (wbudowanego, nie mówimy o Iceborn Gauntlet).

Skoro nie ma CC to po prostu będzie HyperCarry coś w stylu Twitcha.(Chodzi o to że Twitch to też HyperCarry żeby ktoś sie nie przypierdolił że mówię o podobnych skillach).

Opublikowano

Z pewnością to będzie ADC i coś czuje , że z jakimś ADC będzie miał misje [ coś typu khazix VS rengar]

Pierwszy murzyn w lolu ;))

Cos w postaci gravesa ;D?

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

mi bardzo brakuje trudnego w ogarnięciu champa z trudnymi skillami oraz ultem zawsze lubiłem wyzwania :)

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

mi bardzo brakuje trudnego w ogarnięciu champa z trudnymi skillami oraz ultem zawsze lubiłem wyzwania :)

Swain , Syndra

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Hehe , jego arcy wróg to kobieta z shadow isles czyli może evelynn lub elise . Ponoć ta postać ukradla jemu coś , w opise evelynn jest że być może była złodziejem lub czymś w ten deseń ale mało o niej wiadomo. Stawiam na evelynn jako arcywroga ^^ . Co do ulti , "zmienia kierunek w czasie lotu " kurde to nie znaczy że leci po półokręgu, bo to jest określony lot ... Może coś ala pocisk samonaprowadzający , ale może być zablokowany czyli jak mu w drogę wejdę to ja dostanę . Inne skille hmm na tym starym arcie który jest prawdziwy (riot pisał że nie wie jak wyszło to do sieci) on ma 2 bronię może jakiś wybór(skill z wyborem broni lub jak jayce) między ap/ad riot pisał że sprawi się jako mid (ap) ale jako adc też będzie dobry.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Wiecie w ciągu jakiego czasu może ta postać wyjść ? Bo wydaje się bardzo interesująca jak dla mnie. Pewnie będzie trudny do ogarnięcia :/ ale damy rade.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Wiecie w ciągu jakiego czasu może ta postać wyjść ? Bo wydaje się bardzo interesująca jak dla mnie. Pewnie będzie trudny do ogarnięcia :/ ale damy rade.

Będzie trudny, sam Riot o tym pisał. To będzie postać do wymasterowania.

Postać wyjdzie zapewnie w 3.9 razem ze skinem do Udyra ale to tylko przypuszczenia. Nikt z Riotu nie podał konkretnej daty.

Opublikowano

to są jego pistolety :D a przypominają jakieś suszarki albo ostrze przywiązane do kamienia o bryle prostokątnej :D

mca.png
Opublikowano

to są jego pistolety :D a przypominają jakieś suszarki albo ostrze przywiązane do kamienia o bryle prostokątnej :D

Na samym początku zastanawiałem się co to jest :D Pierwsze przypuszczenia padły na jakąś rękawce z ostrzem, a potem zobaczyłem ten spust, a to "ostrze" to jest rączka do trzymania :D Sama postać bardzo mi się podoba i myślę jak większość, że będzie to adc :) Czyli mój styl szkoda, że postać będzie trudna do ogarnięcia.

1373794396-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...