Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer pod MC na full detalach

GoSexNoExp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz jakie tanie karty sieciowe i dźwiękowe z tamtej strony mi polecacie? Karta sieciowa wewnętrzna przewodowa. A dźwiękowa będzie korzystać z wierzy i z słuchawek.

Opublikowano

ok to zostawiam.

Zwiększyć ram do 6gb? Minecraft trochę żre:p

Dzięki chłopaki za fatygę :>

Opublikowano

Ja bym wziął chociaż 6gb do Minecrafta.

Przeglądarka (~~15kart) + odtwarzacz muzyki + Afterburner + Steam + Origin + MC 1.5.2 25 modów + shadery = 75% zużycia RAM (z 4GB).

Naprawdę jest potrzebne to 6GB ?

Może Ciebie to wali ale ja jakoś mam to na sumieniu. Tak jakbym zajumał komuś telefon...

wydaje się być ok. Ale nie wiem co powiedzieć o Windows 8... Będę grał w gry typu Battlefield Bad Company 2, Farming Simulator 2013 a najwięcej Minecraft. I może kupie BF 3. A reszta User'ów co sądzi o tym zestawie?

Poczytałem opinie o WiN 8 i są niezbyt... jak będę brał to z WiN7 ;)

Nie, że zajumiesz komuś telefon, bo dana osoba nie sprzedaje ich w milionach egzemplarzy.

Poza tym nie porównuj kradzieży "wirtualnej" od "realnej".

Opublikowano

Wez tą 8. Nowszy i lepszy od 7. Poza tym u Cb będzie się troche szybciej uruchamiać komputer :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...