Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić na PL`a ?

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróć, ale na Solar'a. Tam jest najwięcej osób, najwięcej sklepów i ogólnie ceny są przystępne. Teraz dodają co jakiś czas nowości na PL'u co bardzo zachęca wielu ludzi do gry.

Nowości? bitch please happy hour? czy cash back

Ostatnią nowością były nowe mapy i od tamtego czasu wielkie nic.

Chcesz to wracaj, sam osobiście na nudne dni sobie wracam na pl, z tym że na s14 do starej gildi :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jezeli planujesz wrocic do metka polskiego to rozwaz pierwsze i ostatnie serwery srodkowe maja tyle ludzi jak ksiadz na tace a z privow polecam ci Ravie bardz ale to bardzo przyjazny i dosyc rozbudowany serwer

Opublikowano

Czy wrócić na Pl'a to tylko zależy od Cb czy masz sporo czasu i chęci. Lubisz boty? Jeśli tak to możesz sobie wrócić na pl'a tylko ja nie radzę.

Opublikowano

Moim zdaniem nie.

-ceny są masakryczne

-nie ma już tej rywalizacji co kiedyś

-mała grywalność

-bez realnych pieniędzy, nic nie osiągniesz

Opublikowano

Myślę, że więcej osób by zaczęło grać na PL gdyby serwery zostałyby połączone i gdyby to nie było wszystko tak nastawione na zysk z IS.

Praca GM'ów również pozostawia wiele do życzenia. :) Na s14 przez 2 lata gry widzialem GM tylko na OX. Tak więc ...

Opublikowano

Myślę, że więcej osób by zaczęło grać na PL gdyby serwery zostałyby połączone i gdyby to nie było wszystko tak nastawione na zysk z IS.

Praca GM'ów również pozostawia wiele do życzenia. :) Na s14 przez 2 lata gry widzialem GM tylko na OX. Tak więc ...

Nie pierdol, ja grając nie dużo przynajmniej raz w tygodniu widzę jak się wita na czacie.

Z tym że posiedzi 20min i się już żegna... ale być na serwerze to jest.

I nie dawno nowego sgm'a dostaliśmy.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie pierdol, ja grając nie dużo przynajmniej raz w tygodniu widzę jak się wita na czacie.

Z tym że posiedzi 20min i się już żegna... ale być na serwerze to jest.

I nie dawno nowego sgm'a dostaliśmy.

Na s14 ? 3 lata temu? to fajnie miałeś.

dostaliście nowego Sgm'a? i co z tego? macie lepszy poziom grania? zniżki w is ? wiecej graczy? jenki jenki. milion gm'ow co nic nie robia.

widac że dzieciak, jarający się GM'ami, ktory mysli ze jak wlepi sobie sygne Demonologii to ma +10 do lansu w sieci. bywaj.

Opublikowano

Na s14 ? 3 lata temu? to fajnie miałeś.

dostaliście nowego Sgm'a? i co z tego? macie lepszy poziom grania? zniżki w is ? wiecej graczy? jenki jenki. milion gm'ow co nic nie robia.

widac że dzieciak, jarający się GM'ami, ktory mysli ze jak wlepi sobie sygne Demonologii to ma +10 do lansu w sieci. bywaj.

Ja piszę cały czas o kirianie 3lata temu? nwm nie grałem nic nie wspominałem.

Nie jaram się gm'ami. Tylko nie wciskaj kitu że przez 2lata nie widziałeś gm, skoro jest co kilka dni na serwerze + właśnie nowy sgm pojawiał się dość często.

A tego czego słucham moja sprawa nie podoba się to wypierdalaj.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja piszę cały czas o kirianie 3lata temu? nwm nie grałem nic nie wspominałem.

Nie jaram się gm'ami. Tylko nie wciskaj kitu że przez 2lata nie widziałeś gm, skoro jest co kilka dni na serwerze + właśnie nowy sgm pojawiał się dość często.

A tego czego słucham moja sprawa nie podoba się to wypierdalaj.

Gadaj z dupą to cie osra. -,-

Do kurwy, co z tego są co kilka dni na serwerze skoro i tak pełno botów i innego syfu? Nowy SGM - i co nowego wniósł? Chyba podjarke u małolatów, że zobaczą postać która ma nad głową żółty znaczek.

Odejdź od kompa bo masz piasek zamiast mózgu.

Opublikowano

Gadaj z dupą to cie osra. -,-

Do kurwy, co z tego są co kilka dni na serwerze skoro i tak pełno botów i innego syfu? Nowy SGM - i co nowego wniósł? Chyba podjarke u małolatów, że zobaczą postać która ma nad głową żółty znaczek.

Odejdź od kompa bo masz piasek zamiast mózgu.

Znajdź na kirianie bota...

Teraz są takie pustki że nawet ludzie nie bocą...

A że jarasz się gm to już jakoś mnie nie interesuje. Chodź nie da się ukryć że wiedza tych gm jest mniejsza niż nie jednego gracza.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja gram na syriuszu, mam tam konto to pogrywam ;) ale owszem, mogli by w końcu połączyć serwery kiedyś na forum było tyle osób, tyle tematów itd. GM'owie ciągle siedzieli na forum i wysyłali "nowinki" itd.

Opublikowano

Solar mogę polecić z własnego doświadczenia, sporo graczy, niskie ceny, mnóstwo tanich przedmiotów, które jeszcze parę miesięcy temu mogłeś zdobyć jedynie na serwerze prywatnym easy.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Fabuła itd będzie pl a sg ta sama ale misje ceny brak szkat ucznia itd

Na sg zawsze dodają nowości jakie udostępnia kr...

Eventy co 2 dzień(lub codziennie) Event expa Nation War 100h na weekend :) ox co tydzień.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...