Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Punkty OTS?

Zmajzlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś jak grałem na pewnym ots'ie była mozliwość oszustwa kodami sms, mianowicie chodzi o to ze ktoś wysyłał sms za 1zł, dostawał kod i jak sie go wpisywało na strone to sie do niego cos dopisywalo i zaznaczało sie ze jest to sms za 30zł i wtedy ten kod nam dodawał pkt za 30zł. Sam to kiedyś robiłem i znalazłem poradnik na necie jak to zrobić lecz to było bardzo dawno temu i nie moge tego znalezć :( Moze którys z Was uzywał tego sposobu i wie co sie dopisywało??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aloszka.

Twoje szanse na powtórzenie tego wyczynu są bardzo małe. To logiczne. Grałeś dawno temu na jakimś OTS'ie, który nie miał odpowiednich zabezpieczeń przy "sms shopie", wina leżała po stronie administratorów serwera/usługodawcy kodów sms. Również pamiętam takie czasy w których np : wykorzystywano jeden kod wielokrotnie lub zmieniano w nim kilka cyfr/liter. Starzy, chwilowi, niedoświadczeni usługodawcy smsów już nie istnieją (mowa o tych, którzy nie gwarantowali poprawności działania usługi), a serwery mają już dużo lepsze zabezpieczenia, ogólnie świat OTSów zaliczył duży progress... także o czymś takim możesz zapomnieć.

P.S

Założyłeś temat w MMORPG>Tibia, a powinieneś raczej w MMORPG>Tibia>OTS (http://www.mpcforum.pl/forum/48-ots-open-tibia-serwer/)

Pozdrawiam,

Jaśmin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...