Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postacią można wygrać samemu grę ?

GGKhrystal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Karthus + mejaika ;D

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Graj jakimiś postaciami, które mają dobre late game, np. Irelia, Vayne, Ryze, Hecarim, Lux.

Chyba, że chcesz wygrać gdzieś w ok. 30 minucie, to weź postaci typu Lee Sin, Ezreal, MF, Anivia, Zed.

Jesteś debilem krótko mówiąc i pokazujesz to już nie pierwszy raz. Więcej takich modów !!!

Co do tematu to niczym samemu gry nie wygrasz. Jeszcze takiej postaci nie wymyślili. LoL to gra zespołowa i niektórzy o tym zapominają. Najważniejszy jest teamplay. Z resztą co ja się produkuję. Tak czy siak siedźcie w tym brązie.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Najprościej mi się keruje gry Akali, Ryzem, Kassadinem (tylko czasem ciężko się nachapać killi/asyst jak masz kontrę na linii, a gankować się nie da bo team nuub;D)

Ale moim zdaniem też się da wykerować grę postaciami off tank nie wiem.. np Udyr? Ale wiadomo nigdy sam gry nie wygrasz choćbyś miał najlepsze skrypty na Ryze'a czy Akali xD

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem najlpiej kata sie carruje gry.

W tf ropi rozpierdol jeżeli wiesz w którym momecie wskoczyć.

Na lini radzi sobie dobrze, no chyba ze trafi na ostra kontre i juz od 3 lvl moze roamować.

Opublikowano

Moim zdaniem najlpiej kata sie carruje gry.

W tf ropi rozpierdol jeżeli wiesz w którym momecie wskoczyć.

Na lini radzi sobie dobrze, no chyba ze trafi na ostra kontre i juz od 3 lvl moze roamować.

Kate to da się zjechać Karthusem... Ona ultuje rzucasz exhaust + każde Q masz trafiony bo stoi w miejscu

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Kate to da się zjechać Karthusem... Ona ultuje rzucasz exhaust + każde Q masz trafiony bo stoi w miejscu

Realy?! o.O

Powiedz mi szczerze kiedy widziałeś jakiegos karthusa na rankedzie i to w dodatku z exhaust'em -_-.

A co do katy ona castuje ulta tylko w 2 sekundy, to z byt duzo razy karthus ja nie trafi.

Opublikowano

żadną postacią samemu nie wygrasz... 4v5 przy ogarniętym enemy nie da sie wygrać a ty chcesz sam? pozdro ^^.

podstawa to gra zespołowa.

Opublikowano

Realy?! o.O

Powiedz mi szczerze kiedy widziałeś jakiegos karthusa na rankedzie i to w dodatku z exhaust'em -_-.

A co do katy ona castuje ulta tylko w 2 sekundy, to z byt duzo razy karthus ja nie trafi.

Karthusem nikt nie nie gra bo nie umie. Jeżeli ogarniasz Karthusa to na ciebie praktycznie nie ma kontry. U Karthusa bierzesz flesz/teleport lub flesz/exhoust.

Opublikowano

Mordą możesz wyccarować calutką grę. Offtank Ap z spellvampem. Numero Uno in Italia.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Żadnej rozgrywki nie wygrasz samodzielnie. Potrzebujesz pomocy sojuszników. Postacie, które skutecznie dominują inne to: Ryze, Jax oraz Twisted Fate. Jeśli twoją ulubioną pozycją jest dżungla, mógłbyś zaznajomić się z postaciami takimi jak: Dr. Mundo, Volibear i Nunu. Są to postacie, które poprzez pomoc sojusznikom same stają się silniejsze. Gdy zyskasz nimi przewagę poziomu możesz pokusić się o walkę w zwarciu.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

• 1 rok później...
Opublikowano

W silverze wszystkim,a tak to:

TOP: jax

MID: Fizz/Syndra/Akali

ADC: Draven,Tristana

Jungle: amumu broken XDD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Na pewno czymś z mocny lategame ryze/jax.A z mida twisted fate/kassadin/akali. Nigdy sam gry nie wygrasz ,ale tymi postaciami będzie łatwiej carrować gry.

Swoją droga masz rozegrane tyle gier i siedzisz w silver 4?Ja gram w lola od pół roku i platyna 3

Niby Ryze jest dobry, ale jeżeli enemy team ogarnia a w silverach to się dzieje często jakiś smurf jest to 50/50 z winem na Ryze. Osobiście gram Ryzem w goldzie i jest 60/40 ze wygram gre.

Graj jakimiś postaciami, które mają dobre late game, np. Irelia, Vayne, Ryze, Hecarim, Lux.

Chyba, że chcesz wygrać gdzieś w ok. 30 minucie, to weź postaci typu Lee Sin, Ezreal, MF, Anivia, Zed.

Irelia sama gry nie wycarruje, Heca i Lux tak samo. Vayne silver nie ogarnie. Miałem typa który miał nick 'gosu...' i go zjechalem jak gowno na ADC. Głupie silvery.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Ja nigdy gry sam nie moge wygrać jak nikt nie ogarnia to dla mnie już nie ma szans, ale gdy chociaż jest tank to już się da :D

Gdy nie ma CC w teamie to bierz Katarinę złóż Zhonyie i czekaj na resety.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Poważnie ? kto odkopuje prawie 2 letnie tematy ? 

@antyszymcio

Fizz,syndra,akali wszystkich 1 vs 5 zjedziesz

ahri.png

Sygna by Nyshix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...