Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Często wydajecie realne pieniądze na grę?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dotąd wydałem jedynie jakieś ~70zł na metina.

Ale teraz gram kilka miesięcy w LoLa i wydałem 300zł na skóreczki :D Uzależniłem się od kupowania bo wiadomo fajnie się wyróżniać zwłaszcza jak ma się ulubione postacie xD.

Ale jeśli chodzi o kupowanie gier PC itp to nigdy nie kupiłem gry powyżej 100zł bo to dla mnie bezsens. Wolę poczekać i ściągnąć pirata. ^^

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

jeśli chodzi o doładowania jakichś tam wirtualnych pieniędzy to może ze 3 razy w życiu doładowałem.
natomiast jeżeli chodzi o kupno gier,noooo to moja biblioteka steam mówi sama za siebie... (tylko +/- 140gier :< )

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Do tej pory wydałem 50 zł na lola w ciągu 5 miesięcy więc nie tak źle.

Opublikowano

Oj, ogólnie to jakieś 300 zł poszło na War Rock'a.

Za czasów g1 i teraz nexona.

Kupiłem kilka paczek z broniami na 10 lat i po migracji z g1/nx zamieniły się w retaile !! Yuppi ! :D

A za czasów nexona to na random boxy XDD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Raz wysłałem smsa z 5zł do wolfteam i do margonem za 1zł albo 2zł, nie pamiętam już :D A jeżeli wydawałem pieniądze na gre, to zarobione właśnie na grach ;) ew. w inny sposób przez internet

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wolę coś z neta ściągać niż mieć płytkę orginała którą zgubię , poniszczę ;d . Ostatnią jaką grę kupiłem to była Dead Space 2 za 30 zł 2-3 lata temu , fajna gra .

5xap3w.jpg

Opublikowano

[W tym roku]
270zł na Need For Speed World
ok.600zł na Microsoft Points (które potem poszły na BF BC 2 , 11+ DLC do gier i takie tam pierdoły)

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Kiedys duzo wydawalem, teraz bardzo rzadko.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Ostatnio zaczełem grac w Warframe i wydałem 10€ tak se bo coś potrzebowałem ;D [ to był mój pierwszy raz od 6 lat używania kompa ] He! :D

Opublikowano

Kiedyś sporo na sms-y wydawałem na metin2.pl jednak były to czasy jak byłem spasionym gimbusem, który nieźle zwalił sobie relacje ze znajomymi i wiele na tym potrafiłem xD żałuję tego, jednakże są pewne serwery metina na które "warto" wydać, gdyż admini na to zasługują xD

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...