Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Często wydajecie realne pieniądze na grę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś wydałem 400zł na Grzyby w Shakesie z domowego telefonu od babci wiięc nic nie oddawałem ale już nie wydaje.Poniosło mnie wtedy

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasami, ale to bardzo rzadko. Raz na ruski rok.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli chodzi o online to czasami SMS'a poślę, jednak teraz nie, bo nie mam na co i tak od dwóch lat, roku nic nie wysyłam. Cztery lata temu jak grałem na PL'u Metin2 to wysyłałem tak co dwa miesiące 11 zł z tego co pamiętam.

Gier na kompa nie kupuję, jak już to wolę ściągać jednak czasami się zdarzy 100+ zł na Xbox'a.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Jak tu czytam niektóre posty to mnie krew zalewa. Jesteście złodziejami i tyle. Czekam na ostrzeżenie za to, że wyrażam własne zdanie i nienawidzę złodziei.

AxeePL.png

Opublikowano

Tak, 1-2 gry w miesiącu, zależy jeszcze jakie to gry. Teraz mam już odłożoną kasę na Fifę 14, GTA V (jeżeli na PC wyjdzie) i wiedźmina.

skpUo.png

Opublikowano

Czasami, raz na kilka miesięcy(czyjeś urodziny albo gra jest superowa), no jeżeli chodzi też o SMS'y na grę(Rangi VIP etc.) to czasem mi się to zdarza. :P

Opublikowano

Swego czasu łącznie z bratem to chyba stówke na Metka przepuściliśmy :D

Teraz tylko czasem na LoLa, jak jest coś ciekawego w promocji, aczkolwiek bardzo rzadko.

Game Over

Opublikowano

Wydaję tygodniowo 400Euro na gry

Sadzisz pieniądze na ogródku?

Co do tematu szykuje się do kupna czołgu w World of tanks, wydatek rzędu 100zł+

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W ciągu mojego życia wydałem tylko na gry: chyba 60 zł na metina :D Bo robiłem skile. Najpierw Body, potem mental i potem znowu body więc status mi było trzeba ;d. Ogółem jest fair bo jak gram to zarabiam tylko i wyłącznie dzięki temu, że poświęcam czas a nie kase.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Kase wydawałem tylko na metka, w ciągu 3 lat wydałem na sms ok 1500zł

Opublikowano

Kiedyś jak grałem w darka to wydałem jakoś 7500 zł na tą grę ;_; Tak teraz to czasem do lola kupie za 50, 100 PSC sobie, ale rzadko.

Opublikowano

Kiedyś jak grałem w produkcje firmy Nexon kupywałem często NX (wirtualna wauta w grach tej firmy), jednak od dłuższego czasu nie wydaje pieniędzy na gry.

d28tGcM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...