Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Minecraft by Zyczu jest wart zaufania ?

Fulsiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy Minecraft Luncher 1.6 by Zyczu jest warty zaufania ? Bo słyszałem że ma KEYLOGGERA czy to tylko plotka, prosze pisać wasze opinie.

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

aahhh szkoda, że luncher instaluje tak długo mody... ;// I chyba ma kaylogeraa ;/

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Keyloggera nie ma :)

Po pierwsze gdyby chciał wam wysłać keyloggera nie wysilałby się. Zrobiłby Launcher wyglądający jak Premium oraz tak samo prosty.

Nie starałby się o licencje na niektóre modyfikacje.

Po za tym Ja i nie tylko przepuściliśmy go przez magiel i jest czyściutki.

Sposób na sprawdzenie czy Keylogger jakikolwiek jest aktywny w naszym blaszaku:

Start --> Uruchom wpisujemy "CMD" następnie w wierszu polecenie wpisujemy ( Dokładnie jak pisze )
"netstat -ano" następnie patrzymy na kolumne "NASŁUCHIWANIE" każdemu procesowi przypada "PID" (identyfikator procesu) (zachwile sie dowiecie się poco to) jeżeli w kolumnie znajdziemy obcy adres IP odpalamy menadżer zadań "Ctrl + Alt + Delete" następnie wchodzimy w zakładke Procesy --> Widok --> Wybierz kolumny... i klikamy PID (identyfikator procesu) następnię wybieramy proces z PIDem NASŁUCHIWANIA i klikamy zakończ. z usuwaniem źródła musicie sie uporać sami. ( Zalecane jest (przeze mnie ) częste sprawdzane tego ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy mogą się do ciebie podłączyć)

Opublikowano

Nie polecam tego launchera, życzu tylko się nim lansuje jaki to on świetny nie jest tak na prawdę jest "mało" wart.

Obrazki niskiej jakości, długie ładowanie i uwaga minecraft.jar ważący 10 mb !

Do tego oczywiście promocja jego serwerków.

Nie wiem czy tam jest keylogger, ale sam miałem problem z usunięciem tego launchera przez normalny przycisk usuń !

Wolę korzystać z normalnego bez bajerów znajdującego się na mpc, a jak będę chciał mieć mody to sobie je sam wgram :)

Opublikowano

Jestem informatykiem i stwierdzam, że ten llauncher na pewno jest czysty, więc można spokojnie na nim grać :) Sprawdzałem go w kilku anty wirach i stronach, oraz sam sprawdzałem i nic złego nie znalazłem.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

W launcherze nie ma żadnego wirusa ani innego lastloginstealera. Ta plotka powstała, ponieważ ktoś opacznie zrozumiał kod, i myśli że tam jest wirus, choć go nie ma. Natomiast co do narzekań na brak profesjonalnych funkcji w launcherze - on jest skierowany raczej do mniej ogarniętych graczy, którzy nie radzą sobie z samodzielną instalacją modów.

Nie polecam na tym launcherze jest keylogger ja przez to straciłem 100 zł Niepolecam !!!!

Jeśli naprawdę straciłeś konto premium, to możesz przywrócić hasło przez maila, a w ostateczności przez transaction ID. No chyba że nie kupiłeś premki na minecraft.net tylko na allegro za 2zl....,

Opublikowano

Nie jestem pewien czy ma czy nie, ale pewne jest to ze nie podajesz hasla do minecraft.net wiec konta premium za*ebac ci nie moze.. co do keyloggera, mozliwe ze pobiera wszystkie dane z komputera, lecz nie sadze. Jest mozliwosc sprawdzenia czy ma sie keyloggera, ja sprawdziłem nic nie mam, a tez go uzywam.

Mysle ze ten launcher jest dobry, ale dlugo mody sie instaluja...

Opublikowano

Ktoś napisał że się wysilił ?

Hah launcher z reklamami jego serwera tylko na tym korzysta i nic więcej :D

Przestań rozpowszechniać takie coś i daj zrobić to prawdziwym profesjonalistom :)

Opublikowano

Ktoś napisał że się wysilił ?

Hah launcher z reklamami jego serwera tylko na tym korzysta i nic więcej :D

Przestań rozpowszechniać takie coś i daj zrobić to prawdziwym profesjonalistom :)

Mylisz się. Launcher miał na celu umożliwienie łatwej instalacji modów tym, co nie umieją samodzielnie ich pobrać i wgrać. I nie ma tam reklam mojego serwera, wskaż mi choć 1 bo może się mylę :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Minecraft by Zyczu NIE MA KEYLOGGERA, jak wierzysz w te plotki to sprawdź se w konsoli systemu, bo u mnie nikt mnie nie szpieguje. Moje IP jest ok i wszystko działa jak należy (czyli dobrze). + pliki launchera z kompa należy usunąć tak:

• wchodzisz w %appdata%
  • szukasz folderu Roaming
  • szukasz folder .minecraftzyczu
  • klikasz w ten folder i trzymasz shift i delete
  • potwierdasz usunięcie
  • Gotowe!

Pomogłem? Daj like'a! ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...